mrJv Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 am vazut si eu monstrul prin pipera. venea de departe o pereche maaaaare de roti, intre ele se zarea o masinuta :D a duduit pamantu cand a trecut prin dreptu meu si parca a trecut un roi de albine :) tare nene. sa ti-o laude nemtii sanatos :wink: ca pe-aici lumea e pe spate deja vad :lol: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 mersi frumos chiar asa rea se vede??? :D am vazut si eu monstrul prin pipera. venea de departe o pereche maaaaare de roti, intre ele se zarea o masinuta :D a duduit pamantu cand a trecut prin dreptu meu si parca a trecut un roi de albine :) tare nene. sa ti-o laude nemtii sanatos :wink: ca pe-aici lumea e pe spate deja vad :lol: http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 ahhhh si mai este o situatie de mentionat exista o clona eu am b 99 zuk si mai exista ceva asemanator cu al meu......... b 98 zuk diferenta pana la urma este destul de mare dar de la departare se pot confunda masina este a fostului meu asociat mersi frumos chiar asa rea se vede??? :D am vazut si eu monstrul prin pipera. venea de departe o pereche maaaaare de roti, intre ele se zarea o masinuta :D a duduit pamantu cand a trecut prin dreptu meu si parca a trecut un roi de albine :) tare nene. sa ti-o laude nemtii sanatos :wink: ca pe-aici lumea e pe spate deja vad :lol: http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Nu ne pui si ceva poze sa vedem cum merge pe doua roti. Si poate ne povestesti cate ceva despre noul proiect( asta daca nu vrei sa ne faci o surpriza) Misto masina...mare boierul. Bafta in continuare Luciane :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 exista o clona eu am b 99 zuk si mai exista ceva asemanator cu al meu......... b 98 zuk diferenta pana la urma este destul de mare cum ai montat amortizor de directie la cel MIC? am vazut ca la modelele mai veki levierul de directie are 2 gauri dar la cele cu servo nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 pai cele care nu au servo au un suport special ptr amortizor ptr tine este ideal unul care se monteaza prins de punte si de bara de directie cara face legatura intre cele doua fuzete exista o clona eu am b 99 zuk si mai exista ceva asemanator cu al meu......... b 98 zuk diferenta pana la urma este destul de mare cum ai montat amortizor de directie la cel MIC? am vazut ca la modelele mai veki levierul de directie are 2 gauri dar la cele cu servo nu. http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 am gresit un pic ce am scris sunt l birou(asta este explicatia :D ) deci.............cele cu servo nu au un dispozitiv de prindere de amortizor de directie ............iti trebuie acel amortizor de care vb mai sus cu prindere odata pe punte si dupa pe bara de directie dar daca ai servo nu vei simti mare dif ....adica aproape deloc pai cele care nu au servo au un suport special ptr amortizor ptr tine este ideal unul care se monteaza prins de punte si de bara de directie cara face legatura intre cele doua fuzete exista o clona eu am b 99 zuk si mai exista ceva asemanator cu al meu......... b 98 zuk diferenta pana la urma este destul de mare cum ai montat amortizor de directie la cel MIC? am vazut ca la modelele mai veki levierul de directie are 2 gauri dar la cele cu servo nu. http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 nu voi simti daca merg pe sosea dar pe teren protejeaza caseta cred ca.. totusi am inteles ca ai montat... ce brand? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 am ppus un skyjacker si impresi de moment a fost una proasta ptr ca odata ce viram volanul nu mai revenea singur....dar in cateva zile "s a lasat" si a fost bine pana la urma dar sa sti ca nici la mine care nu am servo nu se simte foarte mult diferenta acum de ex merg fara el nu voi simti daca merg pe sosea dar pe teren protejeaza caseta cred ca.. totusi am inteles ca ai montat... ce brand? http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate