Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

patrol y60

virgilmagie

Postări Recomandate

va salut pe toti impatimitii si nu numai.intrucit nu am putut sa mi fac prezentarea normala din motive neintelese de mine,vreau sa ma prezint aici.ma numesc scridon mircea virgil sunt din galati mi am cumparat de curind un patrol nervos englezesc...mai precis cu volan pe dreapta.din punctul meu de vedere in off road nu conteaza unde e volanul.mai am un pajero sport2,5 tdi un mitu pajero pinin 1,8 benzinar tot cu volan pe dreapta si imparatesele astea 2 si un bmw x5 cu volan normal.imi place terenul noroiul si tot ce tine de aer liber.am stat in umbra foarte multi ani si inghiteam in sec cind vedeam masini 4x4 preparate pt off road.roata a ajuns cu spita in dreptul meu si multumesc lu dumnezeu am intrat in joc si eu.acum momentan lucrez inca la nisanul fermecat,mi a mincat zilele si banii... arcuri telescoape cauciucuri jenti bara fata spate troliu proiectoare portbagaj scara la cer si multe altele costisitoare.o fac cu placere si cu mindrie ca na o sa fie la final unicat.in echipa voastra am intrat cu ajutorul amicului meu dulceanu ionel cu sprijinul vostru as vrea sa merg numai inainte cum ar trebui sa mearga un patraol...multumesc pentru atentie in cazul in care mi o acordati.:tk Editat de virgilmagie
unde-s 2 puterea costa...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: patrol y60

salut!! ce este 4.2 D? sa-l syapanesti sanatos!!

salutare.:h5 e un 2,8 amarit...as fi vrut eu un 4,2 dar asta ar fi insemnat sa fi asteptat mai mult.si tare grabit am fost sa sparg niste miute sa inviu dihania asta engleza.:lr

Link spre comentariu

frumoasa masina unde ai facut bara si cat tea costat daca nui secret?

da mi PM multumesc

multumesc.:tk bara are o stanta smechera...made inproductie proprie:ha:cos i a pus gind rau si a facuto asa cum o vezi. si aia din spate tot el a pocnito si mi a bufnit si un portbagaj nervos cu tot cu instalatii de proiectoaresi toate celeby cosss.pretul negociabil la fata locului.vreo12 mil fata spate barile.:fr2

Link spre comentariu

frumoasa masina unde ai facut bara si cat tea costat daca nui secret?

da mi PM multumesc

multumesc.:tk bara are o stanta smechera...made inproductie proprie:ha:cos i a pus gind rau si a facuto asa cum o vezi. si aia din spate tot el a pocnito si mi a bufnit si un portbagaj nervos cu tot cu instalatii de proiectoaresi toate celeby cosss.pretul negociabil la fata locului.vreo12 mil fata spate barile.:fr2

Link spre comentariu

nu era terminata.mi pus restul de proiectoare si azi pragurile.mai rasuflu si eu de o salata dar vreau sa ma bag in tinichigerie ca sa fie tacimul complet:2dr
Link spre comentariu

frumoasa masina....eu nu prea am la suflet patrolu sant naspa rau ai sa vezi de aceea eu am doua un y61 si y60 ......daca as putea as vrea 10..:banana bine ai venit:h5:tk

:tk si o mai fac:ha:pai stai bine daca ai 2. patrolul asta m a mincat pina acum dar rezultate pe masura astept.:dr2 am avut de ales itre y 60 si 61.am ales 60 din necunostinta de cauza.61 era tipla din anul 99 mai trebuia sa ii pun zenti si cauciucuri,pina si arcuri si telescoape si un body lift de 3 avea.nu am stiut nici eu nici proprietarul ce avea masina si apoi el cerea 6 mii si eu nu vroiam sa aud si na ca am bagat in asta vreo 3 jumatein fuga si am mai dat pee tot atit si uitem englez lord:ha:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

domnilor, mi-am permis sa va sterg unele posturi inutile, gen:

- cat ai dat pe masina? Raspunde-mi pe PM

- bine ai venit-bine te-am gasit...........

- ti-am vazut masina la spalatorie-....etc, etc

Ideea e sa vehiculam pe forum informatie tehnica si nu socializare .

Rog pe aceeia care intra prima oara sa-si faca prezentarea si socializarea la rubrica aferenta , de prezentare.

Posturile care au o cat de cat legatura cu subiectul Nissan au ramas intacte

Multam pt intelegere

nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Foarte corect . A gresi e omeneste , bine ca cineva are grija sa fie in ordine .

Pentru englezoaica lui virgilmagie s-a achizitionat la ceas de seara si drum lung un intercooler . Urmeaza si celelalte necesare montarii .Pentru ca motorul merge impecabil , se merita upgrade-ul .

Cind va fi instalat vom posta la locul potrivit .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

35x12.5x15 BFG MT-uri am,tot dimensiunea asta am avut si pe Y60.+ un set se 36x12.5x16 Simexuri

bai pai e nerv sistemul:ha: ai schimbat rapoartele?mereee/:jp1

Link spre comentariu

Foarte corect . A gresi e omeneste , bine ca cineva are grija sa fie in ordine .

Pentru englezoaica lui virgilmagie s-a achizitionat la ceas de seara si drum lung un intercooler . Urmeaza si celelalte necesare montarii .Pentru ca motorul merge impecabil , se merita upgrade-ul .

Cind va fi instalat vom posta la locul potrivit .

esti frumos la nas....:banana acum vreau 35 uri ca da mai bine la buget...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare