Cornelia Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Este primul meu post. Este special. Pentru cei care nu stiu azi, 6 noiembrie Max (Dan, sotul meu) isi sarbatoreste ziua de nastere. LA MULTI ANI! :Gr Profit de asta sa-ti spun inca o data ca vei avea in mine INTOTDEAUNA SI NECONDITIONAT un sprijin in tot ceea ce faci. Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La multi ani!!! @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi Ani, Max-ule ! Sa traiesti si sa ai grija de sotia ta, ca greu gasesti una ca ea :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi Ani! :k Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La MULTI MULTI MULTI ANI!!!! :bean :rsp :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La multi ani (Mud)MAX! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate alaturi de cei dragi, ca noroaiele le gasesti tu singur!!!!! :D Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 @Max La multi ani! ... si soarta sa fie de partea ta, ca sa gasesti mereu "drumuri" noi si resurse, pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Si la propriu si la figurat, bineinteles. :10 :cl :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi Ani Maxule :Gr Tu pe 6....eu pe 5 .......ia sa vedem....mai sunt ceva scorpioni prin zona? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 :k La multi ani pentru amandoi!!!! :be Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 la multi ani ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cat..??? 27 ...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi Ani Maxule :Gr Tu pe 6....eu pe 5 .......ia sa vedem....mai sunt ceva scorpioni prin zona? :h5 La Multi Ani si tie Bogdane :k Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 :be :k La Multi Ani !!!!!!!! ........virusule Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 la multi ani domnule. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LA MULTI ANI :k :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 M-a luat sotia mea prin surprindere. :grin: Multumesc mult baieti. Si La multi ani si tie Bogdane. :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 sa fi sanatos si fericit multi ani maxule!!! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Max.. La multi ani, multa sanatate si sa te bucuri de viata. Si la multi ani tuturora nsacuti in noiembrie, ca si mine :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 @aztec, bogdan 4x4 Acum inteleg de ce noiembrie este, totusi, una din lunile frumoase ale anului... are "the Power" de partea ei ... :b La multi ani si voua, si celor care mai sunt nascuti in luna asta, dar de care inca nu am aflat ... si sa se tina "binele" de voi, cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi Ani cu tat cu 36 de inchi :k :b :k :b GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Apropo eu sunt pe 9 asa ca la multi ani mie. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LA MULTI ANI FRATE SCORPION! :k :2dr si tot ce iti doresti sa se indeplineasca! :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Si voua tuturor scorpionilor. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 M-a luat sotia mea prin surprindere. :grin: nai stiut ca nevasta te ia TOTDEAUNA prin surprindere ? :grin: ..........la multzi ani !!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LA MULTI ANI :k Cadoul in coletul ce e pe drum spre tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi si Fericiti Ani ! ... sa ti se implineasca toate visele ! ... sa te iubeasca viata, si sa te tina-n brate norocu' ! ... cu drag si prietenie, Ricardo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate