Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tirol la -14 grade.Snowboard Race 180 cm

Silviu4x4

Postări Recomandate

15.02.2010

Zilnic coboräri cap coadä ca.6km, gen lumänare, adicä färä curbe de "fränä", doar curbe pe "kant" ( färä vänturare de zäpadä, cu o singurä urmä ca de cutit ).

Rezumat de concediu: ...lacrimi si pleoape inghetate in diferiti ochelari de diferite märci "fruntase".Masca de neopren pe fatä e sfäntä.Adrenalinä si fiori.Limite fizice atinse, insuficientä respiratorie.Pe scurt Race.Doar un mic film din päcate.

http://www.youtube.com/watch?v=LkGmIFU36Ho

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Tirol la -14 grade.Snowboard Race 180 cm

Ma ENERVEZI Cumplit :ha: cu imaginile astea..... am fost si eu intre 2 si 12 ianuarie... si inca ma gandesc daca sa mai merg 1saptamana ....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Cum mä opresc ?...bunä intrebare, stai sä mä gändesc cä incä nu am fost silit sä mä opresc :ha:.Glumesc Petre, de oprit mä opresc, cu gändu la tine, in prima grasä pe care o väd pe pärtie.Stiu cät iti plac umflatele.

Ba nu acum färä caterincä, nu opresc nici dacä scoate Gaercea bätu fermecat.

Din päcate sau fericire pentru plämäni mei de nefumätor, fiecare pärtie se terminä "singurä", pierde din pantä si odatä jos ajuns nu mai este mare filozofie de a te opri, teoretic exact ca la patinuar.

In concediu din topic am fost silit sä fac o manevrä care putea sä mä coste mult, in interiorul sträns al unei curbe färä vizibilitate, poposeau alti Snowboardisti, fractiune de secundä si am iesit cu salt de pe pärtie spre o necunoscutä präpastie.Ceva tumbe si in secunda 4 eram in miscare din nou pe präpastie la vale, cästigänd viteza necesarä de a urca din nou pe pärtie.Dacä nu luam decizia de stänga, se prea putea sä infig boardul in spinarea unui sezäret din grupul x.

PS. Nu degeaba am amintit mai sus de "folosirea cantului", stil forte rar intälnit. Eu am fost "dus de mänä" in ale Boardului de cätre dublu campion mondial ( Martin, Redbullromaniacs ), cä altfel mä dädeam si eu just for fun, spre a mä afla in treabä, curbitä ici, curbitä colo, mai o säriturä, ca sä treacä ziulica.

Sä tot fie 4 ani de cänd tot in zona aia, intr-o dimineatä, toti din gascä ( crazi bike sibiu ), am fost scosi de cätre triplu camp. al romäniei ( Andy F. ), la "a inväta mersul pe cant", strategie de curbä färä incetinire.

Rar mai vezi in ziua de azi adepti de Hardboard si cei pe care ii väd nu prea stäpänesc tehnica.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

imi vinzi si mie pontul cu cantul?adica nah,pe partiile din zona mea oricum nu te poti da cu viteza datorita turistilor "profesionisti" dar este bine de stiut....:tk:tk

p.s:

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

imi vinzi si mie pontul cu cantul?adica nah,pe partiile din zona mea oricum nu te poti da cu viteza datorita turistilor "profesionisti" dar este bine de stiut....:tk:tk

p.s:

Frumos clipu, si muzica aleasä :) .

Frumos felu in care te dai si radierea .

Am sä i mi caut timp si iti dau tot in clipul postat si pozitia unde ( cam la inceput ) in clip, ajungi la linia de "cant" si treci peste ea :( . Poate reusim "teoretic" impreunä . Ai fost la Bälea la Inferno la concurs ? vezi http://www.inferno.ws/ro/index.php

Pe locul 3 snow. Andy, triplu camp. national, profesorul nostru de "cant" din povestea de mai sus . Cred cä trecem pe PM .

Link spre comentariu

din pacate nu am fost!m-am uitat si la poze si la filmulete....dc pe pm?cu siguranta sunt mai multi carora le-ar prinde bine explicatia ta!:tk inca odata

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

,,,,,,,,Zilnic coboräri cap coadä ca.6km, gen lumänare, adicä färä curbe de "fränä", doar curbe pe "kant" ( färä vänturare de zäpadä, cu o singurä urmä ca de cutit ).

Rezumat de concediu: ...lacrimi si pleoape inghetate in diferiti ochelari de diferite märci "fruntase".Masca de neopren pe fatä e sfäntä.Adrenalinä si fiori.Limite fizice atinse, insuficientä respiratorie.Pe scurt Race.,,,,,,,

Bazme de cotoci pererea mea, ce scri tu aici Silviu4x4

in Hochfügen nu este asa ceva posibil ptr ca: 1sunt oameni pe partie, 2partia nu este numai dreapta ea are si curbe si 3nu cred ca tu ai conditia fizica necesara sa faci asta la cum am vazut in filmulet.

Poate ca auzeam de tine daca te numarai printre primi din RO.

Te rog nu mai abera. Am facut de performanta si stiu f. bine cu ce se mananca.:grin:

Link spre comentariu

Scuze silviu4x4 dar am citit partea asta si de aia te-am certat

,,,,,Zilnic coboräri cap coadä ca.6km, gen lumänare, adicä färä curbe '''''''

Scuze inca o data.

Avem un prieten comun pe Andy F.

Te salut si sa nu fi suparat.

Scuze inca o data.

Link spre comentariu

Dar am terminat cu topicul asta.

Multumesc ptr. intelegere. ...si nu cred ca tu ai ....

Poate i-mi dai si un Ban... pentru cä te indoiesti ?:ha:

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Salut. Unde pot viziona si eu filmuletul de la Tirol? Si eu ma dau tot cu boardul si sunt curios despre ce e vorba. Nu am prea inteles despre ce tip de cantare se discuta.

Ps. Am accesat link-ul, dar nu mai este valabil.

Multumesc.

Suzuki Samurai Santana '90
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare