Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

a explodat mamaliga

Vizitator nanuk

Postări Recomandate

svejk, sincer te superi aproape degeaba.

te mai suprinde dubla masura?

mai esti mirat de reactile surprnzatoare ale unui om, ce sunt diferite in aceasi situatie, dar interlocutorul diferit?

asta e.. incearca sa vezi situatia detasat. mai sti discutile vechi. posesori de masini nationale sunt mai deosebiti, si intr-un fel ii inteleg, apara o cauza pierduta, incearca sa invie morti, si glumele sunt permise intre ei, .. cum un negru isi poate spune unul-altula negru, persoanele "albe" trebuie sa le spuna afro-americani sau alte denumiri "political correct"...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aztec, stii care-i chestia? ca tot un negru de-al lor le-a zis "nigga", intelegi? nu eu.

si mai stii ceva? nu mai pot de corectitudinea politica. inafara de bun simt, nu exista altceva.

si nu ma supar degeaba, mi se rupe cand negrii isi dau foc unul altuia. dar cand tipa dup ajutor la alb si ca albu' nu-i ajuta instant, atunci ma enerveaza.

cum ar fi sa suspectez ca-si dau coate intre ei post-factum? nu mi-e greu deloc.

si da, hai faceti vreo aluzie la negri si albi... am sa ma rusinez, pe cuvant.

Link spre comentariu

Vizitator Figo

gaz

........ oare ce la deranjat pe individu ala cel mai mult ???

ca are Gaz sau ca gagicile alea nu au stat pe capota lui ? :grin:

cool bleiben General Svejk !!!!!!!!!!!! ....ai obsrvat avansarea in grad?

te stiam plin de umor si ........tinar :D :D :D :D

nu te stresa !!!!

.............arata la nenea Figo si la nenea Koala poza aia ! :Gr

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet
... nici eu nu am vazut-o ... postati-o aici domnilor, ca nu cred sa se ofuscheze nimeni daca vede niste gagici dezbracate, ba din contra ... hmm, poate redscarlet sa comenteze ceva, da' stie si ea ca barbatii ie toti niste porci ! ...

@ Koala

:roll: Hmmm ... Acum, nah, daca zici tu ... :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Figo
... nici eu nu am vazut-o ... postati-o aici domnilor, ca nu cred sa se ofuscheze nimeni daca vede niste gagici dezbracate, ba din contra ... hmm, poate redscarlet sa comenteze ceva, da' stie si ea ca barbatii ie toti niste porci ! ...

@ Koala

:roll: Hmmm ... Acum, nah, daca zici tu ... :grin:

adica tziai dat consimtzamintul sa se posteze poza pt "purcelasi" ?? :twisted:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

@Figo... si nu numai.

Sincer, apreciez ca imi cereti parerea si ca tineti cont de ea (desi nu sunt singura fata de pe aici ... :wink: ), insa chiar si asa, nu vad ce va retine... in fond, eu nu sunt "mama" sau "sotia" ori "geloasa"... si daca nu puneti poza, nu inseamna ca nu o puteti "impartasi" intre voi prin alte metode...

So.. have fun, guys, you have my blessings ...

Link spre comentariu

bag de seama ca o combinatie GAZ + fete mai .... sa spunem .... dezinvolte are succes garantat

eu zic sa-i propunem (adica ce mai sa-i vindem cu acte in regula) lui virinel ideea ..... si atunci sa te tii concurenta intre fetili mai slave si monica la efectuat diverse acrobatii cocotate pe masini

adevarul este ca ptr asa afacere e musai nevoie de masini cat mai "de teren" si cat "mai old -timere"

nu de alta dar astea noi .... sunt prea lucioase si aerodinamice ... si nu au fetele de ce sa se prinda .... nu mai spun ca majoritatea alora mai vechi au 2 manete fixate strategic intre scaune .... si tot asa

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare