Mugur Iacob Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Domnilor, Am un jimny dupa 2005 fabricatie, stock cu cauciucuri Simex Insa Turbo 205 70 R 15 deci reesapate si am o probleblemutza La una din iesiri cred am lovit un pic bara fata si in momentul in care dau inapoi cu rotile spre stanga sau spre dreapta imi agata coltul de jos al barii DOAR STANGA FATA!!!. Intrebarile mele sunt: - sa tai bara? sa o tai la jumatate? sa tai doar coltul? - sa o schimb cu una metalica? de care? cat costa? Dupa Septembrie (adica dupa nunta :banana) voi face ceva modificari troliu/suspensii/protectii dar intrebarea e ce fac pana atunci... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata o solutie temporara ceva????:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata nu ar fi mai simplu sa incerci sa o repozitionezi la loc, cum era inainte sa o lovesti? si cand te hotarasti sa o tai...o tai de tot... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata mai bine te induri si ii faci un bullbar cu niste unghiuri de atac corespunzatoare......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Februarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata Tocmai am venit de la masina si problema era aparatoarea de noroi care pe partea stanga era iesita mai inafara si de aceea agata - am pus niste suruburi si pe dreapta si pe stanga care impiedica aparatoarea sa mai iasa in afara. E un compromis care sper sa tina pana la modificarile necesare... Oricum multumesc frumos pentru sfaturi!:h5 Se poate inchide! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata Salut Mugur, e un Jimny diesel aproape de resedinta mea, o frumusete de masina. De fiecare data cand trec pe langa el il admir. Are amortizoare ome cu ceva inaltare dar ce mi se pare foarte interesant este modul in care are modificata bara din fata (bara originala). Mi-e greu sa-ti explic in cuvinte asa ca voi incerca sa-l pozez pentru a-ti face o idee... cand se vor mai linisti ninsorile ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata http://suzukidojo.blogspot.com/2008/11/jimny-face-lift.html Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Februarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata Merci Forte! tre sa ajung si eu pe la baieti! E o buna solutie! Amortizor de directie ....+ bara taiata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata Ei fac tot ce se poate face la un Jimny: http://suzukidojo.blogspot.com/search?q=jimny Si eu trebuie sa le fac o vizita! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 (editat) Re: Sfaturi Jimny - bara fata http://suzukidojo.blogspot.com/2008/11/jimny-face-lift.html exact ca asta e masina despre care-ti spuneam. dupa cum vezi, bara originala e decupata si arata excelent asa cum e facuta Editat Februarie 7, 2010 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata exact ca asta e masina despre care-ti spuneam ... Am mai spus: imi place cum gandesti! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata Am mai spus: imi place cum gandesti! pai poate facem gasca in Martie - Aprilie pe balta Ialomitei in explorarea canalului Alionte ;) http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=548424&postcount=26 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata exact ca asta e masina despre care-ti spuneam. dupa cum vezi, bara originala e decupata si arata excelent asa cum e facuta Stiu una si mai bine lucrata. Detalii aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/zebra-suzuki-jimny-benzina-2008-cutie-automata/ Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata Asta este a lui Somelier tot de aici de pe forum si daca nu ma insel tot la Dojo este facuta. :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Sfaturi Jimny - bara fata DA! Dupa ce am vazut-o si m-am plimbat cu ea ... mi-am cumparat Jimny! Multumesc Sommelier! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate