nowyvet Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.Am observat astazi ca Pajero meu nu mai schimba treapta de viteza din a 3-a in a 4-a.Ce ar putea fi?Se poate sa fie din cauza uleiului din cutie?Nivelul pare bun dar mi se pare cae foarte subtire.Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 intreaba l pe @VALIaliasBABU am inteles ca daca nu ti merge kilometrajul poate avea legatura cu schimbatul vit sau cica ar fi o mufa alba care e posib sa aibe pinii murdari/rupti...oxidati... NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 Uleiul de cutie automata este subtire (vascozitatea este mica). Daca nu prezinta murdarie, impuritati, etc, daca este limpede si nivelul este bun (rece/cald), cauta cauza in alta parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 Becul rosu A/T sta aprins? Am avut problema asta, am schimbat uleiul din cutie si filtrul si tot degeaba. Pana la urma, la reprezentanta, am aflat ca era senzorul TPS aflat pe pompa de injectie(sau pe acolo...). Poate te ajuta informatia... Bafta!:h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nowyvet Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 Am identificat problema.Aveam o siguranta arsa care printre altele era si de la ledurile care indica cind esti pe 2x4 sau 4x4(alea verzi).Asa de fapt am observat ca e ceva schimbat.Am inlocuit siguranta si acuma totul e ok.Nu am inteles insa ce legatura are acea siguranta cu schimbatul treptei de viteza, si mai ales de ce tocmai treapta 3-4?Daca stie cineva va rog frumos sa-mi explicati si mie!Multumesc frumos si pentru sfaturi!Sugestia lui Alpina m-a ajutat deoarece am inteles ca poate fi o problema electrica.Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 Problema este de natura electrica. Chilometrejul din bord iti arata viteza in urma unor impulsuri electrice care vin din cutia de transfer printr-o mufa cu trei pini, respectiv 3 fire. In functie de viteza cu care mergi, calculatorul cutiei de viteza (uimitor, dar chiar are asa ceva) da comanda sa schimbe in a 4-a. Aceasi problema a avut-o si Vali alias Babu, a fost la reprezentanta, aia i-au spus ca tre schimbat cablul de chicdaun si degeaba. Apoi am rupt eu cutia de transfer, pentru ca imi iesise cardanul spate din flanasa si am mers doar cu fata, fara pic de ulei in cutia de transfer pana s-a topit acel senzor si atunci ne-am dat seama ca nu mai schimba a 4-a. La Vali alias Babu, problema a fost ca taiase un fir din cele trei ca sa lege senzorul de la teratrip. Eu am schimbat cutia de transfer, Vali a legat la loc firul taiat si cutiile de viteza merg la amandoi perfect acuma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nowyvet Postat Februarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 Multumesc mult de explicatie.Mai am insa o intrebare:Cite trepte de viteze ar trebui sa aiba pajero din 92 automat?La mine am identificat numai 4 , cred.Daca nu o schimba pe a 5-a( in ipoteza ca o are) poate sa fie tot ceva electric? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Probleme schimbat treapta viteza cutie automata Pajero din 92 Are doar 4 viteze, iar in low are doar 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate