drujba Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 (editat) In primul rand: Mi-am luat GEEEEEEEUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!:banana:banana:banana Este un G 250 GD Wolf de armata, are blocante fata-spate si rapoarte 5,29 in punti. Masina urmeaza sa fie de concurs, cu simex-uri 35X10,5 R16 si fara prea multa caroserie :grin: Motorul este 2500 cmc in 5 cilindrii, aspirat si are 92 CP. Una din modificari va consta probabil in inlocuirea pinionului si coroanei din punti cu unele cu raport 6,17. Cutia de viteze este cea mai "off-road friendly" cutie de viteze de pe G, este vorba de 711.116, are rapoartele de transmisie cele mai scazute: 1a: 6,157, a 2a: 3,148, a3a: 1,743, a 4a: 1,278, a 5a: 1 si R: 5,347 Ca atare intentionez sa pastrez cutia aceasta pe care sa montez un motor de generatie mai noua, adaptat de pe o limuzina (C sau E) Cea mai buna varianta ar fi un 270 CDI (170 CP) dar costa destul de mult. O varianta mai ieftina ar fi 320 CDI (198 CP), dar astea nu se gasesc cu cutie manuala si ar trebui adaptat un volant plus ambreiaj, etc. Cea mai ieftina varianta ar fi 300 TD (177 CP) Stie cineva de pe aici daca vreunul din motoarele astea s-ar potrivi la modul "bolt on" pe cutia mea? In afara de baia de ulei si sorbul pompei, exista alte modificari ce trebuiesc facute? Nu ma refer aici la pompe de alimentare cu motorina, instalatii electrice, etc., astea vor veni impreuna cu masina donatoare. Astept cu interes parerile voastre :h5 Editat Februarie 11, 2010 de doktor4carz alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Ce alt motor pentru G250 Wolf Felicitari! Daca schimbi motorul de 90CP cu unul de aproape 200CP crezi ca vei mai avea nevoie de schimbul raportului coroana/pinion? Care oricum este unul mare. Rascolind si eu netul dupa rapoarte am aflat ca 6.17 ar intra "cam la fix" in "oala". In plus unii spun ca nu-i la fel de rezistent ca cele mai mici (cica ar avea dintii mai mici, ca-s mai multi). Eu as chimba mai intai motorul si apoi as vedea cu rapoartele. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 (editat) Re: Ce alt motor pentru G250 Wolf :2dr :br Schimba motorul + cutia ca sa nu ai batai de cap .......300 td de 177 cp sau 2900 td de 120 cp care se gaseste si pe primul model de SPRINTER sunt gama de varf la motoarele clasice......parerea mea....... cel din urma am facut cu el milionul de km si am schimbat doar injectoarele pe la 350 000 km.......dar pe vremea aia uleiul ARAL era de la mama lui........:grin: sau schimba cu orice altceva ...da sa fie puternic sa castigi cupe peste cupe :grin::grin::grin: Editat Februarie 11, 2010 de madiorsv ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: Ce alt motor pentru G250 Wolf Bravo frate, sa-l stapanesti sanatos ! Lasa rapoartele in pace ca n-ai ce dracu sa mai schimbi , ptr compatibilitate de motoare vorbeste cu Liviu Iernean de la Tg Mures, liviu pe forum . Bafta! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Ce alt motor pentru G250 Wolf And the winner is: 300 TD Thanks Liviu! Stie cineva ce raport de transmisie are G-ul 461 la cutia de transfer in "schwer" ? alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate