catalinrs4 Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 pt cine cauta o masina cu adevarat f rara si unica!!!!!!!!!!!!!!!!! o super masina!! parerea mea...:old http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=126647987&__lp=8&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxPrice=8001&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=8 PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Pacat ca are volan pe dreapta ... :er Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td masina asta era jmechera daca era scurta are cutie automata si troliu mecanic....super jucarie am vazut una asa la nea luigi dar cu manuala...super masina mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td @Dok -cat ai condus matale cu volan pe dr? sau e numai o idee preconceputa? eu zic ca i intr adevar demna de luat in seama!si pt pretentiosi se gaseste cineva (@Max) care sa schimbe volanul! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td masina asta era jmechera daca era scurta are cutie automata si troliu mecanic....super jucarie am vazut una asa la nea luigi dar cu manuala...super masina baga banu........... e de vanzare ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 (editat) Re: patrol gr 4.2 td @Dok -cat ai condus matale cu volan pe dr? sau e numai o idee preconceputa? eu zic ca i intr adevar demna de luat in seama!si pt pretentiosi se gaseste cineva (@Max) care sa schimbe volanul! Daca traiam in Anglia, in Cipru sau in Africa de Sud, era o super afacere aceasta masina, dar asa ... e foarte peste mana sa conduci prin Romania ... Nu este deloc o idee preconceputa ... nu e nevoie sa fii savant ca sa realizezi cat este de incomod pentru dreptaci sa scrie cu stanga ... cam tot asa e si cu volanul pe dreapta ... Cine isi asuma acest urias inconvenient, n-are decat s-o cumpere ... P.S. Ca sa nu mai amintim de inmatricularea masinii ... te lasa nervii ... Editat Februarie 15, 2010 de Dok Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Daca traiam in Anglia, in Cipru sau in Africa de Sud, era o super afacere aceasta masina, dar asa ... e foarte peste mana sa conduci prin Romania ... Nu este deloc o idee preconceputa ... nu e nevoie sa fii savant ca sa realizezi cat este de incomod pentru dreptaci sa scrie cu stanga ... cam tot asa e si cu volanul pe dreapta ... Cine isi asuma acest urias inconvenient, n-are decat s-o cumpere ... P.S. Ca sa nu mai amintim de inmatricularea masinii ... te lasa nervii ... @Dok, iti spun din proprie experienta ca te obisnuiesti rapid cu volanul pe dreapta. Mai ales daca masina e cu cutie automata. Am si eu una, si desi am absolut tot ce trebuie pentru schimbarea volanului pe stanga, nu am facut-o. Legat de inmatriculare. Aventajul masinilor de Anglia, mai ales a celor cu motoare mari, este ca poti sa le inmatriculezi pe numele tau in Anglia. In felul aceste esti scutit de a plati 30-40 de milioane impozit la statul roman. In Anglia nu exista impozit auto. Platesti doar asigurarea si verificarea tehnica. Per total, iesi mai bine decat cu masina inmatriculata in Romania. De taxa de prima inmatriculare nici nu mai zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Si ca sa o poti "inscrie pe numele tau in Anglia" ce presupune, cu ce "se mananca"? Ce trebuie practic facut, cum anume? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Si ca sa o poti "inscrie pe numele tau in Anglia" ce presupune, cu ce "se mananca"? Ce trebuie practic facut, cum anume? Trebuie sa ai un prieten sau o ruda care sunt rezidenti in Anglia si care sa fie dispusi sa ofere adresa lui ca si adresa de contact a ta. Ca si cum ai locui acolo. Nu implica nimic din partea lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Dar cum ramane cu verificarea tehnica? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Am masina identica cu cel din imagine asa ca nu vorbesc in necunostinta de cauza 1. Pretul este foarte mare in Anglia unul in stare exceptionala nu trece de 2500-3000 de lire 2. Confirm cele spuse de Max o perioada am circulat in Romania cu numere de Anglia toate actele erau pe numele meu eu nefiind rezident in Anglia dar aveam un priaten la care era trecut masina 3. Prefer varianta actuala (inmatriculata pe Bulgaria) chiar daca nu mai este masina pe numele meu ( dar am o imputernicire notariala de utilizare) deoarece MOT-l la distanta inca este dificil. Iar asigurarea in Anglia costa destul de mult 4. Circulatia cu volan pe dreapta personal nu mi-a creat nici o dificultate am fost cu ea in ianuarie un drum pana in Luxemburg si acum in februarie pana in Napoli in 6 luni am deja vreo 30000 km 5. Costurile anuale sunt foarte reduse (200 eur - ITP si asigurare/an) in Bulgaria fata de aprox 5000 ron in Brasov pentru un motor de 4200 cmc 6.Avantaje cand va opreste politia de multe ori scapati ca nu mai stie ce a vazut : Ma opreste ca vorbesc la telefon cand ii zic pai era nevasta mea in stanga dar acolo nu este volan nu mai stie daca eu am vorbit pe dreapta ( de 2 ori am scapat) 7. Nu platesc in nici o parcare cu plata unde nu se ridica masinile ( sa trimita amenda in Bulgaria) la fel si cu radare cu camere de luat vederi 8. Te bagi peste tot si nu te claxoneaza majoritatea cred ca esti straini si te-ai ratacit .........:br libertatea de a alege 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Si eu subscriu la ce a zis Unimog.Asta cu parcarea in orasele aglomerate chiar este o problema iar cu radarele nu mai zic.Statul bulgar nu face nimik cu amenzile trimise din alte state. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: patrol gr 4.2 td ...Zoli stai molcom ca ala e safari turbo (TD42T) de la mama lui -japan- era una curatica la un dealer , 6-7000 GBP Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: patrol gr 4.2 td deci ..concluzia este ca masina prezentata de@ catalinrs4 merita luata! de inmatriculat/circulat se gasesc variante! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Scuze mi-a scapat ca este turbo dar si asa este scumpa se gaseste chit complet turbo ( cu absolut toate gen Lego) la 3000 eur si cu turbina cu cap ceramic care te duce la vreo 200 de magari Nu ma intrebati acum de vanzzatorul lor ca am cautat si nu gasesc unde am salvat lincul dar s-a mai discutat aici 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: patrol gr 4.2 td Legat de pret si eu zic ca se mai poate mai jos direct in UK, dar trebuie rabdare (si tutun eventual). Legat de inmatriculare si circulat cu volan pe dreapta. Am 3 Mitsubishi cu volan pe dreapta inmatriculate in BG. Niciun fel de probleme. Tot ce zice Unimog e valabil. Sincer parca e mai incomod cand conduc cu volan pe stanga :h5 Si inca un avantaj cand mergi in dreapta: mai bei si tu cate ceva :2dr Salutari la toata lumea!!! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate