Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hi-lift jack niva

andreicirip

Postări Recomandate

salut

as vrea sa-mi achizitionez un hi-lift .Am vazut pe net ca se poate utiliza si in loc de troliu.Are cineva?ce recomandari aveti?Banuiesc ca este destul de folositor cand ramai in noroi , mai ales ca niva e destul de usoara.Pret?

Multumesc

Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: hi-lift jack niva

salut

as vrea sa-mi achizitionez un hi-lift .Am vazut pe net ca se poate utiliza si in loc de troliu.Are cineva?ce recomandari aveti?Banuiesc ca este destul de folositor cand ramai in noroi , mai ales ca niva e destul de usoara.Pret?

Multumesc

HiLift sau FarmJack 225 ron ( TVA inclus ) ... fara el nici sa nu te gandesti sa iesi in teren..........

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

un nr de tel sau un site?

0722-306.000 / 0751-306.000 sau www.JeepMania.ro , la preturile de pe site se fac reduceri substantiale pt mebrii forumului, asa ca e bine sa iai in calcul preturile afisate pe forum ! sau sa suni si sa spui ca vi de pe forum !

Link spre comentariu

@andreicirip

Este foarte bun un hi-lift mai ales daca iti place sa te plimbi pe coclauri, dar trebuie sa ai grija la 3 amanunte:

-Hi-liftul se introduce acolo unde masina are niste intarituri (si unde ai loc, bineinteles), asa cum sunt si punctele sub care bagi cricul. Din fabricatie Niva nu are asemenea intarituri, asa ca inainte de a folosi hi-liftul trebuie sa te joci putin cu flexul si cu aparatul de sudura pe sub masina. Nu-l baga direct sub praguri ca le indoi! Sub bare nici atat! Eu am un hi-lift cu care o pot ridica sa stau la umbra sub ea, dar n-am deocamdata intariturile, asa ca nu-l pot folosi inca.

-hi-lift-ul nu inlocuieste troliul, dar se poate folosi in caz de necesitate intr-un mod asemenator cu troliile manuale. Ai grija sa-ti iei si niste sufe si niste ocheti si incepi sa mergi la sala, ca o sa-ti trebuiasca muschi, nu gluma.

-daca iti iei unul mare s-ar putea sa nu iti incapa pe de-a latul in masina. Un loc bun de fixat este pe bara din spate.

• Like 1
Link spre comentariu

gata , l-am luat pe cel de 225 RON cu reducere.Acum sa vad cum fac cu consolidarea masinii . Multumesc participantilor pt lamuri si pt contacte.Va tin la curent cu functionarea jucariei.

Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Link spre comentariu

Am vazut pe net ca se poate utiliza si in loc de troliu.

Hi-lift iti trebuie neaparat pt. offroad. Ca inlocuitor de troliu poti sa-l uiti, inafara de cazul cind masina e inca in stare sa ruleze. Daca esti in noroi n-o mai scoti cu Hi-liftul. Cel putin nu asa cum ai vazut in filmuletele de reclama. Cind esti impotmolit, ridici masina cu cricul, pui sand-track-urile sub roti, lasi jos si pleci pe roti. Se repeta operatia de cite ori e nevoie.

Daca nu ai locuri speciale de ridicat masina cu Hi-lift-ul, si nici nu vrei s-o tai si /sau sudezi, exista adaptoare pt. Hi-lift, cu care poti ridica de janta sau de bara stock de tabla. Sint f. simple ca si constructie, la nevoie "do it yourself".

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

rezolvat, se poate inchide !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare