cotizo Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Alta tara de-a lui Dracula: http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam emotionant, o lectie de istorie care nu trebuie uitata. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam ... bine facut si actual, al dracului de actual ... Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam PASTELE MAMII LOR!!! Uite la ce s-a putut ajunge de la niste ideologii tampite scrise de niste tembeli(marx-engels) citite si interpretate poate chiar si gresit de un tacnit care culmea, a ajuns sa conduca un imperiu........ Heeeheiii, asta a fost secolul 20, cu muultele rele care au trecut peste oameni.Vieti distruse, familii distruse complet, poate chiar intregi generatii sterse , prin asta credeau ei ca sustin evolutia natiunii lor. Trist. Prin prisma istoriei, ajung sa ma bucur de vremile in care traiesc, sa consider terorismul un rau acceptabil, razboaiele pt resurse o chestie care se va stinge de la sine , criza economica floare la ureche, iara coruptia "globalizata" o practica de preferat ideologiilor radicale. ...ospatar, inca un rand te rog... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam Alta tara de-a lui Dracula: http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil Cat imi place istoria unui popor cand este judecata si puricata de oameni de alta origine... Exact ca chestia zilnica de la radio :,,Un grup de cercetatori din America...etc ...au descoperit ca daca te uiti in soare 2 minute pe zi (a noaptea doar la fotografii)esti mai inteligent .(evident daca ai 180cm si 90 kg .....".. Hai sa-i judecat pe altii ca de ai nostri ne-am lamurit.. Lucrurile nu stau Cotizo chiar sa cum sunt expuse de ilustrul realizator si povestitor..Si rusii au avut tiganii lor,sharlele lor ,minoritatile lor care nu faceau decat rau si respirau aerul degeaba.Ei (rusii ca si alte natii)au avut puterea si bunul simt sa isi faca in limita posibilitatilor ,,curatenie in ograda"...Cum bine spunea cineva : nu ideologia a fost gresita ci modul ei de punere in aplicare si retardatii care au facut-o...A cui a fost vina ca am stat 40 de ani in comunism crancen ??? A NOASTRA ca ne-am complacut..era bine..Traiai intr-un dolce far niente .Plecam de la munca cu surubul necesar in buzunar ,furam de la CAP cat vroiam,aveam case data gratis de stat ...ce dracu ma..Ne-am facut-o cu mana noastra .A FOST LASI SI AM AVUT CE AM MERITAT> PS- off-topic.. Cotizo...contacteaza-ma sa iti trimit Talmudul (partial ) tradus in limba romana..(asta in cazul in care nu ai o reditie mai veche scrisa in idish pe acasa ..:)) ).Ca sa vezi si tu cat de frumos este croita lumea asta ,,cruda" pe care tu o judeci . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam De acord cu ce spui inainte de P.S. - desi nu cred ca sunt comunitati de "inutili" ci doar "inutili" - iar inutilitatea nu e neaparat "anti-sociala", ca ajungem iar la teorii malthusiene si la inginerii sociale de tip marxist. Am de-a face deseori cu oameni ai strazii si stiu ca orice ai face, ei tot inafara sistemului ajung - probabil Hitler i-ar fi exterminat, dar noi trebuie sa gasim solutii mai avansate/civilizate/umane, zi-le cum vrei. In ceea ce priveste off-topicul, nu e chiar asa de pe langa subiect cum pare. Talmud, Coran, Biblie, Manifestul Partidului Comunist, toate au stat la baza unor sisteme sociale represoare. Ma indoiesc ca lumea poate fi privita dupa texte de acum 200 sau 2000 sau 4000 de ani. Cel mai bine privim cu ochii nostrii si judecam cu capul nostru... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam Foarte bun filmul! Acest aspect (faptul ca sistemele comuniste au ucis mai multi oameni nevinovati, decat razboaiele), este cunoscut de mult timp de foarte multa lume, dar nu e recunoscut oficial aproape de nimeni... PS: Doresc sa copiez filmul de pe net; are cineva ideie cum?! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam PS: Doresc sa copiez filmul de pe net; are cineva ideie cum?! cand ai drum prin Jilava sa ai un blank in masina si 0726499910:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam Instalezi FlashGot si tadam... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam Pentru romani, o vizita la Memorialul Durerii , de la Sighet...te lamureste deplin asupra caracterului criminal al regimului comunist in Romania... am iesit de acolo acu cativa ani plangand si injurand... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Pentru ca sa nu uitam Domnilor epurari s-au facut de cand e lumea si pamantul: -in Vechiul si Noul Testament; -China si India antica; -Roma si Grecia antica; -In Evul mediu,atat in Europa cat si in America; -In sec 19;20 si 21; -In zilele noastre-vezi curzii,palestinienii si israelienii s.a. Problemele sunt altele:-de ce s-au facut? -scopul urmarit; -rezultatul partial sau final. Fie ideologie religioasa,sociala.militara sau de alta natura,ajungerea la un rezultat,se face de regula prin eliminarea adversarilor sau a maselor de populatie care se "pun contra". bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate