Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema mare Samurache

yety

Postări Recomandate

Re: Problema mare Samurache

@Zolameister, bara de directie e schimbata , adica atunci cand am schimbat puntea , am schimbat si bara de directie cu capete de bara si pivoti si caseta de directie .

Eu ma gandesc ca nu sunt chiar asa de ghinionist sa fi schimbat o bara de directie indoita cu alta tot indoita :grin: ..... sau cel putin asa sper .....

Multam fain pentru numerele de telefon ale baietilor !

O sa-i deranjez cat de curand !!!:h5

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Zolameister, bara de directie e schimbata , adica atunci cand am schimbat puntea , am schimbat si bara de directie cu capete de bara si pivoti si caseta de directie .

Eu ma gandesc ca nu sunt chiar asa de ghinionist sa fi schimbat o bara de directie indoita cu alta tot indoita :grin: ..... sau cel putin asa sper .....

Multam fain pentru numerele de telefon ale baietilor !

O sa-i deranjez cat de curand !!!:h5

si eu am actualmente aceeasi problema.....avand bara de directie stramba,a facut ca pivotii sa slabeasca si sa intre in rezonanata la o anumita viteza.Cu cat cauciucurile au mai mult contact cu asfaltul,cu atat mai mult se amplifica vibratiile...Parerea mea:wink:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bucsile de la suspensie sunt toate din poliuretan si sunt noi .

eu as pune bucsi din cauciuc, in primul rand sunt muuuuuuuult mai ieftine decat toate interventiile enumerate mai sus . Ce rost au bucsile din poliuretan? sunt mai fiabile? nu cred ca ar fi mai fiabile decat bucsile de BRONZ, dar proiectantul totusi a socotit ca cele de cauciuc sunt ok.

Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33

Cine minte si fura

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

acelasi fenomen,am reglat jocul din pivoti,,sint niste rulmenti conici acolo''am adaugat cite o saiba pe fiecare pivot,,nu puneti numai sus sau unde credeti ca e jocul''in jur de 0.5mm pe fiecare,,material mai moale ''.montati saiba intre pivot si camasa interioara a rulmentului ,stringeti verificati cit de greu vireaza roata daca vireaza greu poate ati pus saibele prea groase ,fiind material moale o sa se mai stringa.fenomenul a disparut.sper ca am fost de ajutor.

Link spre comentariu

Salut ,

Dupa ce ridici masina pe cric pentru o perioada scurta ( 3-5 km ) mai are problema asta .

Daca raspunsul este nu verifica amortizoarele .

Samurai G13BA ,Calmini 3" ,LowRange 4.16 : 1 , CENTERForce 2 ,BFG 30" MT

Toyota KDJ125 1KD-FTV BFG 245/75/17 AT

Golf 5 1.9TDI STOK

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare