Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Ce ziceti de jucaria asta ? Merita vre-o 6000 euro? E in stare perfecta... Cred ca i-ar sta bine langa Kraz.... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 te pregatesti de razboi? :grin: misto acaretul, dar are senile de cauciuc? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 da....are senile de cauciuc si se descurca al dracului de bine pe noroi si zapada :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 ma gandeam ca si remorca daca are tractiune poate di transformata in alt vehicul de sine statator :) si asa ma fac cu doua ca sa am cu cine sa ma joc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Remorca are tractiune...dar provine de la scula din fatza.....hidraulica.....nu prea le poti separa :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Senilele par la fel deci ar trebui sa aibe aceleasi lucruri pe dedesupt esti sigur ca are transmisie de la cel din fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 98% :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 cred ca jucaria are propulsie hidraulica. in acest caz presiunea se face in in cea din fata si merge prin conducte si in spate. Nu cred ca poti sa le faci pe amindoua sa mearga independent... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 GATAAA, m-am prins, al 3-lea WorldWar este aproape... insa de data asta se schimba regulile jocului... Cumpara ne'a Cobo toate masinariile militare din fosta mare putere militara Sovietica,cei din orientul mijlociu le cumpara second-hd toate raketele si bombele, restul europenilor le iau femeile, si ... ramasi in p..la goala nu mai au cu ce sa lupte si-i rupem... Conspiratia e in plina desfasurare... :h5 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 GATAAA, m-am prins, al 3-lea WorldWar este aproape... insa de data asta se schimba regulile jocului... Cumpara ne'a Cobo toate masinariile militare din fosta mare putere militara Sovietica,cei din orientul mijlociu le cumpara second-hd toate raketele si bombele, restul europenilor le iau femeile, si ... ramasi in p..la goala nu mai au cu ce sa lupte si-i rupem... Conspiratia e in plina desfasurare... :h5 corect in principiu numai ca respectiva jucarie e din armata suedeza :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Eu zic ca merita cumparata. Pt. iarna e o chestie extraordinara. In rest e cam usless. Din pacate , e posibil sa se cam termine cu iernile adevarate la noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 cred ca e fun pe orice teren .... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 cred ca e fun pe orice teren .... :) Bineinteles dar pe asfalt sau piatra se distrug senilele. Pe noroi si zapada sunt beton. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 ...corect in principiu numai ca respectiva jucarie e din armata suedeza :) ... auzi, da' un Volvo d-ala mai vechi, cu punti portal se gaseste ? ... cred ca modelul este C303 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 ...corect in principiu numai ca respectiva jucarie e din armata suedeza :) ... auzi, da' un Volvo d-ala mai vechi, cu punti portal se gaseste ? ... cred ca modelul este C303 ... Ricardo...e bataie mare pe sculele alea....ptr una de aia m-as face sclav trei ani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobo Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 ...corect in principiu numai ca respectiva jucarie e din armata suedeza :) ... auzi, da' un Volvo d-ala mai vechi, cu punti portal se gaseste ? ... cred ca modelul este C303 ... chiar sunt cateva bucati. pretul pare a fi in jur de 5000 euro pt toata masina. o sa ma interesez daca au si la dezmembrat doar pt punti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... Ce ziceti de jucaria asta ? Merita vre-o 6000 euro? E in stare perfecta... Cred ca i-ar sta bine langa Kraz.... :) Ce mai stai ma pe ganduri?!Baga mana sub perna si plateste :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 15, 2007 Partajează Postat Noiembrie 15, 2007 am gasit din intimplare un filmulet cu o jucarie similara cu senilata lui cobo: :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 gasesti o jucarie asemanatoare la Cota(1400) in Sinaia! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... foarte tare chestia!!! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micutu Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... m-am dat dracu de tot. asta e. am gasit-o. cred ca tot ce-mi mai lipseste e o sonda la Baicoi. :uameni Anii 70' au trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... m-am dat dracu de tot. asta e. am gasit-o. cred ca tot ce-mi mai lipseste e o sonda la Baicoi. :uameni Acum se numeste Bai domnule :ha: :ha: :ha: L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... eu cred ca e lesne ca pret...merita orice banutz.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... eu cred ca e lesne ca pret...merita orice banutz.. anul trecut erau de vinzare in anglia la vreo 4000 de lire. sint si amfibii printre altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: O jucarie noua ma tenteaza.... De curiozitate: are cineva idee cat consuma senilatul asta si cat consuma un volvo c303? Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate