Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

reconditionare scaune vitara

csaf

Postări Recomandate

Salut!

Caut un atelier (ar fi bine in Bucuresti) unde pot reconditiona scaunele de la Vitara. S-au cam lasat buretii si in curand voi sade direct pe arcuri. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Sau un sfat cu ce alte scaune (de la alte tipuri de auto) ar putea fi inlocuite? Multumesc anticipat.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: reconditionare scaune vitara

Nu te duce pe Fundeni.Acolo mi-am facut eu la toyota,le-am spus ca vreau sa iasa impecabil si platesc cat costa.Au facut in 3 zile dar au facut un rahat.Nu recomand.

Link spre comentariu

reconditionatul te costa in jur de 100-150 euro pentru 2 scaune fata,daca trebuie si burete reparat sau inlocuit.parerea mea e ca mai bine iti iei second,ca gasesti ca si noi,la 100 euro setul!!!

Editat de adamu
Link spre comentariu

Domnilor, multumesc pentru sfaturi. Trebuie sa recunosc ca, acum, pe frigul asta, folosesc masina ca masina de zi cu zi, si nu vreau sa ma apuc imediat de inlocuit/reparat scaunele. Hai sa zicem ca, deocamdata adun informatii despre subiect, pentru a alege din doua variante: reconditionare sau inlocuire, cu unele SH, dar in firea lor.

Pe de alta parte, nu ascund faptul ca, de la inceputul anului masina a beneficiat deja de un mic "tratament" estetic (a se citi mici, multe, si suficient de scumpe lucrari de tinichigerie si vopsitorie), si, pentru ca e iarna, i-am luat si niste incaltari noi (Insa Turbo Sahara). Ei bine, asta ma forteaza fie sa negociez o "rectificare bugetara" cu... trezorierul casei:grin:, fie sa ma astept zilele calde, cand cu siguranta voi dispune de oarece fonduri...

Oricum, pana atunci, sper sa mai primesc ceva opinii pro si contra, care sa ma ajute sa ma decid.

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Pune-ti o pernita sub poponet pana trece criza financiara:ha:

:tk, da pana trece criza, imi vor iesi arcurile si prin pernita, si prin blugi, si prin ce-or mai intalni in cale...:banana

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Dar un atelier in Bucuresti care face huse textile la comanda stie cineva? Ma intereseaza pentru Jimny.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

incercati undeva pe prelungirea ghencea, vizavi de o scoala (nu stiu numarul), dupa ce se intra pe prelungire de pe strada Brasov, la vreo 500m pe stanga, sunt niste baieti priceputi acolo.

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare