gotca Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 baieti, poate ma ajuta cineva sa identific un scartait la motor: doar cand motorul e rece, nu dureaza mai mult de 1 minut iar apoi dispare brusc. zgomotul se intensifica odata cu cresterea turatiei motorului. poate fi o curea? - le-am schimbat pe toate si sunt intinse cum trebuie. poate fi un rulment? - anul trecut in primavara am descoperit una din cele doua curele ale alternatorului, rupta - de fapt, bucati din ea prin scut. credeti ca e posibil ca resturi din aceasta curea sa fi ajuns la vreun rulment? Pana sa patesc beleaua cu cureaua, nu am avut niciun zgomot la motor. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Scartaitul poate fi ori de la curele neintinse ori de la rulmentii de la fuli.Verifica dc sunt intinse curelele bine iar dc sunt bine intinse trebuie sa le dai jos si sa verifici rulmenti de rolele pe care vin montate fuliile.Invarti usor la mana fulia si iti dai seama dc este ceva ineregula-joc in rulmenti sau zgomot. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Fulia de aer conditionat (rulmentu) sau mare atentie fulia de la vibrochen,eu am avut mari belele cu fulia aia,am schimbat toate curelele - de 2 ori! A naibii fulie este formata din 2 bucati,fulia cu gaura pentru vibrochen si un canal pentru cureaua de A/C si fulia cu 2 canale pentru alternator,pompa apa,etc. Ele sunt ambutisate cu o bucata de cauciuc care,in timp, se duce. Scartaitul ala care-l auzi tu este frecare bucatii cu 2 canale de banda de cauciuc. Eu am "reparat-o" inlocuind cauciucul cu o bucata de fier facut la strung dar nu mai era echilibrata,o mai am si acum prin garaj. Problema era ca vibra in ture mari si am cumparat originala de Hyundai. Sfat: atunci cand o schimbi,verifica viscocuplajul,daca are vaselina pe la "mustati" inseamna ca e dus. Viscocuplajul il gasesti la Al Padrino cu 500ron,original Hyundai,la reprezentanta il iei cu 620ron. http://i.imagehost.org/0347/1_85.jpg Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Fulia de la alternator este simpla sau cu ambreiaj? Daca e cu ambreiaj, poti vedea ce am patit eu cu ea aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=45282 La o alta masina a mea mult mai veche, erau duse bucsile de la alternator, cele de fixare a alternatorului pe suport, si oricat intindeam cureaua, pentru ca alternatorul statea un pic inclinat din cauza uzurii bucsilor, fuliile nu mai erau perfect aliniate, si se producea acel scartait deranjant. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper multumesc tuturor pt sfaturi. din pacate nu pot face verificari chiar acum - eu tin masina la tulcea. vreau sa mai subliniez ca nu sunt alte probleme, totul functioneaza normal, nu se aprind martori in bord, bateria se incarca cum trebuie, totul e in parametri normali. odata incalzit, pot tura motorul si 5000rpm si nu se aude nimic. ba chiar daca las motorul se se incalzeasca la relanti 5 min, nu mai apare scartaitul. exact asta era dilema mea! caut si repar problema sau merg mai departe asa? risc oare sa stric altceva mai grav? oricum cand se mai incalzeste aduc masina la ct si am sa verific ce mi-ati spus voi. ...sau poate stie cineva un mecanic serios in tl? md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Galloper-ul 2.5 nu are bucsi la alternator si nici fulii cu ambreiaj cu exceptia compresoruluiu A/C. Eu sincer tind sa cred ca e fulia de la vibrochen. Exact aceleasi simptome. Cand se incalzeste nu mai zice nimic. Eu am vazut treaba asta cand am bagat-o in garaj (am un beci si m-am bagat sub ea),i-am scos scutul si mare surpriza mare ca fulia se invartea,curelele ba. Mi s-a intamplat odata in drum spre Campina sa se ridice acul de la apa aproape de limita de sus,am scos-o din viteza si dupa vreo 3min a revenit la normal. Acceasi figura si dupa ce am urcat panta aia sa intru in Campina. Luminile era puternice ca o lumanare,etc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Februarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper @sefulik: ...si eu cred ca e o fulie. dar inclin sa cred ca e fulia de la alternator. anul trecut, in martie, cand a aparut scartaitul, am pipait toate fuliile si cea de la alternator frigea! ... si se invartea! atunci am schimbat ambele curele si scartaitul s-a redus la 1-2 min, pana se incalzeste motorul. e f.important ca acest scartait a aparut dupa ce una din curele s-a rupt si am gasit resturi din ea in scut. eu am mers intr-o singura curea cam 200 km iar cand am auzit zgomotul, abia atunci am descoperit resturile curelei rupte. eu totusi cred ca resturi din curea (cauciuc, sfoara) au ajuns undeva la fulia alternatorului si freaca acolo. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Frigea pentru ca doar o singura curea facea servici pentru pompa de apa - ventilator si alternator. Fulia de la alternator nu are absolut nimic special,e o oala de otel cu 2 canale mari si late,atat. Cea mai mare problema ar fi sa zboare fulia de la vibrochen (parte cu curelele) pe acolo,cu stricaciuni considerabil de mari. Piesele le gasesti la reprezentanta oricum,depozitu e in Germania,in 7 zile lucratoare vine piesa dar preturile sunt cu 15%-20% mai scumpe decat la o firma de import. Atunci cand o schimbi ,scoate si alternatoru (2 suruburi si pompa de vacum) si du-l la un electrician sa se uite la el,piesele din el se gasesc usor,ai grija sa schimbe DOAR CE S-A UZAT) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper si la mine face la fel scartie cam un minut si dispare tre sa schimb si eu fulia de la vibrochem stie cineva de unde o pot cumpara ca la hyndai era undeva la 900 lei iar la un tip la dezmembrari imi cerea 1900 lei iam zis mai ma crezi tampit cumva..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper si la mine face la fel scartie cam un minut si dispare tre sa schimb si eu fulia de la vibrochem stie cineva de unde o pot cumpara ca la hyndai era undeva la 900 lei iar la un tip la dezmembrari imi cerea 1900 lei iam zis mai ma crezi tampit cumva..... Cauta un magazin Al Padrino pe langa tine. Din ce am auzit,la ei fulia aia costa undeva pe la 600ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper mai puneti si voi din cand in cand putina vaselina la curele , vaselina ca cutie , cand e motorul oprit .....ungeti bine partile curelei care calca pe fulie , lateralele ..... dupa cateva ture ajunge pe toata suprafata curelei .... vaselina la spray nu e buna .... :old cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper mai puneti si voi din cand in cand putina vaselina la curele , vaselina ca cutie , cand e motorul oprit .....ungeti bine partile curelei care calca pe fulie , lateralele ..... dupa cateva ture ajunge pe toata suprafata curelei .... vaselina la spray nu e buna .... :old Eu nu as da niciodata cu vaselina pe curelele care guverneaza directia,frana,curentu,etc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Eu nu as da niciodata cu vaselina pe curelele care guverneaza directia,frana,curentu,etc!! ...am sa dau eu cu f.putina vaselina, ca s-o fac si pe asta. stiu ca nu e bine dar oricum vreau sa schimb curelele din nou pt. ca nu am incredere in calitatea cumparata de la unele magazine. vreau sa cumpar exact de la importator, codul producatorului. eu tot cred CACUrelele sunt de vina: masina are doar 115000 km. cand schimb curelele, verific alternatorul si fuliile la joc. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper gasesti DAYCO , sunt fabricate in atelierele Pirelli , foarte bune si ieftine ... si proaspete .... si mai sunt si altele .... nu te zgarci la vaselina ..... daca ai curele duble pe alternator ai grije sa fie unse si intre ele .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Mie mi-a zis un caine batran,mecanic de o viata, sa dau cu sapun uscat pe curele daca scartaie rau. Cel putin pana se rodeaza. Eu am schimbat curelele de vrei 5 ori in 2 ani,tot din cauza scartaitului si s-a dovedit a fii fulia vibrochenului. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper chiar ..... uitasem de topic .... asteptam impresii ..... cat iti ia sa dai 2 degete de vaselina ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Luciane,am cautat ieri vaselina sa bag la un cap de planetara si nu am gasit.Oare de ce?? Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clacx13 Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper Eu zic sa nu aruncati banii pe fulii si altea alea...gresati cu putin degripant curelele si veti constata ca zgomotul dispare....toata treaba e de la vremea asta cu umezeala multa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: scartait motor la rece, hgalloper baieti, week-end-ul asta am plimbat masina si intr-o dimineata cand a scartait putin, am uns curelele cu putina vaselina si zgomotul a disparut. cred ca asta e "buba": curele noi si uscate. cu masina asta am facut 7000km in doi ani. @cristiblondu "Re: scartait motor la rece, hgalloper Luciane,am cautat ieri vaselina sa bag la un cap de planetara si nu am gasit.Oare de ce?? " ...eu am folosit vaselina din stocul propriu. cred ca altii au golit magazinele. md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate