Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ceva probleme la cheeroke

b12wvp

Postări Recomandate

Re: ceva probleme la cheeroke

Salutari !

Da-ne o idee despre masina respectiva. Adica an de fabricatie, motorizare, daca a fost liftata si cat, date din acestea aven nevoie ca sa ne putem face o idee.

Faptul ca "valseaza" nu e concludent fara aceste date. Si, daca se poate, extinde termenul "valseaza", te rog.

Adica, se clatina lateral (ruliu), fata-spate (tangaj), care e manifestarea mai in detaliu ?

In principiu, daca e vorba de ruliu, ar intra in discutie telescoape uzate/defecte, bucsi bara (bari) stabilizatoare si eventual bucsi bielete stabilizatoare uzate (cu joc).

Daca masina a fost liftata (mult, cum e cazul meu, de exemplu), unii demonteaza bara stabilizatoare spate (generatia dupa 1992 nici nu mai are in dotare bara stabilizatoare spate). Plus ca lipsa acesteia ofera o cursa ceva mai mare suspensiei spate (ajuta in teren).

In caz de liftare, bieletele stabilizatoare trebuie prelungite exact cu inaltimea liftului, sau, in cazul in care s-a lucrat cu un kit profesional complet de liftare, acestea (bieletele) sunt de obicei incluse in acest kit si dedicate pe inaltimea necesara, pentru a pastra partile laterale ale barii stabilizatoare in pozitie orizontala.

Amanunte, te rog, daca nu cumva te-am lamurit cat de cat.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

citeva date despre masina,este din luna 10.98 motor de 2500 td,nu afost liftata sau modificata in vreun fel,si fenomenul este exact cun am spus daca am ceva citeza si este o denivelate pe sosea lenta masina are tendinta de a iesi in decor. Ca idee am aflat din spusele altora ca ar fi din amortizoare si dac ar fi asa ma poate ajuta cineva cu un tel de unde sa aflu un pret si sa le pot cumpara sau eventual daca stie cineva cit ar fi amortizoarele fata-spate. ms.

Link spre comentariu

Salutari !

O masina nu iese in decor, asa, pur si simplu ! Simti vibratii puternice in volan care se reduc doar daca reduci si viteza ?

Se inclina prea mult lateral ?

"Iese in decor" este cea mai ciudata descriere a unei manifestari la o masina...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Salut !

Din cate am inteles masina e un cherokee din 1998.

Daca e asa acum cateva zile in urma am achizitionat eu pentru cherokee-le meu care e din 1999 toate amortizoarele pe care le-am si schimbat deja(cele vechi erau un pic transpirate si am zis sa investesc in bijuteria mea).

Schimbarea e senzationala si te sfatuiesc sa faci si tu la fel adica sa le schimbi.

Le poti comanda la orice magazin de piese auto la preturi mai mult decat ok(din punctul meu de vedere)...eu pe fata am luat monroe si pe spate sachs(asa le-a gasit tipul de la magazin).

Amortizoarele fata 215 ron x 2 =430 ron.

Amortizoarele spate 175 ron x 2= 350 ron.

Total = 780 ron.

Asta-i tot.

Sper ca ti-am fost de folos.

Bafta !!!

• Like 1
Jeep Cherokee '99 4.0 l.
Link spre comentariu

Eu cred ca ai death wobble daca se manifesta asa cand treci peste o denivelare. Dar cum a spus si Heavy D...

Simti vibratii puternice in volan care se reduc doar daca reduci si viteza ?

Pana nu descrii in detaliu problema nu o sa gasesti solutia.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Salut !

Din cate am inteles masina e un cherokee din 1998.

Daca e asa acum cateva zile in urma am achizitionat eu pentru cherokee-le meu care e din 1999 toate amortizoarele pe care le-am si schimbat deja(cele vechi erau un pic transpirate si am zis sa investesc in bijuteria mea).

Schimbarea e senzationala si te sfatuiesc sa faci si tu la fel adica sa le schimbi.

Le poti comanda la orice magazin de piese auto la preturi mai mult decat ok(din punctul meu de vedere)...eu pe fata am luat monroe si pe spate sachs(asa le-a gasit tipul de la magazin).

Amortizoarele fata 215 ron x 2 =430 ron.

Amortizoarele spate 175 ron x 2= 350 ron.

Total = 780 ron.

Asta-i tot.

Sper ca ti-am fost de folos.

Bafta !!!

Sal.Problema este elucidata.Amortizoarele au decedat.Deunde pot comanda si eu niste amortizoare la un pret mai bun?Ms.

Link spre comentariu

suna-l pe Laur la 0751.306.000 avea el ceva amortizoare pro comp bune numa ca erau dintr-un kit de inaltare, daca vrei sa mai dai si niste bani pe arcuri ai putea sa o ai si inaltata. Dar asta bineinteles daca ai si ganduri de off road, ca altfel nu se merita. Suna-l numa pe Laur si iti zice el ce si cum.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare