Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Micutu si Tancu'

Micutu

Postări Recomandate

Re: Micutu si Tancu'

Hai s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Fain utilaj...mi se scurgeau ochii dupa el...dar deh, io m-am imprietenit cu-n Y61 si asta-i gelos tare....:wink:

S-o uzi ca sa te tina mult!! Scoate-o-n ploaie repede!!:wink: :x:2dr

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa stapanesti sanatos si fara probleme TANCUL!!! De mult ma uit la el cu jind, chiar Micutzu mi-a propus sa-l cumpar, dar din lipsa de malai si CU DURERE-N SUFLET, l-am refuzat...asa ca , am ramas cu ...privitul.

Inca o data, felicitarile mele!!!:br

Salut George ! Multumesc. Sper sa iti gasesti si tu un "acaret" si sa mergem impreuna la o
GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu

felicitari pentru achizitie.

ca si posesor de acaret similar,sunt sigur ca vei trece prin situati pe care nu le-ai cunoscut pana acum.

l-am vazut zilele astea pe Baba Novac.

In posesia cui era ?

nu de alta dar stau in zona si ma gandesc cu placere ca am un vecin "bazat":h5.

@micutule,de unde ideea sa vinzi Patrolul sa iei Galloper ??:hm:ha:

...ziceam si eu...:ap

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

frate, a dat de dracu' Micutu. a avut datorii, s-au platit , mai am 3000 de euro, si daca mai traiesc destul cat sa-mi iau 4x4, tot y60 imi iau. sentimentul pe care ti-l da masina aia, nu se compara cu nimic. am pus ochii pe unul, care e la tata Luigi. dar el vrea bani, si nu prea cred ca vrea sa ii platesc in natura. Luigi ''daca iti dau un rinichi, imi dai restu' la el''? in rest problemele mele s-ar rezolva daca as vinde ''otomobilu''. da' e criza. nimeni nu cumpara si la banca nu ma mai duc ca d'abea' venii' d'acolo. si e maro. Luigi mi-a venit o idee. Nu vrei sa stau eu in locul lui Urs?:al

Anii 70' au trecut.
Link spre comentariu

Pai, i-am zis de data trecuta lu' taicutu' Luigi, Urs e ''batran'' si e ''corupt''. Cere bani prin gard, altfel te rupe. Asa, imi iau costumul de ''friptura'' si dam o fata de protocol la service.:ha: Ca sa nu va mai povestesc de faza .....nu stiti bancu', cu iepurasul in tren? un iepuras in compartiment cu vulpea, lupul si ursul. scoate iepurasul o vioara si scarta, scarta, de i-a luat capu' pe aia. vulpea nu se mai abtine si zice: termina ma, ca nu stii sa canti. faci doar zgomot. iepurasul: ce fa nu-ti convine, hai afara. iese vulpea cu iepurasul, dupa o vreme se intoarce doar el cu blana vulpii si o arunca in plasa de bagaje. ursul si lupul se uita mirati. iepurasul iar scarta, scarta. lupul nu mai suporta si ii zice. termina ma ca te bat. iepurasul: ce ma nu-ti convine? hai afara. iese lupul cu iepurasul, trosc, pleosc, intra iepurasul cu blana lupului si o arunca la bagaje. ursul o cam baga pe maneca si nu mai zice nimic. la un moment dat, baga LEUL capul pe usa si intreaba: CUI NU-I MAI CONVINE CE CANTA TOVARASUL? asa ca nea Luigi vezi partea buna in asta...........:ha::ha::ha::ha:. Va pup.

Anii 70' au trecut.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare