TyH_vl Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Salutam ..... dupa cum spune si titlu as dori sa achizitionez un Blocant spate (poate si fata) pentru un Suzuki Samurai 97 ... Va rog sa ma sfatuiti cam ce as putea pune in afara de ARB care este bun dar si destul de scump .... Multumesc ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Aveti idee Powertrax Lock-Right cum se comporta ... ??? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? saptamana viitoare vine un blocant din Germania si dupa montaj va spun cum se comporta,eu am pe un Land Rover Discovery Detroit Locker si se comporta minunat,deci vorbim saptamana viitoare tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? saptamana viitoare vine un blocant din Germania si dupa montaj va spun cum se comporta,eu am pe un Land Rover Discovery Detroit Locker si se comporta minunat,deci vorbim saptamana viitoare Multumesc de raspuns ... abia astept sa vedem ceva rezultate ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Dupa parerea mea,daca folosesti masina 99% in off,mergi pe Powertrax (fiind cu mult mai ieftin decat ARB-ul),dar daca o folosesti si pe asfalt ARB-ul e solutia.Parerea mea! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? de asta ce parere aveti? pt o masina care merge 60 ON si 40 OFF http://www.eaton.com/EatonCom/ProductsServices/PerformanceProducts/Products/Differentials/DetroitTruetrac/index.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? de asta ce parere aveti? pt o masina care merge 60 ON si 40 OFF http://www.eaton.com/EatonCom/ProductsServices/PerformanceProducts/Products/Differentials/DetroitTruetrac/index.htm Acest Detroit Truetrac este BETON .... dar nu se face pentru Samurai decat pentru : Chev./GMC 8-7/8" X 30 3.73 up 913A315 Chev./GMC 8-1/2" X 28 2.73 up 913A332 Chev./GMC 8-1/2" X 28 2.73 up 913A322 Chev./GMC 8-1/2" X 30 2.73 up 913A309 Dana 30 X 27 3.73 up 912A314 Dana 30 X 27 3.54 dn 912A374 Dana 44 X 30 3.92 up 913A333 Dana 44 X 30 3.73 dn 913A334 Dana 44 X 30 3.92 up 913A313 Dana 44 X 30 3.73 dn 913A312 Ford 9" X 31 All 913A328 Toyota 7-1/2" large hub X 27 All 911A342 Toyota 8" small hub X 30 All 913A318 Toyota 8" small hub X 30 All 913A348 Toyota 8" large hub Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Dupa parerea mea,daca folosesti masina 99% in off,mergi pe Powertrax (fiind cu mult mai ieftin decat ARB-ul),dar daca o folosesti si pe asfalt ARB-ul e solutia.Parerea mea! Pot sa iti spun ca 95% masina merge numai in OFF ... si 5% deplasari pana la padure sau ceav de genu ... Powertrax-ul este mult mai ieftin , dar este la fel de eficient ca un alt bloant ... cred ca cei care au avut sunt in masura sa isi dea cu parerea ... :tk Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Am avut lock right - este foarte bun dar sensibil la montaj, montat si reglat incorect da maaaari batai de cap. In plus sunt dezavantaje pe sosea cu el -smucituti, zgomote. Mie nu mi-a placut l-am scos si prin urmare am pus pneumatici pe ambele punti, acu samuraiul urca si pe pereti :wink: Samuraiul meu este doar pentru off - pentru strada am altceva, desi pana la locul faptei mai merg si pe asfalt. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Autoblocantul Lock Right l-am folosit aprox. 6 luni,dar dupa ce am montat un traction bar,am fost nevoit sa-l dau jos pentru ca era insuportabil, cu toate ca am incercat sa-l reglez de 2 ori,dar tot degeaba.Asa ca imi sustin parerea (ca si vitalies dealtfel) pneumatic sa fie! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Autoblocantul Lock Right l-am folosit aprox. 6 luni,dar dupa ce am montat un traction bar,am fost nevoit sa-l dau jos pentru ca era insuportabil, cu toate ca am incercat sa-l reglez de 2 ori,dar tot degeaba.Asa ca imi sustin parerea (ca si vitalies dealtfel) pneumatic sa fie! Interesant .... Traction Bar am si eu pe al meu .... dar repet alt genin afara de ARB nu exista ... electric sau mecanic ???? Multam ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Haide-ti fratiilor cu ideei , o sa ... :old pana primesc ceva sfaturi bune ... :hl Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? chinezii fac copii identice de ARB - pana si butoanele au inscriptionat ARB pe ele. Eu am din astea si vreau sa spun ca le-au copiat foooarte bine - functioneaza perfect. Si acum cea mai "gustoasa" parte - 2 blocanti + 2 compresoare + toate furtunele, cablajele si butoanele de 2 ori - au costat impreuna mai putin decat un blocant ARB gol, si asta cu toata japca la vama, comisionari de transport, etc..... Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? chinezii fac copii identice de ARB - pana si butoanele au inscriptionat ARB pe ele. Eu am din astea si vreau sa spun ca le-au copiat foooarte bine - functioneaza perfect. Si acum cea mai "gustoasa" parte - 2 blocanti + 2 compresoare + toate furtunele, cablajele si butoanele de 2 ori - au costat impreuna mai putin decat un blocant ARB gol, si asta cu toata japca la vama, comisionari de transport, etc..... Wow ... foarte tare ... crezi ca poti sa ma ajuti mai mult de atat ... au vreun site de unde se pot comanda , ... vin din state sau china ??? Multumesc ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Nu este un secret - ai mai jos toate datele chinezului. Singurul meu sfat sa nu accepti transportul pe mare si in mod special sa fugi ca dracu de tamaie de ECU-line - o sa te taxeze de o sa plangi. Mai bine cauta un transportator independent sau un DHL ceva - va costa mai mult transportul dar nu o sa fii jegmanit de atatea taxe de operatori romani de transport intre p[ortul din constaNTA si otopeni (unde o sa platesti alte taxe). Cu DHL platesti doar TVA si taxa vamala. Auto Transmission Dept. Chongqing Lange Machinery Import & Export Co., Ltd. No.65 North Jianxin Road, Jiangbei District,Chongqing,China CHN400020 Tel:+86-23-67698698 ext.8061 Fax:+86-23-67698691 Mobile Phone:+86-13594302081 Skype ID: ivandadi1314 ICQ: 483701544 TradeManager ID:cn200045353 WebSite:http://www.langemachinery.com E-mail(MSN): auto-trans@langemachinery.com Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? @vitalies .... tot respectul si iti multumesc mult .. raman dator de cinste .. maine o sa incerc sa iau legatura cu ei ... Multumesc inca odata ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Oare exista si pentru Jimny copii chinezesti dupa ARB?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Vorbiti pe mail cu chinezul - e un tip ok, comunicativ si stie bine engleza. Il cheama (culmea :wink:) Ivan Zou - o sa va zica tot ce are pe stoc. Nu are chiar tot ce e pe lista de pe site. In general fac tot ce au facut si cei de la ARB. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? @vitalies ... le am dat un email , astept raspuns ...ce rugaminte am , nu cumva stii codu de produs de la blocant ... sincer mi am bagat nasu la ei pe web site si nu am gasit ... Multam fain ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Eu nu am gasit codul..asa ca am pus o intrebare pe un alt site. Raspunsul este mai jos: ( Sper ca nu se considera reclama....) Dear Armand, Thanks for your email information from on 10TH.FEB.2010 and we are glad to hear that you are interested in our products for the air lockers. The air locker for RD88 is the US$429.00 of each included the air compressor , switch , wiring etc all kits together. We haev the air lockers for TOYOTA , NISSAN , MITSUBISHI , LAND ROVER , JEEP , ISUZU etc series. Please send back us your comments. We are looking forward to your reply. Yours faithfully, Stodd Song SOONG 4X4 PARTS PROFESSIONAL MANUFACTURER LTD http://www.china4x4offroad.com / sales@china4x4offroad.com Tel:0086-574-87480165 / Fax:0086-574-87480371 / Mob:0086-13777-121797 ROOM 803-804,NO 18 PAN-ASIAN CENTER ,NO,636 DUANTANG EAST ROAD,NINGBO.CHINA. Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Interesant ... multumim pentru informatii .... mai cautam ... :wink: ... asteptam raspuns si de la celalalt site .... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Asa este pentru samurai sunt RD88 pentru ambele punti - numai ca pe fata mai trebuiesc puse planetare heavy cu 26 de slituri fata de 22 cat sunt stock Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Asa este pentru samurai sunt RD88 pentru ambele punti - numai ca pe fata mai trebuiesc puse planetare heavy cu 26 de slituri fata de 22 cat sunt stock The air locker for RD88 is the US$429.00 of each included the air compressor , switch , wiring etc all kits together...... Cred ca costul de 429$ este pentru fiecare punte .... deci 858$ ambele .. @vitalies ... le am dat un email , astept raspuns ...ce rugaminte am , nu cumva stii codu de produs de la blocant ... sincer mi am bagat nasu la ei pe web site si nu am gasit ... Multam fain ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? The air locker for RD88 is the US$429.00 of each included the air compressor , switch , wiring etc all kits together...... Cred ca costul de 429$ este pentru fiecare punte .... deci 858$ ambele .. @vitalies ... le am dat un email , astept raspuns ...ce rugaminte am , nu cumva stii codu de produs de la blocant ... sincer mi am bagat nasu la ei pe web site si nu am gasit ... Multam fain ... asa este, eu am selectat doar 1 singura bucata Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? eu am luat de la Offroadmania,montate in ungaria,cu transport cu tot a fost in jur de 1800eu.Un singur compresor,lucreaza impecabil. http://www.offroadmania.ro/?menu=produse&pfomenu=Mecanica&pmenu_id=45#anchor NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate