Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

kit old man emu

suzimm

Postări Recomandate

Re: kit old man emu

salut

eu mi am pus kitul ome pe un pathfinder .... si sunt multumit de achizitie .... s a inaltat mai mult decit zicea ome cam cu 1.5 cm

o singura problema am cu kitul .... de cind l am pus , a inceput sa mi valseze puntea spate pe sosea cu mazga sau zapada 1-2 cm .....

scuze .. vroiam sa mai scriu ceva da' m am luat cu altele ...

io l am pus la bv la offroadmania ... a fost cea mai buna oferta de la furnizori locali la vremea respectiva ....

Editat de john

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare,

Da-mi te rog o adresa de e-mail si iti trimit o oferta foarte recenta si foarte completa (adik inclusiv amortizorul de directie) si fragmentata pe piese, pe care am primit-o de la GTC Auto si vezi daca te avantajeaza sau nu. Numai bine!

Link spre comentariu

salut

eu mi am pus kitul ome pe un pathfinder .... si sunt multumit de achizitie .... s a inaltat mai mult decit zicea ome cam cu 1.5 cm

o singura problema am cu kitul .... de cind l am pus , a inceput sa mi valseze puntea spate pe sosea cu mazga sau zapada 1-2 cm .....

scuze .. vroiam sa mai scriu ceva da' m am luat cu altele ...

io l am pus la bv la offroadmania ... a fost cea mai buna oferta de la furnizori locali la vremea respectiva ....

Probabil ca nu e locul potrivit sa intreb dar aici am gasit subiectul deschis.

Cat te-a costat sistemul OME si care sunt avantajele?

Te-ai gandit sa-ti pui pe spate Airlift 1000 ca sa stabilizezi balansul?

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

am primit azi oferta de la tine....mulumesc frumos....am totusi o intrebare,,nu stie nimeni cat ar costa transportul din state pana in romania pentru un astfel de kit?am gasit un kit asemanator la 600 de dolari in state ceea e mi se pare onorabil ca si pret http://www.rocky-road.com/zukome.html

audi a4b8
Link spre comentariu

exista diferente intre modelele de samurai ,,,in ideea ca eu am santana si o sa comand un kit old man emu,,,exista riscul sa nu se potriveasca sau toate aceste kituri coincid pt toate modelele de suzuki samurai?ms pt eventualele raspunsuri!

audi a4b8
Link spre comentariu

Nu stiu daca castigi mult aducand OME din SUA, sunt o gramada de importatori seriosi care dau si GARANTIE la piese.

Din SUA merita sa aduci chestii mai mici...sau daca ai container e altceva.

Iti spun asta din proprie experienta.

Nu vreau sa fac publicitate, trimite-mi un PM si iti dau un astfel de importator care are puncte de desfacere in toata Europa, si poate cel mai important e serios, de cuvant.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare