TyH_vl Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Probabil depinde de la suprafata la suprafata. Asta iarna la BMW plecam mai bine de pe loc daca aveam in spate 2-3 persoane, tocmai pentru ca era mai greu si deci o apasare mai mare. :ooo Domnu ... aici totusi era subiect de 4x4 ... ia sa vezi cand ramani cu masina in ''leagan'' ... si spui .... bagamias ** daca aveam blocant ... :))) Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Sfaturi achizitie Blocant pentru Samurai ??? Totusi fata e mai grea. Deci apasarea pe puntea fata e mai mare. Deci dupa logica mea e mai importanta fata decat spatele. 1. In teren moale fata "pregateste" terenul. Taseaza. Vine spatele si trage in conditii mai bune. 2. La orizontala multe masini merg. Chiar dk ai noroi, nisip, etc. Dar pe urcare se poticnesc. Greutatea masinii se lasa pe spate. Fata aluneca mai usor. La vale merge oricum (desi s-au vazut si cazuri de troliere la vale) Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate