Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pareri range rover p38

andrei wth

Postări Recomandate

Va salut.De curand am achizitionat un range rover p38 motor 4.6 hse,as dori mai multe detalii despre acest model,sunt incepator si as vrea sa stiu la ce sa ma astept de la ea.Stiu problema cu EAS-ul dar as vrea sa stiu cam ce probleme ar putea sa mai aiba acest model de range.Din cate m am documentat am inteles ca este cam tanculet masina dar as vrea mai multe detalii de la profii.Multumesc.
RANGE ROVER 4.6 HSE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: pareri range rover p38

asteapta-te la un consum porcesc. sub 17% sa nu te gandesti.

Trebuia sa iti iei 2.5 TDS. EU am un P38 din 2000 2.5 tds si sunt foarte multumit, intradevar e puturos dar consuma sub 8 % daca nu imi bat joc de ea.

si in fond viteza exagerata cu o masina atat de grea nu e sanatoasa pentru ceilalti participanti in trafic

Link spre comentariu

Vizitator flobra

asteapta-te la un consum porcesc. sub 17% sa nu te gandesti.

Trebuia sa iti iei 2.5 TDS. EU am un P38 din 2000 2.5 tds si sunt foarte multumit, intradevar e puturos dar consuma sub 8 % daca nu imi bat joc de ea.

si in fond viteza exagerata cu o masina atat de grea nu e sanatoasa pentru ceilalti participanti in trafic

Adevarat ......

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Adevarat ......

Partea cu consumul o poti rezolva cu o injectie secventiala pe gas montata la un atelier bun.Nu stiu daca am voie sa postez numele unui centru in Bucuresti unde mi-am montat-o eu in septembrie 2009.Tot 4,6 HSE am si eu si vreau sa spun ca este o minunatie injectia.Craiova-Bucuresti cu 80 ron gas.In Bucuresti cu un plin de gas (50 litri,am optat pentru un rezervor toroidal sa imi salvez spatiul din portbagaj) fac cam 180 km,iar exterior aproximativ 300 km,depinde de trafic.Costul injectiei ti-l amortizezi in functie de cati km faci pe luna.Eu am platit 5600 roni si iti spun ca isi merita fiecare banut.

Masina ,asa este,e tanc,a mea are 69000 km si e din 1999 si sunt foarte multumit de ea.

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Adevarat ......

Nu stiu de unde aveti voi consumul ala - ca eu sub 21% in oras n-am avut niciodata.

Si nu depasesc 40 - 50 kmph - am o medie de sub 20kmph pe computer.

Singura data cand am venit de la Sinaia - pana la intrarea in Ploiesti am consumat in jur de 9.5% - da' dupa aia - a crescut pana in Bucuresti consumul la 10.5% ...

Spuneti-mi si mie secretul lui Bachus - ca asa poate voi vizita si eu mai rar pompa de motorina.

Multe multumiri.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Nu stiu de unde aveti voi consumul ala - ca eu sub 21% in oras n-am avut niciodata.

Si nu depasesc 40 - 50 kmph - am o medie de sub 20kmph pe computer.

Singura data cand am venit de la Sinaia - pana la intrarea in Ploiesti am consumat in jur de 9.5% - da' dupa aia - a crescut pana in Bucuresti consumul la 10.5% ...

Spuneti-mi si mie secretul lui Bachus - ca asa poate voi vizita si eu mai rar pompa de motorina.

Multe multumiri.

"Secretul" la motorul asta (ca de altfel la majoritatea motoarelor) este sa aiba injectia pusa la punct (pompa, injectoare) asa cum trebuie. Si ar mai fi de mentionat un "amanunt": incearca sa nu-i dai talpa ca unui benzinar, e totusi un diesel, ceva mai "fasnetz" ca altele, dar totusi trebuie sa ai rabdare cu el la demaraj.

Cu al meu, viteza 40-60 in oras si 90-100 afara, scot un consum de 10-11 in oras iar afara (sosea) am scos chiar 9,2-9,5. Cand am vrut sa ma dau viteaz si sa arat ca "am cu ce"... a urcat consumul si la 25%...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Stiti pe cineva care sa se priceapa bine la reglaje ... pe la motor ?

N-ar strica sa pui o intrebare la service-ul de la Ciolpani. Gasesti datele de contact pe site la LandAtelier.

Link spre comentariu

Si eu caut sa rezolv cu dirijarea aerului in habitaclu,si nimic.

"e mult de munca,domne"

"nu știu eu la d'astea"

"aaa,nu mai ai ce sa ii faci,asa fac toate"

Link spre comentariu

Si eu caut sa rezolv cu dirijarea aerului in habitaclu,si nimic.

"e mult de munca,domne"

"nu știu eu la d'astea"

"aaa,nu mai ai ce sa ii faci,asa fac toate"

Nimeni nu spune nici ca e usor de rezolvat, nici ca nu e mult de munca (la orice masina problemele de clima sau incalzire sunt dificil de rezolvat, de multe ori presupune demontarea cel putin partiala a plansei de bord). Cat despre cele trei fraze citate de tine: cu siguranta apartin unor "meseriasi" care in afara de ciocan, surubelnita si cateva chei fixe nu stiu sa foloseasca.

Dar, atat prin topicul asta cat si in celelalte din sectiunea LR, gasesti toate indicatiile necesare pentru a gasi oamenii priceputi si dispusi sa rezolve o astfel de problema. Ultima solutie: daca nu ai doua maini stangi montate invers, te inarmezi cu rabdarea necesara si te apuci de unul singur sa cauti rezolvarea problemei! Tot in sectiunea LR gasesti link-urile necesare de unde poti descarca toata documentatia de care ai nevoie pentru o astfel de operatie (ma indoiesc insa ca vei ajunge la aceasta solutie inainte de a gasi mesterul de care ai nevoie :wink:)

Editat de teddybear

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare