Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzi vitara-raport in punti

Vizitator lones

Postări Recomandate

Vizitator lones
Salut!! Am inteles ca vitara 1.6 8v are un raport in punti de 5,12 deci acelasi raport ca un IMS. Asta inseamna ca si vitara poate sa mearga pe roti mari fara probleme,fara modificari la transmisie.cand spun roti mari ma refer la roti de peste 31'.Este posibil sau am inteles eu gresit? (nu luam in calcul ca ar putea atinge in table sau alte chestii,e vorba de transmisie)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suzi vitara-raport in punti

Eu nu stiu ce rapoarte sunt, dar am vazut cum arata mecanica unui IMS ... este mult mai mult fier acolo! Si sunt diferente si la motorizari!

Stiu un IMS cu 33"-uri!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Vizitator lones

de aceea intreb si eu,am vazut M-uri pe 33' care merg bine in teren.din ce am citit pe aici se recomanda la vitara 215/80/15.avand acelasi raport in punti de 5.12 ar trebui sa mearga si suzi pe 33'.am inteles ca acest raport e super tare,sunt putine masini care au 5.12 in punti.

Link spre comentariu

recomandat pentru cauciucuri mai mari ar trebui 5.83: 1. totusi problema ar fi ca se rup repede planetarele si posibil grupu fata.

vitara asta arata bine rau cu cauciucurile de 37

http://www.zukiworld.com/month_020109/feature_suzuki-sidekick-build-up.htm

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

acea vitara albastra are punti de toyota

daca cauti tot acolo pe zukiworld gasesti vitare cu transmisie stok,planetare stok,grupuri stok ,doar cu kit de suspensie si body lift de la calmini si ruleaza pe 33"

dar nu trebuie trecut cu vederea ca americanii se dau mai mult pe bolovani si nu in noroi precum noi

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Toti recomada 215/80 pentru ca nu tin planetarele si diferentialul fata.

Vitara are raport mare in diferentiale dar in schimb are raport mic in cutia de transfer,deci ca sa rulezi cu 33-35 toat ar trebui un 5.8:1.

Pentru cine vrea sa-si faca vitara mare si sa se dea serios cu ea recomand punti rigide.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Toti recomada 215/80 pentru ca nu tin planetarele si diferentialul fata.

Vitara are raport mare in diferentiale dar in schimb are raport mic in cutia de transfer,deci ca sa rulezi cu 33-35 toat ar trebui un 5.8:1.

Pentru cine vrea sa-si faca vitara mare si sa se dea serios cu ea recomand punti rigide.

punti rigide,ok; dar de la ce masina?

:tk

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

daca nu ma insel HDJ80,sau 70,modele de toyota mai vechi de prin 86-88

J7 are grupul spate pe dreapta ... HDJ-ul are o tona de punti.

Poate ai vrut sa spui Hilux vechi ... sau o punte spate de hilux si una fata de alta toyota cu aceleasi rapoarte.

Dar oricum nu prea merita pentru ca mai trebuie marit oricum raportul final, fie din transfer fie f mult in grupuri ... mai trebuie si blocant(e), cardane ... iar rezultatul este incert!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...

Exista difrente de raport intre 1.6 8v si 1.6 16v? Sau altfel spus se potriveste o punte spate de la o Vitara in 8v cutie M/T la una A/T (4 rapoarte) in 16v?

Sau de la una A/T (3 rapoarte) 1.6 8v la una A/T (4 rapoarte) 1.6 16v?

Pe site-ul indicat mai sus este specificat ca Suzuki a folosist mai multe rapoarte, dar ca in general pentru cutiile automate raportul este 4.62:1 iar pentru cutiile manuale 5:12:1, fara a se spune ceva de tipul motorului.

Multumesc,

Cristi

Link spre comentariu

Exista difrente de raport intre 1.6 8v si 1.6 16v? Sau altfel spus se potriveste o punte spate de la o Vitara in 8v cutie M/T la una A/T (4 rapoarte) in 16v?

Sau de la una A/T (3 rapoarte) 1.6 8v la una A/T (4 rapoarte) 1.6 16v?

Pe site-ul indicat mai sus este specificat ca Suzuki a folosist mai multe rapoarte, dar ca in general pentru cutiile automate raportul este 4.62:1 iar pentru cutiile manuale 5:12:1, fara a se spune ceva de tipul motorului.

Multumesc,

Cristi

cel mai probabil ca nu se potriveste,cele de 16 V au in general 8/39 si nu 8/41 ca si cele 8V asa ca cea mai buna metoda este sa numeri dintii

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare