Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Roti infranate in 4x4 - Toyota Hi-Lux

Reverse

Postări Recomandate

Nu am mai gasit problema mea prin rubrica asta, asa ca am decis sa fac un thread nou.

Ideea este asa, Hi Lux 2003, cand cuplez 4x4 (hi) imi infraneaza rotile fata, doar cand brachez stanga/dreapta aproape de maxim si maxim. In rest, no problem cu rotile pe drept sau usor bracate si no probelma in 2x4 indiferent de pozitia rotilor.

Nu scoate zgomote ciudate, nu se invarte volanul mai greu si nici nu atinge vreo roata in caroserie/sasiu/whatever. Nu inteleg de unde apare problema, dar este destul de enervant si ma incurca de multe ori.

Aveti vreo idee, cum rezolv chestia asta sau macar de la ce poate fi?

Multam` anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Roti infranate in 4x4

pff salut bine ai venit ai cautat dar nu ai cautat bine.Uite aici destule informatii legate de cuplarea 4x4 dar citeste tot vezi ca in postarea lui tata Magnum se mai face o referire la alt post deschis de el unde vei gasii tot ce trebuie despre diferentiale citesti si acolo tot si te lamuresti.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48323

dar ca sa te linistesti pe moment Da este normal sa se ''infraneze'' cand este cuplata fata si cand iei viraj maxim maxim.

O zi buna.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am citit, am bagat la cap! Initial m-am gandit si eu ca e ceva normal dar am zis dupaia ca nu strica o intrebare, dat fiind faptul ca urmeaza sa-i mai fac ceva modificari si ar fi bine sa stiu de problemele ei si sa le rezolv inainte de asta.

Multumesc mult ptr info! :tk

Link spre comentariu

Nu am mai gasit problema mea prin rubrica asta, asa ca am decis sa fac un thread nou.

Ideea este asa, Hi Lux 2003, cand cuplez 4x4 (hi) imi infraneaza rotile fata, doar cand brachez stanga/dreapta aproape de maxim si maxim. In rest, no problem cu rotile pe drept sau usor bracate si no probelma in 2x4 (4x2 - editat de MagnuM) indiferent de pozitia rotilor.

Nu scoate zgomote ciudate, nu se invarte volanul mai greu si nici nu atinge vreo roata in caroserie/sasiu/whatever. Nu inteleg de unde apare problema, dar este destul de enervant si ma incurca de multe ori.

Aveti vreo idee, cum rezolv chestia asta sau macar de la ce poate fi?

Multam` anticipat

Te rog, detaliaza problema!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare