Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor offroad la Piatra Neamt

RZV

Postări Recomandate

Salut,am un prieten care trebuie sa filmeze ceva in zona Piatra Neamt marti,miercuri si joi.

Are nevoie de o masina 4x4 cu care sa transporte un grup electrogen si diverse alte chestii mai grele si incomod de dus la mina,undeva pe un drum forestier,inaccesibil cu o duba sau car de tv....

Ajutorul va fi rasplatit dpdv financiar:h5...

Tel de contact 0724535468 ADI

Va multumesc anticipat!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor offroad la Piatra Neamt

@Busu...nu man,nu are emisiune,filmeaza un scurt metraj pt master....ceva de gen.....buget din buzunarul propriu....asa ca stam acasa :grin:

Omul de zapada,dupa 30 de minute de rostogolit a binevoit sa se sparga innaite sa apara in cadru.....am renuntat si am gasit ceva de gustat la restaurant....

@Anunt...omul are nevoie de o masina din Piatra Neamt,cineva care-i localnic,si care poate pierde 1-2 ore pe zi cu ei......daca este cineva interesat,sa apeleze cu incredere la nr afisat in primul post!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare