cfantana Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La Multi Ani Max si tuturor sarbatoritilor :grin: Beau un spritz in seara asta in cinstea voastra :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 La multi ani Max ,La multi ani ,tuturor ce sarbatoresc !!! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LAA MUULTIII AAANIIII!!!!! tuturor ce isi sarbatoresc ziua de nastere sau si-au sarbatorit-o sau si-o vor sarbatori in aceasta perioada :k :Gr sa va traiasca masinutele, sa fie sanatoase ca si voi si sa va duca pe unde vreti, cat vreti!! :D ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 :2dr La mullti ani ! l "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LA MULTI ANI!!! keep going :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvein Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LA MULTI ANI !!! Sanatate si toate cele bune ! :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 LA MULTI ANI MAX !!! Sa va dea Dumnezeu sanatate, bucurii si tot ce va doriti. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 :k La multi ani MAx si tuturor celor care-si sarbatoresc ziua. Sanatate, bani si dragoste va urez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Desi cu intarziere, si cu scuzele de rigoare ... LA MULTI ANI!!!!, si la cat mai multe organizari ca cea de la Baia Mare, si nu in ultimul rand sa ne traiesti MAX-ule!!!!!!!!! :cl :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 La Multi Ani ! :k Tot ce-ti doresti + cat mai multe iesiri in teren :dr2 cu utilajul pe care ti-l doreste inima :lr si alaturi de cei dragi :cort :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 La Multi Ani ! :k Tot ce-ti doresti + cat mai multe iesiri in teren :dr2 cu utilajul pe care ti-l doreste inima :lr si alaturi de cei dragi :cort :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 La multi ani!!! Max si Bogdan si toti scorpionii. Bogdan a declarat ca nu mai bea in viata lui!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Bogdan a declarat ca nu mai bea in viata lui!! Da.......apa plata..... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 La multi ani!!! Max si Bogdan si toti scorpionii. Bogdan a declarat ca nu mai bea in viata lui!! bine peeeepiiiiii........cu prima ocazie te imbat de ratezi prima zi de concurs :grin: parol :grin: Atat iti zic......."pizden" (prietenii stiu de ce) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 max, la multi ani de peste gutin (desi amu-s ingropat in bucuresti...) pe cand un concurs de palinca, ceva?... MM rulez! :h5 ... si la multi ani lui maica-mea, pe 10 nov! :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 La multi ani si din partea mea Max si tuturor scorpionilor :grin: .......... La Multi Ani Maxule :Gr Tu pe 6....eu pe 5 .......ia sa vedem....mai sunt ceva scorpioni prin zona? :h5 Da EU pe............................13 "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 LA MUTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE SI DE NUME. :k :k :k GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 LA MUTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE SI DE NUME. :k :k :k Ma folosesc si eu de topicul acesta si sper ca Max si Cornelia sa nu se supere. La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Mihai si Gabriel! Implicit, La Multi Ani Skipper! :2dr Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Da, da !!! ... si eu ma alatur acestor urari de bine ! ... La Multi Ani, mai oameni buni ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 La Multi Ani tuturor! :k :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 La Multi Ani la toti cei ce aveti de sarbatorit... ! Sanatate si tot ce va doriti! :k 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 LA MUTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE SI DE NUME. :k :k :k Ma folosesc si eu de topicul acesta si sper ca Max si Cornelia sa nu se supere. La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de Mihai si Gabriel! Implicit, La Multi Ani Skipper! :2dr Sa ne suparam??? Mi se pare chiar o idee foarte buna. :id Am putea sa pastram acest topic tocmai pt. astfel de ocazii. Vezi cati scorpioni s-au descoperit? Prietenii intre ei se felicita pentru diverse evenimente. Nu suntem noi prieteni???? :h5 Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 LA MULTI ANI tuturor Mihailor/Mihaelelor/Gabrielelor/Gabriel...ilor??? cu ocazia zilei onomastice!! :k sa aveti parte de o zi superba!! ar fi super sa ramana acest topic pt toate zilele de nastere/onomastice :D asa sigur nu o sa uitam de ziua cuiva!! ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate