dacosul Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Am vazut ca la noi aproape nimeni nu foloseste troliu hidraulic.De ce ? Ce parere aveti de troliile Miles Marker ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: troliu hidraulic de ce? pt ca e scump pt ca pe langa troliu mai ai nevoie de o pompa hidraulica de rezervor de ulei, de condcte . despre mile marker numai de bine super trolii, toate cele hidraulice sunt super fiabile de aceea se folosesc pe platformele de tractari unde lucreaza zilnic ani in sir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: troliu hidraulic Am vazut ca la noi aproape nimeni nu foloseste troliu hidraulic.De ce ? Ce parere aveti de troliile Miles Marker ? e complicat de instalat.........dar nu imposibil ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: troliu hidraulic pai inca nu-l am dar l-am cumparat... pers l-am ales dupa ce am citit o groaza costuri -troliu propriuzis -pompa servo marita (merge si cea normala dar tinand cont ca am deja cauciucuri mai mari pompa stock era deja sub un stres suplimentar) -fitinguri ptr partea hidraulica cost 2000E montaj 150E unul electric ajungea in timp sa coste tot atat (in conditile unei folosiri la div concursuri) de ce?.... pai sa explic - troliu in sine 700-1000 dupa un timp iti dai seama ca ai neoie de inca o baterie, cu un sistem de mmanagement al incarcarii, apoi dupa ce te prinde o noapte pe teren iti dai seama ca alternatorul tau stock e cam depasit de cerinte si ajungi sa-ti mai pui unul=> o mataraie electrica care de prea putine ori este facuta by the book ,cu intrerupatoare si contacte supuse oxidarii datorita unui mediu plin de umezeala si mizerie, o sursa de ingrijorare , cu mari posibilitati de incendiu. (nu dati cu pietre dar speculez pe baza celor citite). apoi intretinerea periodica a unui troliu electric (schimb carbuni ) este ptr mine o continua sursa de neplaceri. deci global consider ca d.p.d.v. al costurilor e cam aceeasi marie cu alta palarie. intrucat am avut banii necesari de la inceput am zis ca hydraulica e calea mea jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: troliu hidraulic Un link util in acest sens. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: troliu hidraulic Am avut pe unimog un troliu hidraulic Warn de 15000. L-am folosit un an de zile parerea mea 1. Nu te lega la pompa servo chiar daca este marita mai usor sa-ti pui inca o fulie si sa prinzi o pompa separata pe ea 2. Neaparat sa-ti montezi un regulator de debit care sa-ti asigure un debit aproape constant de lichid hidraulic ( sa nu trebuiasca sa turezi masina ca sa ai cat de cat viteza la troliu) 3. Respecta intocmai presiunile si debitele prescrise de fabricant altfel motorul hidraulic va avea randamente mult micsorate 4.Foloseste numai cuplaje si furtune de calitate superioara in padure nu poti repara un furtun de 250 atm De altfel este un troliu sigur , constant si fiabil dar nu uita daca motorul nu functioneaza nu iti merge nici troliu , recomandabil sa mai unul si electric pe masina ( te mai pui pe o parte cu masina sa-l poti pune in picioare) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate