alk Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Salutare tuturor ! - :uameni,M-ul meu a facut infarct la ultima noapte geroasa, cisneste apa din el ca din arteziana si nu stiu daca mai merita sudat. Acuma caut o inima de peugeot 405, 2,5 tdi, sau daca am posibilitatea unei alternative fara modificari de suporti,cutie,etc. rog un cunoscator in materie sa ma ajute cu un sfat,eventual un garaj cu maistrii priceputi. Ar mai fi o problema legata de roti,mai exact acuma am incaltari pe 15 de aro si asi dorii ceva pe 16 fara modificari la tamburi. Desii cea mai buna varianta ar fi sa o readuca la viata un expert in M-uri,dar depinde si de preturi daca ma pot intinde la lucrare. Va multumesc si sa ne-auzim numai de bine:tk! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: PROBLEME CU M-ul ! un motor de peugeot e cam scump ba mai ai si problema actelor...care sunt mega greu de rezolvat la ora asta in cacatul asta de tarisoara mai bine imi spui cat vrei pe acaret si poate ne intelegem la final...ca eu caut un M cu D115 in acte sa il pun pe roate (roatele cu tot cu punti le am...dar trebuie mastodontul) daca un M cu D115 functional dar nu in prima tinerete se gaseste pe la 500-1000 euroi, al tau cu lipsa toatal de motor cat ar fi? sper ca nu am deranjat :2dr forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcu Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: PROBLEME CU M-ul ! alk, am citit posturile tale acum si fiind din arad imi amintesc cate ceva despre masina. initial s-a dorit a fi un monster M, si a fost modificat in consecinta. totusi masina in teren avea performante foarte slabe si cedau sudurile la prima denivelare, inaltarea nu s-a facut deloc la modul profesionist, telescoapele se indoaie precum scobitorile la torsiuni mari pe roata, si cred ca smulge si cerceii de arc(uita-te sa vezi daca ai vreunul sudat)in padure nu te poti misca cu ea din cauza rotilor foarte iesite inafara, agati cam tot ce-ti iese in drum. in noroi "gratarul" acela din fata se sprijina temeinic in tzarana si suspenda masina, deci suni un prieten cu UTB 650 sa vina dupa tine una peste alta, daca vrei s-o faci de off trebuie demolat tot de pe ea, ori cauti piese originale(ceea ce o sa-ti cam termine nervii) ori transplant de patrol, g, mitsu, (ceea ce o sa-ti manace buzunarul la cate modificari tra' sa-i faci) orice ai de gand cu ea iti doresc succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: PROBLEME CU M-ul ! 'naseara fratilor ! -Soimule,cu tot respecul cuvenit, nu pot sa-mi vind M-ul pentru ca deja i-am bagat ceva cascaval in gura si toate una peste alta imi este mai rentabil sa-l tin. Sunt convins mai ales dupa cele scrise de tcu,ca pentru munti si noroaie in panta nu este compatibil deaceea am hotarit inca de ceva timp sa-l arunc prin ape la inundatii. In principiu nu mai am nevoie urgenta decit de jenti pe 16 ca sa-l repun in circulatie.:tk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: PROBLEME CU M-ul ! motorul de peugeot se potriveste doar ca trebuie sa schimbi carcasa de la ambreaj...un prieten si-a pus motor din acela...pentru detalii PM si ma interesez de la el :h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: PROBLEME CU M-ul ! :tk. Se poate inchide. ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate