NeRv1 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Salutare, rog pe posesorii de Pajero fabricatie 1992-1996 sa ne spuna ce euro au la masina?? De preferat cei care au inmatriculat-o recent.Modelul din perioada asta e MK2 si am ales anii pentru ca conteaza la taxa. Multumiri PS. Am vrut sa pun discutia la Diverse dar dat fiind faptul ca intrebarea e legata numai de Pajero..poate nu supar pe nimeni:tk Vreau sa-mi iau inapoi Mitsu ..dar nestiind aceste lucruri poate pot unii din colegii nostrii sa ne lamureasca. Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 eu am Pajero din 97 cu un an mai nou benzina si astia l-au gasit euro 2 si din cauza asta nu l-am inmatriculat . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Pajero, fabricat aug 1997, motor 3500 cc, EURO 2 Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Pai nu prea aveai cum alt euro...euro 3 a intrat in 2000-2001..din cate stiu. Stie careva...motorul de 2.5 diesel...ce norma are? se iau si dupa serie??difera tare?...presupun ca da..:tk Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ciumy Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 sa inteleg ca prima dragoste nu se uita niciodata?? :)) io din ce am vazut..cam euro 2 alea de prin 96-97 ce gaseam sub..erau non euro :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator neke Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Pajero 1993 2,5 td cu EGR import Japonia nonEuro.:uameni Shogun 1992 2,5 td fara EGR euro1. Nu mi se pare normal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Salutare, rog pe posesorii de Pajero fabricatie 1992-1996 sa ne spuna ce euro au la masina?? eu am gasit ceva lire....euro nu :ha::2dr nu mi-am batut capul cu asta ca nu merita...atita timp cit exista fratii de peste dunare zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 eu am gasit ceva lire....euro nu :ha::2dr nu mi-am batut capul cu asta ca nu merita...atita timp cit exista fratii de peste dunare :uameni nu ne arati si noua noua ta masinuta ?! Multumit de ea? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 cind erau de strada........ alb 3500 gdi, cealalta 3000 24v zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titiromm5 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Stie careva din ce an pot cumpara un pajero 2.5td si sa stiu sigur ca e EURO 2? Ma gandesc sa cumpar unul fara AC si sa-i fac depreciere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Hai sa zic si eu, poate ajuta... Pajero lung, din 96, 2,8TDI.... NON-EURO! Interesant, nu? Bafta!:h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titiromm5 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Atatia mandri posesori de mitsu si nimeni nu stie cum sta treaba nu normele euro la pajero? Vreau si eu unul euro 2, fara AC sau airag sa-i fac o depreciere. Dar nu stiu la ce ani sa ma uit pt. Euro 2. Va rog ajutati-ma :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Dupa `97. Insa la anul ala nu vei gasi fara AC sau fara sani. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titiromm5 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 (editat) Re: Norme euro la Mitsu MK2 Multumesc de raspunsuri. Am gasit in salaj 2 pajero 2.5TD din '95 si '96. Vanzatorul spune ca toate pajero dupa 95 cu 73KW sunt euro 2. Sa-l cred sau este imposibil din anii acestia sa fie euro 2? Editat Iulie 22, 2010 de titiromm5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 In functie de cati bani ai si ce relatii, se poate sa-l faci sa fie E2. Trage o fuga pana la RAR si intreaba un "inginer" de acolo, insainte sa-ti cumperi masina, sa nu ai surprize-surprize... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Sper sa nu fiu off topic dar la un galloper ( JK-T01) din iulie 1998 a iesit E2. Fostul proprietar din Germania a montat si un catalizator si e posibil sa iasa chiar E3 (inca nu s-a pronuntat RAR-ul. Motor D4bh) Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
droppxxl Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 PAJERO 2.5 D din 1993 luna 07 initial in caretea germana euro 3 (montat catalizator ) la noi la rar a iesit euro 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Norme euro la Mitsu MK2 Pai 2 E-uri au cazut la transport.... :uameni si "inginerii" nostrii mareti:pr OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate