b12wvp Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Probleme cu caldura la un cherokee din 98 motor 2.5td, mai exact nu imi baga caldura deloc.Ce ar fi de facut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: probleme cu caldura la un cherokee Ar putea fii termostatorul de caldura, nu mai decupleaza !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: probleme cu caldura la un cherokee Sau ar putea fi radiatorul de caldura infundat, nu stiu ce sistem este la clapetele pentru dirijare a caldurii, si acolo pot sa fie probleme . Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b12wvp Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: probleme cu caldura la un cherokee Sau ar putea fi radiatorul de caldura infundat, nu stiu ce sistem este la clapetele pentru dirijare a caldurii, si acolo pot sa fie probleme . Va multumesc mult pt ajutor. Problema este rezolvata, a fost de la motorasu care actioneaza clapeta de cald-rece si mai exact nu exista instalatia de la comutatoru cald-rece pina la acel motoras.Una peste alta acum este ok si sunt super multumit de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate