Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stergatoare parbriz!

Liviu-San

Postări Recomandate

Credeti ca exista alte stergatoare mai penale decat cele de pe niva?

Mi-au iesit plasticele din capetele bratelor....m-am trezit cu lamele pe capota.....

Sa nu mai spun ca temporizatorul merge cand vrea el,se opreste pe la jumatatea cursei,iar la viteza a 2-a,abia se misca, de-mi vine sa scot mana afara sa trag de ele..:ang

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Stergatoare parbriz!

Daca esti asa de revoltat si nemultumit, vinde-o, dar te asigur ca stergatorul, ca orice alta componenta/piesa a unei masini, e piesa de schimb. Deci se mai schimba, mai ales in conditiile meteorologice din ultimele luni, cand au fost folosite indelung, au inghetzat...etc. Nu-s penale deloc, sunt in regula, poate tu ai avut cine shtie ce chinezarii. Exista stergatoare la tot pasul, doar sa vezi dimensiunea si sa le montezi. Eu la toate ce le-am cumparat, am desfacut dispozitivul de atasare pe bratz, si l-am pus pe cel original Niva, cu acea sigurantza. Penale auzi.... :uameni

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Le-am schimbat si eu,am luat cu 9 lei:bananaperechea din Real,sunt de plastic,dar au lamela buna,sterg bine,si la pretul asta poti schimba la 2 luni cate o pereche!

De curand am gasit o pereche de alea vechi de Aro,cu un cauciuc pe lamela mai gros dar flexibil si moale,intr-un dep de armata.

bau bau
Link spre comentariu

Bravo ! Deci cum va ziceam, se gasesc pe toate drumurile ! Asta-i forum dedicat Nivei, nu pt a ne plange ba ca-i asa, ba ca-i altfel, ba ca nu-i buna, ba ca aia e penala, ba ca pe colo, ba pe dincolo. Eu am de zis numai de bine despre Niva, desi am trecut la clasa mai mare....mi-e foarte greu sa ma despart de ea. Innebunesc cand aud ca aia nu-i buna, ca aia nu merge, ca ailalta scartzaie, ba ca se putea mai bine, ba ca una, ba ca alta . Repar-o nene, ca fieru-i fier, intretine-o, unge-o...ca la toate masinile se mai strica una alta. Mai bine tac ! :uameni

Link spre comentariu

Ai dreptate!

Daca ai putin grija de ea si-i mai iei si ei cate ceva,nu te lasa.

Eu nu am auzit pana acum de masini sau fierotenii care sa nu se strice:old,la toate se mai rupe sau se mai indoaie cate ceva:h5.o mai modifici,o mai carpesti......sau dc ai destul malai.....o schimbi ca pe sosete:banana

bau bau
Link spre comentariu

Bravo ! Deci cum va ziceam, se gasesc pe toate drumurile ! Asta-i forum dedicat Nivei, nu pt a ne plange ba ca-i asa, ba ca-i altfel, ba ca nu-i buna, ba ca aia e penala, ba ca pe colo, ba pe dincolo. Eu am de zis numai de bine despre Niva, desi am trecut la clasa mai mare....mi-e foarte greu sa ma despart de ea. Innebunesc cand aud ca aia nu-i buna, ca aia nu merge, ca ailalta scartzaie, ba ca se putea mai bine, ba ca una, ba ca alta . Repar-o nene, ca fieru-i fier, intretine-o, unge-o...ca la toate masinile se mai strica una alta. Mai bine tac ! :uameni

Prietene...hai sa-ti mai explic odata... era vb de bratul de la stergator, nu de stergatoarele in sine, atata lucru iti poti inchipui k ma duce si pe mine capul...

Bratul de la stergator, are un sistem de prindere de plastic cu "siguranta" conceput prost, nu e ca la dacie indoit la capat,daca stii la ce ma refer.Iar masina mea nu are 1 an de zile, deci teoretic este noua si nu ar fi trebuit sa-mi sara lamele de stergator de pe parbriz:C

Iar despre Niva si eu am zis de bine, dar trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ce nu are si de ce nu e in stare, ca nu este nicio rusine.Asta e masina, astia sunt banii si asta e! Ideea forumului este sa venim fiecare cu cate o idee sau sa impartasim din experienta noastra altora care nu au trecut inca prin ce am trecut noi.Dar asta nu inseamna k trebuie sa laud masina non -stop,ca si cum as fi recitat poezii comuniste pe vremuri.

Si nu trebuie sa inebunesti, ca este o masina ca oricare alta, cu plusuri si cu minusuri, asa ca trebuie luata ca atare:tk

Link spre comentariu

"Si mai prietene" hai sa-ti spun si eu ceva. Bratele de stergator de la Niva, ar trebui sa aiba in capat, pe o parte, drept sigurantza, un bulb mic, o umflatura, o proeminentza...in care se ataseaza clipsul de sigurantza, din tabla, aferent stergatorului de Niva. Daca 'mneata ai primit masina cu plastice in capetele bratelor, trebuie sa te anuntz ca ori au schimbat tehnologia si au pus un model neinspirat (desi ma indoiesc), ori cel care ti-a dat masina le-a schimbat cu unele obisnuite. Dac-a fost noua, te-au "facut" aia de la service, sau tu le-ai schimbat.... Uite-te matale mai sus, ca am scris ce-am facut eu cu acel clips de sigurantza, de prindere pe bratz al shtergatorului... Sper ca m-am facut inteles.:old

P.S. E adevarat, n-am fost atent la faptul ca ai vorbit de bratul shtergatorului... :al

Toate cele bune!:h5

Link spre comentariu

"Si mai prietene" hai sa-ti spun si eu ceva. Bratele de stergator de la Niva, ar trebui sa aiba in capat, pe o parte, drept sigurantza, un bulb mic, o umflatura, o proeminentza...in care se ataseaza clipsul de sigurantza, din tabla, aferent stergatorului de Niva. Daca 'mneata ai primit masina cu plastice in capetele bratelor, trebuie sa te anuntz ca ori au schimbat tehnologia si au pus un model neinspirat (desi ma indoiesc), ori cel care ti-a dat masina le-a schimbat cu unele obisnuite. Dac-a fost noua, te-au "facut" aia de la service, sau tu le-ai schimbat.... Uite-te matale mai sus, ca am scris ce-am facut eu cu acel clips de sigurantza, de prindere pe bratz al shtergatorului... Sper ca m-am facut inteles.

P.S. E adevarat, n-am fost atent la faptul ca ai vorbit de bratul shtergatorului... :al

Toate cele bune!:h5

nu am nici un clips de siguranta din tabla cu este pur si simplu bratul in care este infipt un plastic ce tine stergatorul.Eu nu am schimbat nimic la brat, ca al asa ceva nu m-as fi gandit.Masina este fabricatie 2009 si am luat-o de la o reprezentanta din Bucuresti. Nu vreau sa cred ca le-au schimbat cei de la service, ca iar ma intorc si spun acum ca ar fi ei penali...

Adica cum sa te injosesti sa schimbi la o masina noua niste stergatoare... :uameni

Link spre comentariu

Citeste mai bine ce am scris! Scoate din bratz porcaria aia de plastic, si uite-te pe capatul bratzului! Nu are o bulina mica, proeminenta, ca o bilutza metalica pe capat?!Daca are, te-au facut baietzii ;) Daca n-are, tot iei te-au facut, cu bratz cu tot......sau, repet, asa le-au facut in ultimii ani. Poti verifica la alt coleg forumist cum sta treaba si ce stergatoare are.

Du-t' la nen-tu Fiodor In Obor si ia 2 stergatoare de Niva si-ai sa vezi cum stau...asta daca ai bulinele alea pe capete. Daca nu le ai, se poate sa le ai schimbate cu bratz cu tot , "din fabrica" !!:uameni:beat

Link spre comentariu

Citeste mai bine ce am scris! Scoate din bratz porcaria aia de plastic, si uite-te pe capatul bratzului! Nu are o bulina mica, proeminenta, ca o bilutza metalica pe capat?!Daca are, te-au facut baietzii ;) Du-t' la nen-tu Fiodor In Obor si ia 2 stergatoare de Niva si-ai sa vezi cum stau...asta daca ai bulinele alea pe capete. Daca nu le ai, se poate sa ai schimbate cu bratz cu tot !!:uameni:beat

Are o o bulina mica la capat! cu Fiodor,am mai scris pe forum, ma feresc cat pot,decat sa iau de la el, mai bine dau un ban in plus si iau de la cei din Cluj, macar cu ei pot sa ma inteleg...

Ma batea gandul sa iau brate de dacie daca s-ar fi potrivit la prindere,dar e greu de crezut ca are aceeasi dimensiune conul cu zimtii.

Dar pana la stergatoare, poate ma ajuti si pe mine sa iau un peridoc ieftin si bun de la voi de la tulcea pt barca mea si ne intalnim si bem si o bere cu ocazia asta...:grin::x

Link spre comentariu

Daca ai bulinutza, te-au facut aia la shtergatoare, e clar !!! E drept ca de la Fiodor poti lua piese si de calitate mai proasta si provenientza indoielnica, dar de cele mai multe ori si alea de la service is la fel, numa' ca mai scumpe. Crede-ma! Du-te si ia 2 stergatoare ca sa vezi cum e cu alea speciale de niva, ca-s ieftine.

Daca nu vrei sa pui standard, mai dai o bere si-ti zic cum sa faci ca sa nu-ti mai cada....si nici nu ti le mai fura. De dacie is lungi...daca zici ca pui bratze de dacie. Tre' taiate si indoite.. In legatura cu berea, o bem, nu-i bai, stai sa se topeasca zapada si sa merem in tricou p-afara. Peridoc nu shtiu...ce barca e?! Daca ai nevoie doar de scos, bagat la apa, te rezolv . De cumparat, nu conosc, dar daca aud, iti zic !

Link spre comentariu

Daca ai bulinutza, te-au facut aia la shtergatoare, e clar !!! E drept ca de la Fiodor poti lua piese si de calitate mai proasta si provenientza indoielnica, dar de cele mai multe ori si alea de la service is la fel, numa' ca mai scumpe. Crede-ma! Du-te si ia 2 stergatoare ca sa vezi cum e cu alea speciale de niva, ca-s ieftine.

Daca nu vrei sa pui standard, mai dai o bere si-ti zic cum sa faci ca sa nu-ti mai cada....si nici nu ti le mai fura. De dacie is lungi...daca zici ca pui bratze de dacie. Tre' taiate si indoite.. In legatura cu berea, o bem, nu-i bai, stai sa se topeasca zapada si sa merem in tricou p-afara. Peridoc nu shtiu...ce barca e?! Daca ai nevoie doar de scos, bagat la apa, te rezolv . De cumparat, nu conosc, dar daca aud, iti zic !

O sa-mi iau stergatoare, inseamna k io am niste petarde pe masina si am crezut ca ce am eu, sunt originale...

Am o barca de 3.5m lungime, dar iti povestesc mai la vara, k acum nu are rost...

Berea trebuie sa o bem oricum, daca e sa ajung prin Tulcea,multumesc mult oricum pt ajutor:h5

Dar, oricum....nu-mi revin....ce minte sa ai sa schimbi niste stergatoare la o masina....

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....cum spunea cineva....

Link spre comentariu

O sa-mi iau stergatoare, inseamna k io am niste petarde pe masina si am crezut ca ce am eu, sunt originale...

Am o barca de 3.5m lungime, dar iti povestesc mai la vara, k acum nu are rost...

Berea trebuie sa o bem oricum, daca e sa ajung prin Tulcea,multumesc mult oricum pt ajutor:h5

Dar, oricum....nu-mi revin....ce minte sa ai sa schimbi niste stergatoare la o masina....

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....cum spunea cineva....

Maiden are dreptate. Bratele originale au la capat o proeminenta ,ce tine loc de siguranta. Am avut si eu pe Niva sterg. cu plastice si le-am schimbat cu unele originale. Nu costa mult 25 lei setul,este super ieftin. O zi buna!

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

inainte sa va certati va spun eu un secret

o poza face cat 1000 de cuvinte

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

te referi la pozele cu masinile noastre???:grin:

Pune poza cu "bulina" din capul stergatoarelor pt a vedea daca aveti acelasi sistem de prindere / siguranta a lamelelor ...:y

Ps : si @maiden o poza cu modelul sau de lamela stergator :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Baieti, n-ati citit toate postarile, liviuvisanl s-a lamurit, discutiile astea sunt in plus. Si sigur orice posesor de Niva se va lamuri, uitandu-se la bratele stergatoarelor. Numai bine !:2dr

Link spre comentariu

Si sigur orice posesor de Niva se va lamuri, uitandu-se la bratele stergatoarelor. Numai bine !:2dr

:ha:mie ultima petanie legata de stergatoare a fost sambata cand am plecat din teleorman spre buc si mi sa ars Releu temporizator si am mers fara stergatoare pe ploaia aia si pe leapovita aia dus intors adica cam 260km, a fost o aventura ma opream dupa 5-10km mai strgeam parbrizul ma suiam trecea unu cu tiru ma opream instantaneu ca era plin de noroi:ha: nu stiu daca a mai trait cineva senzatia asta, dar e niva daia miam luat, si in plus inprovizezi pe moment asta e niva, cine nu stiea asta mai bine isi cumpara un ferari si nu are treaba cu nimic:grin:

sa auzim de bine

Link spre comentariu

@Antonio-vezi de treaba ca nu numai la Niva se poate intampla asta.:wink:

Se intampla si la case mai mari,daca citesti pe aici pe forum,si cand vezi cat costa reparatia nu-ti mai vine sa mai zici nimic rau de Niva:banana

bau bau
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare