Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Uleiuri pt Toyota KZJ 95L

doctoru

Postări Recomandate

Am rasfoit (cu placere) timp de 2 ore toate paginile de la toyota in speranta ca voi gasi ce ma intereseaza, dar nimic...

Vreau sa schimb maine uleiurile din Kazzan si vreau sa stiu ce tipuri de ulei se pune sau ce ati pus voi pana acum, ca sa fie clar alb pe negru cu ce votam. Kazzan (de ex.) are cutie manuala si blocant spate. Ma intereseaza:

- ulei cutie (m-am interesat azi si cica trebuie 75W90, cam 1,1l ?!??)

- ulei reductor (aici ceva SAE nu stiu cum...)

- ulei dif fata/spate (aici am vazut ca cei cu LSD au fost total in ceata)

La fel as vrea sa stiu ce uleiuri va plac, "cu cine faceti casa" ca sa zic asa (Mobil, Castrol Agip etc)

Multumesc frumos...

PS. Georgenis.... ma bazez pe tine!!! :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Uleiuri KZJ

pun cateva date de catalog.

Chiar zilele trecute am schimbat uleiul in motor si am pus ceva Shell 10W40 semisintetic, am pus 7 litri cu tot cu filtru si parea ca e full desi in catalog zice ca intra 7.7 litri, o sa verific si zilele urmatoare.

Link spre comentariu

In motor am bagat si eu castrol magnatec cand am schimbat motorul 5w40 si vreau sa-l tin doar 5000 km apoi sa-l schimb. Ma intereseaza in cutie, reductor si dif...

Vad insa ceva diferente, ca am tras cu ochiul la service.. de exemplu la mine intra intra 6 l si ceva si pt lichid de frana la mine e DOT 3 nu 4. Cred ca suparici are motorul d4-d daca nu ma insel...

Pana la urma la cutie pun 75w90, dar am vazut azi ca intra la mine 1,1l, e posibil doar atat?? Ce pun in restul???

multumesc de info

Later edit Acum am citit mai atent ce a scris suparici, am bagat 6l si ceva fara filtru deci 7 in total... si e ok nivelul.

Link spre comentariu

1KZ-TE e motorul, nu e d4d.

si la mine pe capacul de la rezervorul de lichid de frana scrie dot3 dar cred ca e mai bun dot4 dar sa nu-l amesteci cu dot3 din cate stiu eu.

In cutie si reductor am bagat la fel ca si in diferential, 75-90W nu am gasit nicaieri sa scrie ca trebuie alt tip de ulei.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare