Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Interior Niva

Liviu-San

Postări Recomandate

Are cineva idee ce sa modificam sau sa adaugam la interiorul nivei sa para mai "prietenoasa"?

Noaptea, cand o conduc,parca sunt intr-o bezna de o tai cu cutitul...

Nu tu beculete,leduri, nimic....

Se gasesc o groaza de accesorii pt exterior, dar pt interior nimic....

Sau iubitorii de niva imi vor spune ca este "perfecta" si ca nu mai ai ce adauga?????:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Interior Niva

Adapteaza si tu o instalatie d-asta de brad, daca vrei masina cu beculetze si leduletze ...:ypu

Niva nu-i facuta sa fie prietenoasa nene, ea-i mai coltzuroasa si intunecata asa, spartana, te cam tai in plastice daca nu eshti atent ! :y

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Eu mi-am luat la Megan pt drumurile de noapte (pt ca mi s-o ars luninita de la scrumiera) o chestie cu doua beculete ce se alimenteaza de la bricheta. Am facut asta pt a nu mai scruma peste tot. Merg si la niva, dar, numai pt acesi utilitate sa nu scrumezi aiurea.

Link spre comentariu

Luminile de la bord prea puternice iti vor distrage atentia:ha::ha:

nu, luminile puternice nu au nici o sansa in fata zdranganiturilor de la plastice si scartaitul banchetei spate....:no1

Link spre comentariu

liviule aici iti dau dreptate! dar te vor deranja pana intr-o zi cand ai sa imi urmezi exemplul/sper insa ca ai nervii tari! scoti bancheta si arunci plasticurile din spate ca sa nu mai stii de ele! apoi e relativ liniste prin masina!:x

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

nu, luminile puternice nu au nici o sansa in fata zdranganiturilor de la plastice si scartaitul banchetei spate....:no1

La cum arata acaretul tau,ma mir sa aud ca zdrangane plasticul si bancheta spate.De aici pot trage o concluzie si anume ,ca aproape la toti cei care au masini noi se confrunta cu astfel de probleme,si,de aici imi pot da seama ca masinile vechi,facute pentru export(la fal procedau si romanii cu Daciile facute pentru Canada,Cehia etc),erau facute cu mai mult simt de raspundere,poate cu altfel de materiale,sau mai stiu eu ce.

Baba mea de peste 25 de ani,va spun ca se comporta destul de bine,nu scartaie,nu are jocuri in transmisie sau alte bube majore care sa ma faca sa o iau la purecat.

Sa auzim numai de bine!

bau bau
Link spre comentariu

...nu are becuri la bord....ca ne e inventat filamentul care sa tina la atatea zdrancanituri..:ga....

@moshu68 acaretu' meu e din "80....si tot merge...dar plasticurile nu se aud zdrancanind,....cred ca le acopera zgomotul bucsilor:ga:ga

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Luci a mea din 83 zice că îi place la mine,dar numai să nu o zgudui prea tare,în rest işi tine gura,nu zice nici pâs,o bag pe unde vreau eu dar aşa mai batrâneşte,că de,nici eu nu mai sunt chiar aşa tinerel:old,dar o să mă tratez cu:x:top

bau bau
Link spre comentariu

liviule aici iti dau dreptate! dar te vor deranja pana intr-o zi cand ai sa imi urmezi exemplul/sper insa ca ai nervii tari! scoti bancheta si arunci plasticurile din spate ca sa nu mai stii de ele! apoi e relativ liniste prin masina!:x

Nu pot sa arunc consolele din plastic din spate, pt ca am difuzoare in ele.Iar bancheta a mai fost data jos, dar se mai intampla sa fim si mai mult de 2 persoane in masina si atunci imi trebuie.M-am gandit sa o mai captusesc cu niste carpete insonorizante prin usi si aripile spate.Cred ca cea mai buna solutie ramane totusi muzica data tare si nu se mai aud nici motorul, nici claxoane, nici injuraturile altora......:banana

Link spre comentariu

Nu pot sa arunc consolele din plastic din spate, pt ca am difuzoare in ele.Iar bancheta a mai fost data jos, dar se mai intampla sa fim si mai mult de 2 persoane in masina si atunci imi trebuie.M-am gandit sa o mai captusesc cu niste carpete insonorizante prin usi si aripile spate.Cred ca cea mai buna solutie ramane totusi muzica data tare si nu se mai aud nici motorul, nici claxoane, nici injuraturile altora......:banana

acum 2 saptamani am schimbat ambreiajul si toti rulmentii din cutie , a scazut cu 30% zgomotul in transmisie ,ma intreb daca i schimbam si pe cei din diferential si din grupuri si roti?

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

acum 2 saptamani am schimbat ambreiajul si toti rulmentii din cutie , a scazut cu 30% zgomotul in transmisie ,ma intreb daca i schimbam si pe cei din diferential si din grupuri si roti?

eu zic sa schimbam toata transmisia, cu una de mercedes ML sau Q7 si atunci nu o sa se mai auda nimic......:x

Link spre comentariu

eu zic sa schimbam toata transmisia, cu una de mercedes ML sau Q7 si atunci nu o sa se mai auda nimic......:x

Pai si atunci nu ar mai fi deschis nici un topic despre Niva , unde ar mai fi farmecul ?? :grin: Vezi cumva vreun topic despre ML sau Q7 ?? Deci ele practic nu exista pt ... noi :cl

:h5:x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pai si atunci nu ar mai fi deschis nici un topic despre Niva , unde ar mai fi farmecul ?? :grin: Vezi cumva vreun topic despre ML sau Q7 ?? Deci ele practic nu exista pt ... noi :cl

:h5:x[/QU

Exista, dar nu le bagam in seama,ca probabil nu avem buget pt Ml sau X5 si oricum daca le-am avea, nu cred ca am face off-road cu ele.Sincer nici nu le gasec o utilitate practica pt ca n-am vazut pe niciuna facand ceva deosebit, in afara de fitze prin oras sau serpentine pe valea Prahovei...

Dar nici niva nu este o masina care sa ceri de la ea ce pot face altele si trebuie sa recunoastem si noi minusurile acestei masini. Cei care o avem,o acceptam asa cum este,dar este departe de a fi aproape perfecta.Ideea este ca ne dam cu parerea cum sa facem sa o imbunatatim, adica sa facem noi ce nu au prea facut rusii cativa zeci de ani,decand exista modelul.....

Mie mi-e drag de ea, pt ca mi-am facut-o singur si singurul regret al meu este ca nu am ocazia prea des sa-i exploatez capacitatile,dar ma bucur cand se opreste lumea la semafor si ma intreaba ce masina este sau cand se uita lung dupa ea...:x

Link spre comentariu

:h5:x[/QU

Exista, dar nu le bagam in seama,ca probabil nu avem buget pt Ml sau X5 si oricum daca le-am avea, nu cred ca am face off-road cu ele.Sincer nici nu le gasec o utilitate practica pt ca n-am vazut pe niciuna facand ceva deosebit, in afara de fitze prin oras sau serpentine pe valea Prahovei...

Dar nici niva nu este o masina care sa ceri de la ea ce pot face altele si trebuie sa recunoastem si noi minusurile acestei masini. Cei care o avem,o acceptam asa cum este,dar este departe de a fi aproape perfecta.Ideea este ca ne dam cu parerea cum sa facem sa o imbunatatim, adica sa facem noi ce nu au prea facut rusii cativa zeci de ani,decand exista modelul.....

Mie mi-e drag de ea, pt ca mi-am facut-o singur si singurul regret al meu este ca nu am ocazia prea des sa-i exploatez capacitatile,dar ma bucur cand se opreste lumea la semafor si ma intreaba ce masina este sau cand se uita lung dupa ea...:x

Ai dreptate,sunt de acord cu tine. Nu este perfecta dar o masina de teren mai ieftina nu gasesti .( si care face ce face niva) Daca vrem nu stiu ce lux sau nu stiu ce alte facilitati treb. sa scoatem 30-40 mii de euro daca nu si mai mult. La banii ei face deja foarte mult pe teren.

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

....pe niva trebuie sa o iubesti ca pe nevasta.....chiar daca mai face figuri..pana la urma ....tot o iubesti........:lr:top=:10

Eu zic ca nevasta e mai pretentioasa decat niva,cu ea sunt de aproape 20 de ani,si tot mai macane cateodata,pe cand niva tace si ma duce unde vreau eu:we

bau bau
Link spre comentariu

Ai dreptate,sunt de acord cu tine. Nu este perfecta dar o masina de teren mai ieftina nu gasesti .( si care face ce face niva) Daca vrem nu stiu ce lux sau nu stiu ce alte facilitati treb. sa scoatem 30-40 mii de euro daca nu si mai mult. La banii ei face deja foarte mult pe teren.

:g este destul de ieftina la intretinere ... deci face destul pt cat costa intretinerea in comparatie cu alte masini 4x4 :wink:

Cum sa n`o iubesti /?? :we:j

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

NIva face multe.

Singura mea nemultumire e in concursuri. te lasa cand ti lumea mai draga.

Dar, de plimbari off road, e cea mai buna dupa mine. AI si spatiu, nici nu te rupe la rinichi, sta bine pe teren si merge fain.

Doar ca nu o poti baga la ceva mai greu. Nu face fata

Link spre comentariu

NIva face multe.

Singura mea nemultumire e in concursuri. te lasa cand ti lumea mai draga.

Dar, de plimbari off road, e cea mai buna dupa mine. AI si spatiu, nici nu te rupe la rinichi, sta bine pe teren si merge fain.

Doar ca nu o poti baga la ceva mai greu. Nu face fata

Eu sunt multumit,nu m-a lasat in situatii grele niciodata:h5

Asa cum zice @cretu,spatiu in ea este destul,sincer nu imi vine sa ma mai sui in cealalte masina,si,datorita rotilor mai late,pe portiunile cu gauri mari din afara sau din oras,trece bine.

Eu zic ca daca o pregatesti pentru mai greu,poate face fata,cel putin din ce am vazut in anumite filmulete:we

bau bau
Link spre comentariu

Eu sunt multumit,nu m-a lasat in situatii grele niciodata:h5

Asa cum zice @cretu,spatiu in ea este destul,sincer nu imi vine sa ma mai sui in cealalte masina,si,datorita rotilor mai late,pe portiunile cu gauri mari din afara sau din oras,trece bine.

Eu zic ca daca o pregatesti pentru mai greu,poate face fata,cel putin din ce am vazut in anumite filmulete:we

filmuletu ala in care avea punte de IMS pe fata, aia era smecherie de masina preparata....

Link spre comentariu

Face, dar trebuie sa schimbi cam multe la ea: ambreiaj, planetare, grupuri.

Are cineva la Brasov (Niva pe forum) una modificata pt open.

Niva o poti modifica fainut, dar, dupa miine, e mai mult de Raly Raid decat de offroad.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare