cfantana Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: Toyota FZJ80-Project Masina este la Alex la Arad,poti sa o vezi la el. Alex ii monteaza noul calculator si ii face instalatia electrica. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Toyota FZJ80-Project Un montaj din timpul lucrarilor :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Re: Toyota FZJ80-Project Foarte, foarte misto filmuletul! Masina este preferata mea in campionat...cum arata...cum merge... Foarte misto si actorii...e clar ca stiu cu ce se mananca meseria asta:br GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Toyota FZJ80-Project Foarte, foarte misto filmuletul! Masina este preferata mea in campionat...cum arata...cum merge... Foarte misto si actorii...e clar ca stiu cu ce se mananca meseria asta:br Merci Razvane :h5 Masina a dovedit ce poate si a avut un prim an foarte bun. Pana acum punctul slab se dovedeste a fi grupul fata dar cu putina atentie poti sa termini un an cu un grup intreg. As mai adauga pe lista de minusuri blocantele electrice de la toyota,daca e cineva interesat sa faca o masina de concurs pe baza de toyota80 recomand sa ia puntile fara blocante si sa puna ARB-uri in ele. In rest numai cuvinte de lauda,iar motorul cu toate ca e greu si consuma mult merge intrun mare fel :j Acum lucram la un Samurai supraalimentat,sunt curios cu ce o sa se dea Crinu anul asta TOYOTA VS SUZUKI (cu punti de toyota :ha: ) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Toyota FZJ80-Project Grea dilema...n-as vrea sa fiu in pielea lui Crinu...:ha::ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate