dacosul Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Poate stie cineva si imi spune si mie ce diametru interior si ce lungime au arcurile spate de Defender 90,110 sau RR Clasic:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Arcuri spate 90,110,RRC Poate stie cineva si imi spune si mie ce diametru interior si ce lungime au arcurile spate de Defender 90,110 sau RR Clasic:tk nimeni nimic? si inaltimea difera intre @specii@??? dar indicele de incarcatura? multumim forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Arcuri spate 90,110,RRC Land Atelier poate sa-ti dea dimensiunile si specificatiile cerute (sunt cei din dreapta sus). Cand le-am schimbat pe ale mele am pus +2 inch lift. Am optat pentru suspensie moale, deoarece in majoritatea timpului sunt singur in masina. Cele de fabrica le-am aruncat fara sa le masor Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate