Micutu Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Asa deci. Va salut pe toti, aseara ''i-am preluat bijuteria preferata'' lui Adrian. primul 4x4, primul diesel, senzatii nu gluma. Vezi lumea altfel. De sus. Placut surprins de consum, daca indica bine, a fost ceva intre 9-10, drum intins. Nu prea simte nametii cat casa din Bucuresti, trebuie sa vin si eu la intalniri pentru a mai primi sfaturi. M-am programat la RAR pentru identificare vineri, bateria trebuie schimbata, dar nu e bai. In rest pana ma mai dumiresc: ''e mare rau frate'':tk. Trebuie sa vad de ce nu contorizeaza km, ca sa stiu si eu cand sa schimb uleiul, filtrele. Probabil nu e mare lucru. Inca o data il salut pe Adrian, si pe voi toti. Pace. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' Y60 rosu lung? Sa-l stapanesti sanatos. Cel mai probabil cablul de kilometraj sau in spatele bordului mufa nu face contact. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' sa-l stapanesti sanatos! ia-ti baterie de la NIKE 0722230583, e colegul nostru aici pe forum si are niste baterii speciale:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' multumesc mult. are cablu de kilometraj electric? din cutie nu se vad decat fire electrice. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' Y60 nu are cablu de kilometraj. Daca nu merge nici kilometrajul si nici turometrul ... problema nu e chiar simpla. Se poate sa fie dus senzorul care numara rotatiile la pompa de injectie. Ca sa-l schimbi, trebuie data jos distributia si scos pinionul de la pompa. Abia apoi, se poate demonta ansamblul pe care e fixat senzorul. Daca turometrul merge, dar kilometrajul ba, poate fi ceva defect in ceasul de bord si asa scapi mai usor si mai ieftin. ps: sa-l noroiesti sanatos I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' Sa-l stapanesti sanatos !!! De mult uramaresc masina aia ...cel putin in poze arata intr-un mare fel !:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' Mi-a explicat Nike cum se da bordul jos si acum vin de la masina. turometrul si vitezometrul merg, nu merge kilometrajul. l-am desfacut, am curatat contactele cu alcool tehnic, am ulei de mecanica fina Braun, i-am dat la capat de ax la rotite, a luat-o, mi-a aratat ala intermediar 2.8 km, s-a miscat si ala mare putin, dar a murit din nou. Sa-l sparg. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' sa-l stapanesti sanatos si sper sa-l tii asa de bine (sau mai bine) decat mine, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Micutu si Tancu' foarte frumoasa jucaria, s-o stapanesti sanatos:br Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Micutu si Tancu' Deja la vanzare ? http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1759794&parinte=%2Fvs2cautaauto.php%3Fsubcategorie%253D1%2526caroserie%253D0%2526Marca%253D22%2526Model%253D217%2526An%253D%2526Carburant%253D3%2526PMin%253D%2526PMax%253D9000%2526moneda%253DE%2526Putere%253D%2526judet%253D0%2526automata%253D0%2526airbaguri%253D0%2526supl%253D%2526OOrdine%253DPret%2526categorie%253D1%2526sens%253DDESC%2526Submit%253D%252B%252B%252B%252BCauta%252B%252521%252B%252B%252B “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Micutu si Tancu' :no1 Micutule, uite tancu nu e tancu? Care sunt problemele de vrei sa-l vinzi deja? Deja ma bucuram ca inca un exemplar frumos al neamului Patrolesc a ajuns in Bucuresti ...si tu ce faci? Il vinzi deja? :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Micutu si Tancu' Si eu is curios, mai ales ca am apreciat masina din poze si povestile lui adriantm. “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' Vreau un Mitsubishi. Mai nou. Pajero dupa 1995. Sau un Galloper. Tancu a primit o baterie noua. Am stricat si strada cu gumele alea, mi-am pus si vecinii in cap, ca mi-am luat camion. Experimentez. Asa e la inceput, iei unul, iei altul, pana vezi ce iti trebuie de fapt. Eu am luat masina asta ca nu mai puteam sa ajung acasa cu Lancerul. L-am tras pe dreapta, si mi-am luat camion de paine. Asta e. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' s-ar putea sa regreti...tancul ala te va scoate din multe....daca intri cu Mitsu in teren la modul greu....ai sa incepi sa umbli la trenul fata....la Patrol...nu prea aveai grija asta.....asta doar asa...ptr inceput...dar...e alegerea ta....gustul tau....cert e ca ai pierdut o masina pe cinste.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' Nici eu nu comentez gusturi sau decizii ale altora, dar numa de gura lumii de pe strada sa dai un tanc pt o masina cu veleitati mai bune de sosea...dar probabil ca stii mai bine ce iti trebuie si asta-i numa o experienta in plus. :h5 “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' Deja ma bucuram ca inca un exemplar frumos al neamului Patrolesc a ajuns in Bucuresti ...si tu ce faci? Il vinzi deja? :uameni Yonutz masina asta am avut-o vreo 2 ani , super masina ( ASPIRATOR DE FEMEI ):banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' Micutule daca esti interesat de un schimb cu Terrano 2 , 2001 , benzina + GPL , troliu , MT-uri , statie si alte chestii , da un semn ! 0726499910 :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' :no1 Micutule, uite tancu nu e tancu? Care sunt problemele de vrei sa-l vinzi deja? Deja ma bucuram ca inca un exemplar frumos al neamului Patrolesc a ajuns in Bucuresti ...si tu ce faci? Il vinzi deja? :uameni Se pare ca va ramane la Bucuresti....asteptam ziua de luni....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Micutu si Tancu' Se pare ca va ramane la Bucuresti....asteptam ziua de luni....:h5 cum le stii tu pe toate astrale:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Micutu si Tancu' Astral, Catalin e prietenul tau? Da cred ca ramane in Bucuresti, la un sportiv, ''si daca nu suntem cuminti ne bate pe toti''. Super tare baiatul, campion la full kontact de 6 ori. Auchh.:hl Macar nu ajunge la samsari. Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Februarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Micutu si Tancu' AdionWeb. Sa nu te superi pe taica Micutu, dar eu terrano daca il iau, nu pot decat sa-l pun pe televizor. Si in tancul asta stau cam stramt si ma extrag cu tirbusonul. Am 2 metri si un centimetru si 150 de kg. :tk Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Micutu si Tancu' Astral, Catalin e prietenul tau? Da cred ca ramane in Bucuresti, la un sportiv, ''si daca nu suntem cuminti ne bate pe toti''. Super tare baiatul, campion la full kontact de 6 ori. Auchh.:hl Macar nu ajunge la samsari. Da :h5 De la Calugareni s-a molipsit iremediabil cand a decis ca-i trebuie ceva mai mult decat Santa-Fe.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=538553#post538553 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 (editat) Re: Micutu si Tancu' Micutule, jos palaria, esti un adevarat om de cuvant!:h5 Plus ca ai facut un om fericit cu adevarat! :ap Editat Februarie 15, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Micutu si Tancu' Hai ziceti, ce s-a intamplat cu masina ?!?!?:dr4 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Micutu si Tancu' Am intrat in posesia tancului, este cu adevarat o bijuterie ! Ii multumesc din suflet bunului meu prieten Dan (Astral) care ma ajutat sa o cumpar si de la care m-am molipsit cu acest microb (offroad). Micutzu este un adevarat om de cuvant si cu toate ca a primit destul de multe lovituri pe cand era sportiv, (fost boxer de categorie grea) nu a uitat ce am vorbit vineri. Ii multumesc inca odata si sper sa ne revedem. Salut aceasta comunitate minunata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate