RZV Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Salut,am un prieten care trebuie sa filmeze ceva in zona Piatra Neamt marti,miercuri si joi. Are nevoie de o masina 4x4 cu care sa transporte un grup electrogen si diverse alte chestii mai grele si incomod de dus la mina,undeva pe un drum forestier,inaccesibil cu o duba sau car de tv.... Ajutorul va fi rasplatit dpdv financiar:h5... Tel de contact 0724535468 ADI Va multumesc anticipat! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Ajutor offroad la Piatra Neamt Sa inteleg ca are emisiune la Piatra Neamt si mie nu mi-a zis nimic? :ang4 RZV-ule pana la urma cu omul de zapada cum a ramas? Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Ajutor offroad la Piatra Neamt ti-am trimis PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Ajutor offroad la Piatra Neamt @Busu...nu man,nu are emisiune,filmeaza un scurt metraj pt master....ceva de gen.....buget din buzunarul propriu....asa ca stam acasa :grin: Omul de zapada,dupa 30 de minute de rostogolit a binevoit sa se sparga innaite sa apara in cadru.....am renuntat si am gasit ceva de gustat la restaurant.... @Anunt...omul are nevoie de o masina din Piatra Neamt,cineva care-i localnic,si care poate pierde 1-2 ore pe zi cu ei......daca este cineva interesat,sa apeleze cu incredere la nr afisat in primul post! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Ajutor offroad la Piatra Neamt Hai fratilor ca nu-i voluntariat. Se dau si ceva banuti, nu multi, dar se dau. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate