Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

porbagaj marit la jimny ?

abrudila

Postări Recomandate

Re: porbagaj marit la jimny ?

:ha:.... asteptam intrebarea asta...

am gasit 2 picaturi de apa.... dar sunt de la o imbinare decupata cu o diferenta de 2mm in banda de etanseizare...

in rest e uscata ca Sahara

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

nu e vb numai de estetica .... ci pur si simplu nu mai ai ce face cu cutia in spate in teren .... eu personal ...ca si multi altii .. am renuntat la carligul spate numai ptr a castiga acei 20cm .... carlig care in teren ma agatam de orice damb ,sleau ..etc...

.... ansamblul Jimmy+ portbagaj pe plafon e mult mai eficient decat ansamblu Jimmy _ cutie pe carlig ....

.... dar vb ta ...fiecare la randu-i a incercat marea cu degetul ....

... ptr ingineria de care vb .... ai putea pune 2 tiranti ( teava subtire de 3/8 ).... nu in acelasi plan cu nuca de prindere ... prinsi in fluturi .....de bara .. i-l va fixa infinit mai bine ....

.... daca te ajuta am eu pe acasa teava...si de inox si galvanizata .... nu costa nimic ..

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

am mai inaintat ceva cu proiectul am atasat inca niste stopuri pt gabarit ,pe lateral vor veni montat niste ochi de pisica dreptunghiulari galbeni pt nenea militeanu sa nu-i treaca ceva prin cap .dupa parerea mea lipoveanu are dreptate ca se agata cu cirligul dar comparativ cu cutia sus este mai bine deoarece ai castigat la stabilitatea si nu in ultimul rind consumul asta datorita ca noi avem masinute de teren . per ansamblu avantaje si dezavantaje .

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Respect efortul pentru lazile construite.

Ce ati uitat:o lumina sa se aprinda cand deschizi capacul si cotrobai inauntru.

Ca doar nu o sa tii o lanterna in gura.Si eventual si termoizolatie ca sa stea berea rece.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare