Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum mai conducem noi

jules

Postări Recomandate

Salut !

E simbata si poate e cam prea weekend pentru unii dintre noi.

Am inceput sa vad prin oras tot mai multe masini cu marele sticker :cl . Ma rog, eu am ochiu format ca is membru pe vreo alte doua forumuri si orice sticker de club imi sare in ochi.

Mai fratilor, va inteleg ca aveti masini mari si tari citeodata, dar va rog eu din suflet, cind schimbati banda, semnalizati si asigurati-va. NU fiti bezmetici, ca pentru astfel de situatii platesc casco si nu imi este frica sa intru in cineva daca nu pot sa scap prin alte manevre. Da, postul asta este pentru cel cu nus ce masina mare stickuita care nu s-a asigurat la schimbarea benzii pe DN1 dupa Fintina Miorita, Bucuresti. Acu ceva vreme.

Postul vine asa tirziu pentru ca nu am avut internet ( sa ne traiasca rds-ul ).

Drive safe !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum mai conducem noi

Pai..DA... ca asa suntem noi astia cu masini mari si modificate... ne cam doare in patina. Avem bara fata-spate din fier, ne mai urcam pe unii, iar de astia cu tico si smart chiar nu ne pasa ca trecem peste ei :ha:

Sa stii ca nu trebuie sa generalizezi si sa ne bagi pe toti in aceeasi oala, iar cel care s-a bagat in fata ta se baga si cu o dacie, asta o fi caracterul lui de fair play in trafic. In niciun caz nu a facut-o pt ca poarta un semn pe masina.

:cl aduce posesorului o mai mare responsabilitate in trafic pt ca nu e numele tau pe masina... reprezinti o comunitate.

Ce vrei tu sa faci cu acest topic este frectie la picior de lemn, dar iti promit ca eu personal voi fi si mai atent in trafic.

Vad ca stai in Buc-Ilfov si la cum se circula acolo ma intreb... ai incercat sa contactezi si pe cei de la taxi ca au si aia niste berline smechere cu niste abtibilduri....:dr1

Una peste alta bun venit pe forum!!!

Link spre comentariu

I-auzi....semnalizeaza cineva in Bucuresti la schimbarea benzii....ieri cel putin.....foarte putini faceau gestul asta.....ca veni vorba.....ne cerem scuze ca nu semnalizam la schimbarea benzii de mers :grin:

acum zic si eu....tu nu ai gresit niciodata?

si mai zic ica....daca in al doilea tau post esti ofuscat pe unul dintre membrii sunt curios cum va arata al 100-lea tau post?

Link spre comentariu

Tocmai ca stickeru ala reprezinta o comunitate. De asta sint usor ofuscat fix pe acea persoana. Nu pe toti cu 4x4. Si stai linistit Doctore ca de taximetristi ma ocup altfel. Nici cu Onestiul nu mi-a fi rusine :) ( juma de neamuri le am pe acolo )

Da, am gresit si eu de multe ori. Si de obicei imi cer scuze intr-un fel sau altul.

Si nu vreau sa fac un topic generalist. Doar voiam sa atrag atentia cuiva.

Contul l-am facut acu ceva mai multa vreme. O sa intru si eu curind in club cu cel mai probabil o Niva si/sau ceva gen Ranger. Si voiam sa aflu si eu bune si rele legate de panaramele astea.

Link spre comentariu

Eu trec de 4 ori pe zi pe acolo.Oi fi fost eu?? Am evitat o groapa ? Spune si ce masina era.Cumva un Patrol alb si mare?De regula semnalizez.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Da, buna asta cu stickere false.

Stickere false, adica fara firul de aur :ha:

Eu, cu toate ca nu am eticheta :cl in geam recunosc ca in rarele ocazii in care conduc cotetul prin oras mai fac si prostii, fara voie ce-i drept, insa din urmatoarele motive:

1. oglinzile mele nu au efectul de lupa cu (sau cum s-o fi chemand), sunt exact ca oglinzile ordinare si nu-mi ofera un camp vizual bun;

2. chiar daca intorc capu sa ma asigur tot nu am suficienta vizibilitate din cauza designului caroseriei;

3. si atunci de multe ori trebuie sa incetinesc pana la oprire, sa deschid geamu si sa scot capu prin el caun sobolan sa ma asigur :ha:;

4. masina nu are servo iar in plus are simexuri, motiv pentru care unele curbe se iau cu dificultate;

5. iarna am mai avut suplimentar inca o problema: toate geamurile aburite;

Evident motivele de mai sus ar trebui sa ne indemn cu atat mai mult sa folosim semnalizatorul la schimbarea directiei, totusi, ar trebui sa iei in calcul aceste aspecte atunci cand intalnesti o masina preparata in oras. Imagneaza-ti ca multi au diverse modificari facute la ele pentru o performanta sporita in teren dar care-i afecteza la condusul in oras (uneori chiar si pshihic :ha:).

Sper ca n-am ofensat pe nimeni cu explicatiile mele, ne mai radem si noi :h5

Numai bine

Va salut !

Link spre comentariu

Dupa cum spunea un coleg pe alt thread (fara legatura cu asta), simpla apartenenta la o comunitate on-line nu garanteaza o moralitatea sau un standard ridicat de comportament.

Inteleg ideea ta, si anume ca stickerul ar trebui sa-l oblige, sa ne oblige, la o alta conduita, dar lucrurile nu stau asa. Eu am vazut si lucruri mult mai interesante decat simpla schimbare de banda fara semnalizare...

Pentru ce s-a intamplat nu stickerul si nici Club4x4 nu sunt de vina, ci numai piesa dintre volan si scaun. Fiecare padure cu uscaturile ei... Pe de alta parte, poate avea becul de la semnalizare ars ?!

Nu e corect sa blamezi o comunitate pentru niste cazuri, cred eu, izolate.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

:ha:

Faptul ca cineva care traieste in Romania ia atitudine vis-a vis de modul in care se conduce acolo, personal il consider ca fiind un pas inainte.:rsp

Cu cit se vor inmulti aceste "cazuri", cu atit civilizatia va fi un "obiectiv" din ce in ce mai realizabil.:br

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Eu ma intreb ca se intampla cand MiSeRupeDeToataLumea cu masina lui mare si tare da peste vreun Matiz nevinovat avand simexuri supradimensionate pe jante intoarse, inaltata mai mult sau mai putin profesional, bari de nu stiu cate zeci de kg home made, etc si bine-nteles ca nici una din modificari nu este omologata.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Cum ce ? Pai vine replica: Scuze frate nu te-am vazut ! Ia-ti si tu gip !

Inca o data, mai ales pt U2_2 nu blamez pe nimeni, pur si simplu daca porti un sticker al unei comunitati ai o mica responsabilitate legata de imaginea ei. Basca ca poate comunitatea mai face si lucruri interesante, cum ar fi donatii, ajutoare pentru sinistrati etc, unele chiar televizate ( parca s-au intimplat treburile astea, nu ? ) si incepe sa va stie lumea. Si stiti cum functioneaza sistemul: te lauda 10, insa e de ajuns sa te injure unul si deja apar problemele.

ps: sint membru si pe alt forum, ceva mai mare decit asta. Stiu ce inseamna sa te dai corect in scris si in realitate sa faci tot ce blamezi seara in fata calculatorului. Le-am mai zis si lor. SI o zic oricui cred de cuviinta.

Weekend placut in continuare !

Link spre comentariu

Stikerul "Club4x4" nu garanteaza ca omul trebuie sa conduca intr-un anumit fel ...Pe de alta parte ...ai retinut stickerul, dar n-ai retinut masina ...marca sau culoarea ... Poate era din alt club "clubXXX" cine stie ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Stikerul "Club4x4" nu garanteaza ca omul trebuie sa conduca intr-un anumit fel ...Pe de alta parte ...ai retinut stickerul, dar n-ai retinut masina ...marca sau culoarea ... Poate era din alt club "clubXXX" cine stie ...

Port ochelari, e adevarat. Stiu ca am vazut stickeru. Poate era un Jeep, poate un Mitsu, poate altceva, pina la urma cred ca e mai bine sa nu spun ce masina era exact. Asa poate macar unul care e de obicei mai neatent va fi adus pe calea cea buna :)

Vad ca sint inteles nu tocmai corect, asa ca daca doriti, puteti inchide topicul.

Link spre comentariu

daca ar fi dupa mine as inchide topicul....deja se abereaza....si nu prea are sens.....

circulatia din Romania nu-i ca cea din Germania.....asta de la noi are o mare doza de neprevazut....asta e.....poate cand o sa fie si la noi ca in alte parti....vom merge si noi civilizat

sa fim seriosi...si in Germania si peste tot in lumea asta...mai sunt situatii in care uiti sa semnalizezi....nu cred ca s-a nascut omul care nu a gresit la volan........asta seamana cu celebra replica a cuplurilor de aur.....in cincizezi de ani....nu ne-am certat niciodata......sa le-o spuna lu mutu....ca eu nu cred asa ceva.....e valabil si cu cei care n-au gresit niciodata in viata lor in trafic

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare