giorgel Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 si stingator Gloria cu praf, de 2 Kg. montat la cel mai inalt standard tehnic existent ("designed & handmade by Vio") Attached Thumbnails este o problema care ma framanta de mult timp... din pacate, spre deosebire de patrolator (apropo, nu au murit inca laudatorii:ha:), nu am intreprins nimic in acest sens (cine a citit topicul joc de glezne stie de ce), in ceea ce priveste masinile mele. de obicei, la masinile moderne, stingatorul este la loc sigur, in portbagaj, eventual sub o multime de bagaje, adica absolut la indemana...:uameni:grin::ha: solutia prezentata de vio este O.K., insa din punctul meu de vedere doar partial. am spus partial, pt. ca la drum mai lung eu am obiceiul (cauzat si de o problema de sanatate) de a strange piciorul stang langa scaun. ba chiar pe amandoua, daca conduc masini automatice, cu cruise control. pt. y61 (acum este undeva sub scaunul pasagerului, era sub al soferului, dar l-am mutat, unde este acum il gasesc mai repede de pe scaunul soferului:wink:) ma gandisem la o varianta suspendata si accesibila(stalpul B stg. sau dr.) ar mai fi (ce bou sunt, acum mi-am dat seama) pozitionarea in fatza scaunului pasagerului........ absolut la indemana, si eu oricum nu stau pe acel scaun! multumesc, patrolator! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate