Dan Popescu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 detalii pe www.smamr.ro organizare puternica si distractie la maximum LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania detalii pe www.smamr.ro organizare puternica si distractie la maximum nenea Dane vad ca te afecteaza mult de tot excluderea dupa www.motociclism.ro asta se intampla cand sunt "masluite" alegerile presedintelui AMR. stii bine ce zic :y a iesit alta persoana la alegeri , insa vechiul CLAN te-a pus pe dumneata presedinte. eu nu pot decat sa-ti urez bafta maxima si te asigur ca eu am sa vin la acest salon. te salut cu farul. detalii pe PM In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania pai alegerile de anul trecut (2008) s-au facut fara mine de fata. Anul acesta 2009-2010 nu s-au facut deloc, mai am inca mandat. Ce este adevarat si este de anuntat peste tot este ca si-au dat demisia din CD - AMR cativa membri. Si au inceput sa fie inlocuiti. Despre blocarea contului meu pe motociclism.ro am aflat ca a fost deblocat intre timp. Blocarea este o recunoastere a faptului ca echipa de acolo nu a inteles ca motociclistii s-au saturat sa dea bani pe nimic. Acum au ocazia sa se organizeze singuri, sa-si faca un salon asa cum vor ei, si mai ales SA NU DEA BANI AIUREA. contul pe moto.....ro nu are nici o legatura cu cine este presedinte AMR. Ca sunt eu de data asta este o dobvada ca va iesi bine, ieftin si fara furaciuni. Oricum la terminarea mandatului cred ca nu voi candida, sper sa fiu plecat din tara. deci motociclistii asteapta motociclisti la Salon... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Multumim de invitatie ! O sa venim sa vedem minunatiile !!!!:tk jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Bre ,nici aici nu scap de tine???:ha::ha::ha::ha: Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Pe topicul asta se vede cati ne ocupam si cu motoare :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Vine si baiatuuu.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania astept cu nerabdare. voi fi prezent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Pica bine pentru ca am inceput planurile de vacanta moto de anul asta :wr si am constatat ca costumul meu este decolorat de la soare :wink: iar manusile nu mai au captuseala intreaga :old Ne vedem la standuri. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Bre ,nici aici nu scap de tine???:ha::ha::ha::ha: Apropos, pune mana si vina la asociatie ca ai treaba. nu o mai lungi aiurea ca ne descurcam tare greu singuri. Si cred ca mai am ceva pentru tine, restanta de anul trecut. Daca mai e... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Prezent si eu la salon nea Dane........ "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Si afisul de la Noaptea Devoratorilor de Motociclete. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Se anunta interesant! L-am sunat pe Dan si nu vrea sa spuna la lume ca va fi ieftin, ca vor fi reduceri, ca va fi de mancat si de baut :2dr la preturi de supermarket, nu de restaurant, ca vom avea ce poza :top DAR ce este cel mai important ca ne vom revedea prietenii! :h5 VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Salutari tuturora ne vedem pe acolo. Urez organizatorilor sa fie un eveniment cu realizari si succese in domeniu. It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Salonul de Motociclism SM 2010 AMR se amana. Intrucat firmele expozante trec prin probleme financiare grave, organizatorul a fost rugat sa amane organizarea Salonului probabil pana in toamna, la sfarsit de septembrie. Urmariti Site-ul http://www.smamr.ro pentru comunicatele noi de presa. Asociatia Motociclistilor din Romania este multumita pentru ca nivelul de preturi practicat de celelalte saloane a scazut foarte tare, ceea ce reprezinta un mare castig pentru motociclistii individuali sau firme de profil. Datorita efortului de organizare propriu, toata lumea a realizat de fapt adevaratele costuri si preturi de participare la un salon moto, evitandu-se astfel pe viitor suprapretul. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Salonul de Motociclism 2010 al Asociatiei Motocicllstilor din Romania Eu chiar ma bucur, imi e mai usor sa ajung prin toamna decat acum :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate