Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre lumini spate la AT

jules

Postări Recomandate

Neatza ! Doua threaduri la distanta mica in timp.

De ceva ani am o nelamurire majora. Se da in Mitsu Pajero, o Toyota Landcruiser ( nu sint sigur de asta ), un Freelander 1 etc. Stopurile spate sint undeva jos pe bara sau sub bara. SI au doua becuri pe ele: semnalizare si pozitie/frina. Ma daca din fabrica masina vine cu ditai stopul normal deasupra barii spate de ce dracu nu se aprind si alea cind se aprinde o faza scurta sau o frina. Sa nu se uzeze sau cum ?

Atasez o poza, in caz ca era nevoie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Despre lumini spate la AT

Englezii in mod special au un standard care stabileste intervalele in care se pot monta luminile fata spate fata de asfalt. Este motivul pentru care primul model de fiat punto (ala cu stopurile montate sus de tot) nu a putut fi importat si vindut in anglia. Si restul lumii are standardele astea, dar mai lejere. Oricum, ca sa fi impacat, sa stii ca si la patrol sunt puse doar de forma. Nici macar gauri unde sa bagi soclul becului nu au pe partea interioara.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Stai linistit, si la Frontera e tot asa;

mergi si tu la un electrician iscusit si schimba pe acolo legaturile - se vor aprinde cele care doresti tu - eu asa am procedat si nu mai am problemele care le mentionezi tu.:grin:

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Mda Pajero asa are si eu as vrea sa dau bara aia mare jos si sa-i pun acolo ceva sau nimic si nu stiu ce sa fac cu ''becurile''....minunat.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare