yety Postat Februarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Problema mare Samurache @Zolameister, bara de directie e schimbata , adica atunci cand am schimbat puntea , am schimbat si bara de directie cu capete de bara si pivoti si caseta de directie . Eu ma gandesc ca nu sunt chiar asa de ghinionist sa fi schimbat o bara de directie indoita cu alta tot indoita :grin: ..... sau cel putin asa sper ..... Multam fain pentru numerele de telefon ale baietilor ! O sa-i deranjez cat de curand !!!:h5 Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Re: Problema mare Samurache @Zolameister, bara de directie e schimbata , adica atunci cand am schimbat puntea , am schimbat si bara de directie cu capete de bara si pivoti si caseta de directie . Eu ma gandesc ca nu sunt chiar asa de ghinionist sa fi schimbat o bara de directie indoita cu alta tot indoita :grin: ..... sau cel putin asa sper ..... Multam fain pentru numerele de telefon ale baietilor ! O sa-i deranjez cat de curand !!!:h5 si eu am actualmente aceeasi problema.....avand bara de directie stramba,a facut ca pivotii sa slabeasca si sa intre in rezonanata la o anumita viteza.Cu cat cauciucurile au mai mult contact cu asfaltul,cu atat mai mult se amplifica vibratiile...Parerea mea:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Problema mare Samurache la mine s-a rezolvat , montand bara stabilizatoare inapoi, dar tind sa cred ca e de la rulmentii kingpin toata problema ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Problema mare Samurache Crucile la cardanul fata cum sunt ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Problema mare Samurache Bucsile de la suspensie sunt toate din poliuretan si sunt noi . eu as pune bucsi din cauciuc, in primul rand sunt muuuuuuuult mai ieftine decat toate interventiile enumerate mai sus . Ce rost au bucsile din poliuretan? sunt mai fiabile? nu cred ca ar fi mai fiabile decat bucsile de BRONZ, dar proiectantul totusi a socotit ca cele de cauciuc sunt ok. Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI CIMPEAN Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Problema mare Samurache acelasi fenomen,am reglat jocul din pivoti,,sint niste rulmenti conici acolo''am adaugat cite o saiba pe fiecare pivot,,nu puneti numai sus sau unde credeti ca e jocul''in jur de 0.5mm pe fiecare,,material mai moale ''.montati saiba intre pivot si camasa interioara a rulmentului ,stringeti verificati cit de greu vireaza roata daca vireaza greu poate ati pus saibele prea groase ,fiind material moale o sa se mai stringa.fenomenul a disparut.sper ca am fost de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgg2004 Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Problema mare Samurache Salut , Dupa ce ridici masina pe cric pentru o perioada scurta ( 3-5 km ) mai are problema asta . Daca raspunsul este nu verifica amortizoarele . Samurai G13BA ,Calmini 3" ,LowRange 4.16 : 1 , CENTERForce 2 ,BFG 30" MT Toyota KDJ125 1KD-FTV BFG 245/75/17 AT Golf 5 1.9TDI STOK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate