Klez Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 La multi ani mie, sa traiesc fericit, voios, sanatos si plin de bani !!!:x Cei care au cadouri sa-mi dea, le pot da adresa pe PM sa le trimita prin curierat :ypu P.S.: Astazi am primit cel mai frumos cadou de ziua mea, din partea primariei SV. O ditamai groapa in asfalt, in care am lasat 2 foi de arc... Ce mai... Distractie tati :h5:2dr Le: Si un telescop si o janta putin patrata.... PPS: Asta nu e vreo aluzie sa-mi faceti cadou o suspensie noua, ca am alta pregatita de ceva vreme :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! :ha: "La multi ani mie" ... tare de tot... No acuma cum facem cu adresa de corespondenta ca m-am gandit sa-ti comand o suspensie "uold man iemu" pt Dac... Nu te nacaji pt groapa primita de ziua ta, trece-o la capitolul "lovite" si treci mai departe:wink: Sanatate si mult spor:h5 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! La Multi Ani!:h5:2dr:ha::g Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! La Multi Ani:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! La multi ani , sanatate si bafta. Zambeste azi ca maine va fi mai rau, asta apropo de groapa...:2dr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! La multi ani!:2dr Mai trebuie si cate-un eveniment din acesta.:P...daca nu bate la ochi:grin: Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! :ha: La multi ani :x:x Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: La multi ani... mie ! La multi ani ! :h5 Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate