Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La multi ani, max !

Cornelia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: LA MULTI ANI!

Este primul meu post.

Este special.

Pentru cei care nu stiu azi, 6 noiembrie Max (Dan, sotul meu) isi sarbatoreste ziua de nastere.

LA MULTI ANI!

:Gr

Profit de asta sa-ti spun inca o data ca vei avea in mine INTOTDEAUNA SI NECONDITIONAT un sprijin in tot ceea ce faci.

LA MULTI ANI MAX SI TOATE CELE BUNE IMPREUNA CU CEI DRAGI!

Ted :h5 :dr1

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. La multi ani Max ! Sa ne traiesti / ca ne trebuiesti !!!

2. Da............ cate primaveri aduni in buchetul vietii draga?

3. Mi-a placut postul ala al sotiei ca iti va fi intodeauna si Neconditionat alaturi......... superb, pai doamna, si asa........... Max nu stia cum sa va spuna ca si-a comandat blokante fata/spate si suspensie pe coil overe, si, nu va mai avea bani sa termine casa............. asa ca Max-ule vei avea ocazia sa vezi NECONDITIONAT ala cam cat va tine ............

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

3. Mi-a placut postul ala al sotiei ca iti va fi intodeauna si Neconditionat alaturi......... superb, pai doamna, si asa........... Max nu stia cum sa va spuna ca si-a comandat blokante fata/spate si suspensie pe coil overe, si, nu va mai avea bani sa termine casa............. asa ca Max-ule vei avea ocazia sa vezi NECONDITIONAT ala cam cat va tine ............

1) Multumesc :grin:

2) 36

3) intradevar, treburile astea sunt discutabile dar ideea e ca o sa incerc si eu sa nu depasesc masura. Desi e foarte greu. (blocantul pe spate va fi in curand pe masina)

Multumesc inca o data tuturor pentru urari si doresc si eu La Multi Ani scorpionilor. :Gr

Link spre comentariu

La Multi Ani Maxule :Gr

Tu pe 6....eu pe 5 .......ia sa vedem....mai sunt ceva scorpioni prin zona?

:h5

La multi ani Max

La multi ani Bogdan

si scorpion mai sunt si eu .... e drept ca deasta mai spre sagetator

Link spre comentariu

Daca am zis, am zis. Si am mai dat si in scris....

Cred ca-l cunosc suficient incat sa-mi dau seama cand vrea sa-si cumpere ceva.

Cat despre blocante...Stiam ca le vrea ...

Si de obicei, ce-si propune si realizeaza.

Asa ca, dacat sa ma impotrivesc (pentru ca oricum nu are nici un sens)mai bine sunt cu el. Ma pot bucura mai mult de el asa.

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

1.MAX, La Multi Ani, Sanatate, Realizarea Tuturor Dorintelor si sa va mutati cat mai Repede in Noua Casa !... :grin: :h5 :rsp :k :be

2.Cea Mai Mare Comoara a unui Barbat este o Sotie Intelegatoare !... :roll: :grin:

3.La Multi Ani, Sanatate si Fericire Tuturor celor care isi sarbatoresc Ziua de Nastere in aceasta perioada !... :k :Gr :c

Link spre comentariu

"LA MULTI ANI !"

Sa fi intotdeauna asa cum te-am vazut la Baia Mare, adica sanatos, plin de viata, cu o familie frumoasa, cu mult apetit pentru calatoriile montane si pentru off-road.

Sorin & Simona :k

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare