suzimm Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 ce parere aveti?care e cea mai avantajoasa metoda de procurare a unui astfel de kit pt un samurai pe lamelare?multumesc pt eventualele raspunsuri! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 (editat) Re: kit old man emu salut eu mi am pus kitul ome pe un pathfinder .... si sunt multumit de achizitie .... s a inaltat mai mult decit zicea ome cam cu 1.5 cm o singura problema am cu kitul .... de cind l am pus , a inceput sa mi valseze puntea spate pe sosea cu mazga sau zapada 1-2 cm ..... scuze .. vroiam sa mai scriu ceva da' m am luat cu altele ... io l am pus la bv la offroadmania ... a fost cea mai buna oferta de la furnizori locali la vremea respectiva .... Editat Februarie 10, 2010 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: kit old man emu ms john pentru raspunsul la subiect:tk:g...cine se mai ofera cu raspunsuri? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: kit old man emu salutare, Da-mi te rog o adresa de e-mail si iti trimit o oferta foarte recenta si foarte completa (adik inclusiv amortizorul de directie) si fragmentata pe piese, pe care am primit-o de la GTC Auto si vezi daca te avantajeaza sau nu. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: kit old man emu Cosmine trimitemi si mie ghorga@hotmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: kit old man emu ms...astept mailul! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: kit old man emu Salut, vreau si eu lista respectiva pe armand18us@yahoo.com Multumesc frumos Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: kit old man emu salut eu mi am pus kitul ome pe un pathfinder .... si sunt multumit de achizitie .... s a inaltat mai mult decit zicea ome cam cu 1.5 cm o singura problema am cu kitul .... de cind l am pus , a inceput sa mi valseze puntea spate pe sosea cu mazga sau zapada 1-2 cm ..... scuze .. vroiam sa mai scriu ceva da' m am luat cu altele ... io l am pus la bv la offroadmania ... a fost cea mai buna oferta de la furnizori locali la vremea respectiva .... Probabil ca nu e locul potrivit sa intreb dar aici am gasit subiectul deschis. Cat te-a costat sistemul OME si care sunt avantajele? Te-ai gandit sa-ti pui pe spate Airlift 1000 ca sa stabilizezi balansul? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: kit old man emu @ Suzimm Nu vad adresa de e-mail....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: kit old man emu am primit azi oferta de la tine....mulumesc frumos....am totusi o intrebare,,nu stie nimeni cat ar costa transportul din state pana in romania pentru un astfel de kit?am gasit un kit asemanator la 600 de dolari in state ceea e mi se pare onorabil ca si pret http://www.rocky-road.com/zukome.html audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: kit old man emu exista diferente intre modelele de samurai ,,,in ideea ca eu am santana si o sa comand un kit old man emu,,,exista riscul sa nu se potriveasca sau toate aceste kituri coincid pt toate modelele de suzuki samurai?ms pt eventualele raspunsuri! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: kit old man emu Salut daca se poate oferta cu pricina si pe adresa naspet@gmail.com Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: kit old man emu Nu stiu daca castigi mult aducand OME din SUA, sunt o gramada de importatori seriosi care dau si GARANTIE la piese. Din SUA merita sa aduci chestii mai mici...sau daca ai container e altceva. Iti spun asta din proprie experienta. Nu vreau sa fac publicitate, trimite-mi un PM si iti dau un astfel de importator care are puncte de desfacere in toata Europa, si poate cel mai important e serios, de cuvant. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate