Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu Jimny in zapada

iulianul

Postări Recomandate

Re: Cu Jimny in zapada

Tu ai vrut-o!

1998_Suzuki_Jimny_01.jpg.ca0ab51c18f352c1d3c83b239fe80e82.jpg

Capota incepe, unde incep farurile! :ha: Valabil doar la Jimny, o masina atat de speciala!

Se vede pe filmare la 3.40 si la 6.10 ... cand dau inapoi cata zapada ramane in fata masinii! Era pentru prima data cand simteam zapada cu un 4x4 ... asa ca entuziasmul a fost maxim! Abia astept sa ninga!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu Toyota mi-am luat-o la zapada de toate "jena" ... prima data cand raman blocat cu Toyota:

[YOUTUBE]6vkUQ4IK_ng[/YOUTUBE]

Si chiar cu Jimny englezoaica/bulgaroaica

[YOUTUBE]g6nDF3oq6YA[/YOUTUBE]

Toate s-au intamplat din prea multa incredere in masina!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

Salutare

urmaresc cu interes acest topic deoarece recunosc ca imi place mai mult pe zapada decat prin noroaie sau nisip. E mai curat, mai "nobil" si totusi plin de senzatie

avem si noi aici prin zona (muntii Meses -997 m) paduri inzapezite si drumuri forestiere demne de plimbari prin zapada (desigur daca ai 4x4)

postez o poza facuta duminica asta (23.ian.2011) pe unul dintre traseele de care va spuneam

[ATTACH=CONFIG]97853[/ATTACH]

:h5 astept sa mai ninga, sau macar sa ramana zapada pana in wkndul viitor.

IMG00192.jpg.d17817334d45d2d656adc6dee04afd02.jpg

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

..mda..stiu; preferam si eu sa postez o poza fara familie, doar ca era singura si asta facuta cu telefonul.

tind sa cred ca sunteti totusi oameni seriosi si nu faceti misto...ca nu-i cazul!

Link spre comentariu

Vorbeam de iesirea in natura iarna, apoi de Jimny si ma opresc la catel! :uameni

Daca mai iesi singur sa nu uiti sa-ti pui troliu!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Nu cred ca domnu' Forte a zis asta din alte motive decat peisajul!Si eu cand am vazut poza am zis "Pfff ce frumos " cascand ochii la copacii albi , zapada multa si masina care se ascunde bine in peisaj ! Frumoasa poza:)

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

ok! scuzele mele atunci...parea altfel remarca.

intr-adevar zona asta de padure este deosebita; mare pacat ca eram destul de departe de casa sa am intorc dupa aparatul foto. insa voi mai reveni cu poze... dupa ce le fac!!!:wink:

Link spre comentariu

Si cel mai bine sa luati in considerare sfatul lui Forte cu troliul, sau macar sa fie doua masini pentru siguranta:h5

Este periculos faptul ca se poate ramane undeva suspendat, etc foarte usor si atunci nu cred ca o sa mai fie chef de facut poze. O zi buna la toata lumea:h5!

Just Love Nature , Love 4x4

[/color][/size][/b][/color]

[/size]

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

DAAA! stiu, am sa tin cont de sfaturi. desigur ca singur fiind nu m-am aventurat infara potecilor pe care le stiu de mic copil fiindca le-am batut cu bicicleta in repetate randuri. insa la un offroad mai adevarat, fara sotie si catel, numai acompaniat de mai multe utilaje!

Link spre comentariu

Era doar o gluma :al Ce incordati mai sunteti fratilor.

On topic: cum se comporta cramponatele pe zapada? Mai ales pe zapada mare? Forte ne-a demonstrat ca anvelopele de iarna sunt minunate in astfel de conditii.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

Era doar o gluma :al Ce incordati mai sunteti fratilor.

On topic: cum se comporta cramponatele pe zapada? Mai ales pe zapada mare? Forte ne-a demonstrat ca anvelopele de iarna sunt minunate in astfel de conditii.

Am avut momente de dezamagire totala cu simexurile. asta la inceput, pana am invatat de la voi fratilor ca tre sa cobor presiunea catre 1,5-1,6 cand ies de pe asfalt;

Alta viata! confortabil si util! eu sunt multumit deocamdata atat pe noroaie cat si pe zapada mare si afanata. zapada batatorita tinde sa o taie mai bine la presiune mai mare 1,8; insa parerea mea nu poate fi luata in calcul sub forma de sfat deoarece am sub 250km offroad cu ele..

pastram topicul si vedem ce urmeaza !

bye

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu este nimic extrem ci doar testam 2x4 si 4x4 .. Inca ceva .. Zapazica era mai adanca dar masina fiind usoara statea deasupra:))) funny .. (e vb de drumul spre Pestera)

Si pe langa Cocorastii Misli in Prahova o poza ..

http://img716.imageshack.us/img716/8246/2011012300222.jpg

Editat de cezar333
Link spre comentariu

M-a amuzat filmuletul. In timp ce ma uitam in minte imi umbla:"trebuie sa conduca fluid, sa nu se opreasca", si in clipa aia te-ai oprit, apoi plecarea a fost nitel grea. Iti recomand ca atunci cand esti deasupra zapezii sa nu te opresti si sa nu rupi ritmul, altfel risti sa patesti ce am patit eu pe la inceputuri, m-am afundat pana la podea in zapada si a trebuit sa traga un L200 de mine ca sa pot iesi.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare