nan florin Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Stie cineva unde pot gasi un racord pentru golirea uleiului de la turbosuflanta la baia de ulei pentu motorul RD-28T? Eventual cu ce se poate inlocui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Racord ulei L-am pipait cind am demontat motorul de pe y60 meu. Nu mi s-a parut a fi ceva superspecial. Trebuie sa-l caut prin garaj, si daca nu l-am calcat in picioare sau maturat ti-l trimit. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Racord ulei Asa cum scria srevni , nu cred ca e mare specialitate , insa mai important imi pare scutul termic , care vine montat pe furtun . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate