Max Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Caut o solutie pentru a lipi placi de polistiren pe metal. Ce imi recomandati? Doresc sa imi izolez usile de la garaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Caut o solutie pentru a lipi placi de polistiren pe metal. Ce imi recomandati? Doresc sa imi izolez usile de la garaje. Cu spuma poliuretanica sau cu eurofix (eurofix se gaseste la galeti de la 5 kg la sau mai mari ) jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Spuma poliuretanica ..la spray ...bagi niste puncte subtire sau linii si presezi acolo intru-un fel sau altul...depinde de posibilitatii sa stea ac ! olo.cam 1 ora 2. bafta! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Spuma are tendinta sa expandeze. Chiar daca este pt polistiren. Eu as incerca cu silicon. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Tot la galeti de 5kg sau mai mari se gaseste BISON pt lipit polistirenul si adera foarte bine si pe metal ! Cu stima, savinescu jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Spuma are tendinta sa expandeze. Chiar daca este pt polistiren. Eu as incerca cu silicon. am incercat eu si nu rezista mult, mai de graba cu poxipol Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Mergi pe ceva ce se aplica cu pensula sau bidineaua pe toata suprafata. Eurofix Ps sau orice gen prenandez. NU silicon. Daca vei putea acopri cu poliuretan va fi mult mai ok ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? cu eurofix se gaseste de cumparat de la amvic http://www.amvic.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Nituri foarte subtiri de pistol, manual sau pe aer ( compresor ), cu saibe late. Nu necesitä gaurä durch, prin toatä grosimea usi.Lasä lipicurile, sau ai väzut tu avion lipit? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Multumesc pt raspunsuri. Silviule, nu pot sa folosesc nituri pentru ca nu vreau sa gauresc tabla. Arata nasol pe dinafara. @pitonul mi-a dat o solutie interesanta. Asa arata usile in interior: http://www.garagedoorsonline.co.uk/UserFiles/Image/Novoferm/Novoferm%20internal.JPG si asa arata pe exterior: http://www.1staccessgaragedoors.co.uk/indeximages/Thornby2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 (editat) Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? :ha::ha: ... o sapt l-am luat la p... pe matake sa-si puna polistiren pe o use ca a ta .... unde sa lucrat la fj40 ..... abia dupa ce au trecut frigurile extreme a lipit polistirenul ..... cu MOMENT ....dedicat ptr polistiren ..... daca nu uit iti pot face o poza ..... sau poate e Astral mai iute ... ideal ar fi o meketa subtire lipita peste ... usoara si tine bine la tavaleala ... polistirenul e inestetic .... se murdareste.....si se gaureste de la orice ... Editat Februarie 23, 2010 de Lipoveanu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? polistirenul e inestetic .... se murdareste.....si se gaureste de la orice ... Ulterior vine acoperit cu tabla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? mai gandeste-te ..... usile sunt foarte bine tratate ....coborate in baie de zinc .... si foarte subtiri in carne ... daca le gauresti si mai pui si tabla peste tabla ... se va strica ff repede .... ..... prim moketa poti infige o pioneza oricand sa pui un calendar ... :top cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Daca pui tabla peste de ce te mai chinui sa-l lichesti?Prinde-l acolo cu ceva,orice chiar si dublu adeziv sa nu cada pana pui tabla si pune tabla peste el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Prenadezul topeste poliestiren-ul...rau. Sigur merge cu burete dubluadeziv si mai e si ieftin. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Prenadezul topeste poliestiren-ul...rau. Sigur merge cu burete dubluadeziv si mai e si ieftin. Il topeste foarte mult.Inainte de a da cu prenadez pe el fa o proba pe un colt,o bucatica de placa de polistiren si vezi daca mai ramane ceva din ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? sal. @MAX. poarta ta este facuta din tabla, nu din panouri sandwich tabla-spuma-tabla? pPoate reusesti sa aflii un pret sa inlocuiesti numai poarta cu una sandwich daca iti convine pretul, pentru ca nu stiu ce treaba buna o sa faci cu poliester lipit- parerea mea este ca lipit nu o sa tina- incearca o solutie cu ceva metalic (plarband, surub cu saiba etc) :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Mai,,,, incearca cum iti spun eu .spuma. Am facut decor mare si am lipit si barci si avioane cu spuma .Nu merge pe ceva rigid cu pensula ca apoi sa vii cu ceva flexibil-rigid ....lasa goluri si nu lipeste multe portiuni.spuma expandeazza a acolo unde are posibilitatea nu unde este presata.Deci nu iti va impinge placa de polistiren in afara daca la asta iti este teama .Cleiurile gen prenadez bazate p[e solventi va topii polistirenul. merge si cu moment de polistiren......la unirea a doua placi tot cu spuma este mai bine va umple rosturile......si dupa daca expandeaza le tai cu caterul linistit. sau pui pe o bucata de lemn dreapta smirghel si dai asa cu scula asta ca o rindea pana iese le fata..... Pentru ce ai tu nevoie este ideal cu sparay . Nu neg sunt si solutii mai profii dar nu vei gasi la tine sau sunt prea scumpe ......si necesita anumite utilaje ...respectivele sunt tot pe baza de poliuretanii expandabili.. incearca cu o bucata mica si cu un sparay si daca nu iti convine .....dupa cum vad eu problema asa face niste sipci , as lipii placile si apoi asa fixa sipcile pesta polistiren de marginile rigide ale usi cu niste menghine ceva. si nu trebuie decat 2 ore la temperatura asta ...vezi ca sunt si sprayuri de temperatura mica adica sub+ 5 C. Bafta ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Daca pui tabla peste de ce te mai chinui sa-l lichesti?Prinde-l acolo cu ceva,orice chiar si dublu adeziv sa nu cada pana pui tabla si pune tabla peste el. Pt ca nu am deocamdata tabla aferenta.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Le poti lipi linistit cu spuma poliuretanica , eu cu spuma am lipt polistirenul pe usa garajului , tot de tabla , si de 7 ani tot acolo e Astia care spuneti ca spuma se expandeaza , de ce vorbiti daca nu cunoasteti proprietatile spumei? Spuma se umfla doar daca nu e tasata dupa ce e aplicata cu : polistiren , sau orice alt obiect (daca nu ma credeti faceti proba) MAX , pune spuma pe suprafata polistirenului dupaia lipeste-l pe usa si pune ceva ca sa stea placa pana face priza , vreo 20 de min, Eu iti garantez ca sta , aaa si spuma e izolant , daca faci chestia cu nituri metalice vei vedea iarna cum ti-s inghetate pe dinauntru. eu mi-am lipit placile de polistiren de 5cm pe peretii exteriori ai apartamentului , urmat de gletuit si lavabil......de 6 ani stau asa si nici o treaba nu am cu dezlipitul sau altceva. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Man, exista adeziv pentru polistiren la spray (arata ca cel de spuma poliuretanica), de la Den Braven, costa 25 lei + 75 lei pistolul (trebe un pistol special) Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Eu folosesc in mod frecvent Sikaflex la etansarea dintre tabla si polistiren . Adera la orice si isi pastreaza elesticitatea in timp . 25 ron / tub. Sau daca vrei exista si nituri albe in cel mai rau caz http://www.shopmania.ro/magazin~online-materiale-constructii~produs-sikaflex-11fc-alb~p-7791535.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Max exista la hornbach un fel de spuma cu care se lipeste polistirenul, este putin mai scumpa si nu se expandeaza asa de tare ca spuma poliuretanica. off. eu am usi deastea .-->>nu erau mai bune?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Cu ce sa lipesc polistirenul de metal? Max exista la hornbach un fel de spuma cu care se lipeste polistirenul, este putin mai scumpa si nu se expandeaza asa de tare ca spuma poliuretanica. off. eu am usi deastea .-->>nu erau mai bune?? Precis erau mai bune alea dar astea sunt singurele pe care le-am gasit la momentul cand mi-am facut garajul, la dimensiunea necesara. 265x265 cm. Am dat 1400 de euro pe doua usi (fara actionare electric). Sincer, nu cred ca e justificat pretul dar...asa e in Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate