tixitu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 va salut! sunt interesat in achizitonarea unui cherokee, de preferat putin modificat, caci nu am acum bugetul necesar pentru a face modificarile. spuneti-mi, va rog, daca cunoasteti masina asta si daca se merita sa ma uit in buzunar, sau recomandati sa mai caut? anuntul suna asa: ``CUTIE MANUALA 5+1; SERVO-DIRECTIE; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; 2X4*4X4 HI*4X4 LOW*SUPRAINALTAT*ROTI OFFROAD*ROTI VARA*CARLIG REMORCARE*CULOARE OMOLOGATA*MOTOR DE OPEL OMOLOGAT*RESTAURATA COMPLET,INCLUSIV INTERIOR*ACTE LA ZI*MP3 SONY+STATIE SI SUBWOFEER MAGNAT*ASPECT SI FUNCTIONARE IREPROSABILE*.`` Motorul e unul de Opel Omega de 2.2 D la 120 CP, schimbat acum 4 ani. Iar el `cherokee e din `90. Pretul e de 4.800,- neg sau schimb :hl pls! :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? mie unu imi pare cam scump io pe al meu din 98 (4.0 benzina) am dat 3800 si era cat se poate de original.... la banii astia cred ca se gaseste si ceva mai nou (poate nu diesel) deja are 20 de ani masina aia cat crezi mai merge ? jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Salut, Tixitu ! Considerand ca este deja inaltat, are si al doilea set de roti, pe langa cel de pe masina, plus motorul de 2.2 de Omega (daca are si 120CP), complet restaurat, totul trecut in acte si IMATRICULAT, as zice ca pretul este corect. Plus muzica, daca asta este ceva important pentru tine. Oricum, pretul este o baza de negociere, as zice sa oferi 4000 Euro ca sa ajungeti sa va intelegeti undeva pe la 4300-4400. Deh, sunt vremuri grele, poate merge si mai jos, daca omul este presat de timp sau de bani. Caroseria este galvanizata la aceasta generatie, deci este o investitie intr-o masina care nu provoaca stres la acest capitol, daca a fost si intretinuta corespunzator. Succes la negocieri ! Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? da acuma cand ma uit parca am mai vazut-o pe aici pe forum... galvanizata sau nu mie tot scumpa imi pare... si cat de bine e facuta conversia??? si cum a fost inaltata? si daca e galvanizata de ce a trebuit vopsita? cred ca sunt multe necunoscute si la un pret mare... jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tixitu Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? :tk pana acum pt timpul acordat! din cate mai zice proprietarul: chitul de inaltare a fost undeva la 1.500,- euro rotile de off 1.300,- reflectoarele 300,- n-am idee despre preturi, dar ce ziceti, sunt exagerate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? un kit de inaltare f bun costa in jur de 1500+ http://ro.4x4-garage.com/index.php/cPath/23_175_59_24 cu un lift considerabil... rotile..... pai caucuiucuri noi in functie de tip si dimensiune ... io pe ale mele am dat 900 (doar cauciucurile dar sunt noi) si nu cred ca jentile au ceva special... proiectoarele (aici am ajuns si io cu cautarile) sunt in jurul sumei (sau mai mult daca sunt firma).... dar repet.... o masina ca asta este o sursa de necunoscute... in caz de defectiuni iti va fi greu sa o repari ptr ca o sa trebuiasca reluata toata constructia.. buna oara cum e legar motorul la transmisie??? ce ambreiaj are??? poate e o masina buna nu neg insa costa cat una in stare originala ceea ce eu prefer. cat de inaltata e? cu ce kit? are modificari la transmisie(adica ce punti cu ce rapoarte are?ce dimensiuni de roti are?) sunt mai multe chestii ce trebuiesc aflate la acest custom ca cherokee nu mai e :wink: jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tixitu Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? da Stilgar, asa este, corect, o multime de necunoscute :) oricum e doar o idee, caci imi place mult modelul asta. Ma gandesc ca totusi, nu se omologeaza combinatii care ar putea constitui un pericol public. Sau na, o fi si asta posibil ... am vazut ca au mai ramas doar cateva zile pana sa-l scoti pe al tau, sunt ft curios cum va veti intelege! si abia astept sa vad poze cu el pe teren :lr succes maxim si mii de multumiri! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? A stat de vanzare pe o strada din bucuresti azi toamna ,in iarna asta am inteles ca a cumparato cineva din braila care a postato pe forum si se lauda cu ea si acum nu de mult am gasito pe autovit de vinzare !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Eu cred ca nu se lauda cu ea , omu si-a prezentat masina si a zis ca o sa o vanda, oricum , mie imi place , nu stiu cat e de buna treaba cu motor de 2.2 de opel , sunt curios cum e montat acolo, dar daca e omologat e bine ,taxe mult mai mici fata de 4 litri. O seara buna Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Eu as cauta una cu motorul de 2.5D original(daca vrei neaparat diesel), dar dupa '99 cu motorul cu o singura chiuloasa care nu mai are aceleasi probleme ca cele cu 4 chiuluase. Iar daca vrei una mai ieftina e si varianta cu motorul de 2.1D de Renault care e super fiabila In ceea ce priveste modificarea....prefer sa iau una care a vazut numai asfaltul si sa o fac eu asa cum imi plce nu sa iau una modificata.:wink: In general, cele modificate au fost si trase in teren (vanatoare, iesiri off-road, etc.) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Salutari ! @ tixitu: Frumos ar fi daca cineva de aici din forum, care este aproape de obiectul interesului tau, ar da o raita pana la masina respectiva si ar face un studiu la toate capitolele, pentru a constata cat de "profi" a fost gadilita. Ideea este sa si aiba idee la CE sa se uite, adica sa stie despre punctele slabe/tari ale acestui model, si sa nu faca doar o apreciere superficiala. Asta ca sa eviti un eventual drum lung si o dezamagire... O seara buna ! Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Mie mi se pare o masina dubioasa din punct de vedere al modificarilor pentru ca nu stii ce inventii s-u petrecut la ea. Si exageratul cu kit-ul de inaltare si rotile Pai jantele sunt ale masinii . Anvelopele daca era sa le ia originale sunt in jur de 1000 de euro dar ma indoiesc ca acele anvelope sunt originale. Cele resapate, sa zicem Insa Turbo sunt cam 1600 lei 4 buc. Proiectoarele daca nu sunt de firma , costa in jur de 100 de lei perechea si eu nu cred ca sunt de firma. In alta ordine de idei motorul pe care-l are e cam slabut . Acum depinde ce vrei sa faci cu ea dar acel motor nu te ajuta prea mult. Parerea mea ar fi sa-ti iei unul de 4,0 si il omologhezi utilitara pt impozit mai mic. Crede-ma ca vei avea alta satisfactie cu o masina de 4,0 chiar stock fiind. inca o chestie ... mi se pare mie sau anvelopele pe fata sunt montate invers sensului de rotatie ??? sau probabil merge numai cu spatele..:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Masina asta a fost si pe la Valcea la un moment dat! Da, rotile fata sunt montate invers. Sincer masina asta are aerul uneia maneliste ...Asta e parerea mea. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tixitu Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? mie unul imi place cum arata, dar intradevar, balanta inclina spre riscuri mari, in special pt faptul ca a avut atatia proprietari. Fiecare, probabil incercand sa se scape de ea. va multumesc mult tuturor!, am sa postez interesul de a cumpara sau lua la schimb un cherokee, sau grand numai bine! se poate inchide, ms! :wr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? pt cristi 1 : sincer sa fiu nu inteleg de ce masina mea tise pare dubioasa :) Totusi e o masina la care s a muncit mult din punctul meu de vedere k sa arate si sa mearga asa.Eu nu am facut nici o modificare personal la aceasta masina (exceptand muzica si un schimb de ulei si filtru) ,dar pot sa garantez k modificarile nu au fost facute de amatori..Toate functioneaza perfect ..Iar preturile care le am spus referitor la cauciucuri,kitinaltare,etc,au fost cele kre mi le a spus fostul proprietar,iar eu personal il cam cred...Acum dc cuiva ii place intradevar masina poate sa vina sa o vada si sa o testeze oricand.Asta ar trebui sa elimine orice fel de dubii ;)) Acum eu nu incerc sa o laud spunand k este o masina perfecta,fiindca are niste ani dar am mers ceva in iarna asta prin zapezile alea mari si am intrat si putin prin noroaie cu ea si s a comportat excelent.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Eu am doar o parere si mi-o mentin. Mi se par inutile si aiuristice modificarile privind schimbarea motoarelor de la un producator (tip masina ) la altul si chiar inutile. In plus , cum spui tu , munca multa. Dar fara rost. Vorba aia' "Decat mult si fara rost mai bine putin si prost" . Am glumit... Ideea e ca pe nimeni nu intereseaza cat a muncit cineva sa puna un motor de Opel pe un Xj cand putea sa ia direct unul de 2,5 diesel. Iar un kit de inaltare se monteaza in cateva ore. Un kit de inaltare costa intre cateva sute de euro si cateva mii, depinde ce contine. Iar cauciucurile m-as indoi ca sunt originale . Poate tu stii mai bine. Oricum , 4 anvelope resapate profil simex costa cam 1600 lei. In rest nu stiu ce optiuni mai are. Vopseaua tip camuflaj poate arata bine pt unii. Dar daca te rezemi de un copac si trebuie sa o revopsesti ??? Oricum chestia cu motorul imi aminteste ca prin 90 isi mai punea romanu' motor de golf diesel pe dacie , care daca mai era si break era "lucru" nu gluma. Ce conta ca avea cutia de dacie si motorul de golf si la 90 pe ora turatia era de 4000 si ceva. Parerea mea este ca cine vrea un tip de masina economic in cazul acesta un XJ isi ia unul de 2,5 diesel > Cine vrea sa faca treaba isi ia de 4,0 . Cine vrea sa faca si mai multa treaba isi ia Wrangler de 5, nu stiu cat sau de 6,0. In functie de cat mai are in portofel isi ia si accesoriile de mai buna sau mai slaba calitate, mai mult sau mai putin performante. Asa ca omu a intrebat si fiecare a raspuns . Succes la vanzare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Buna ziua ! @ Cristi 1 Schimbatul unui motor nu e nici inutila, nici aiuristica, si cu atat mai putin fara rost, stimate domn ! Deoarece la bugetul romanului de rand, un benzinar de 4.0 sigur nu aduce chestii pozitive, nici la consum, nici la impozit, iar 2,5TD-ul in nici un caz nu e chiar motorul ideal pentru terenuri grele,(stabilitate termica, daca e stock) omul a apelat la o solutie sa zicem intermediara, intre un motor mai fiabil (din punctul lui de vedere) si o alta masina, eventual. Un kit de inaltare NU se monteaza in cateva ore, daca iei in calcul varianta ca vrei sa umbli cu masina si sa fie totul OK. Liftarea are influente asupra directiei, unghiurilor cardanelor si a lungimii acestora, panhard, etc. Iti va lua cel putin o zi, daca nu chiar doua, ca sa faci CUM TREBUIE o liftare, si asta, presupunand ca stii la ce te bagi, si nu incerci la plesneala, poate merge... Suruburile nu au chef intotdeauna asa cum vrei tu, uneori se mai si rup in gaurile lor si trebuie gasite solutii, etc. Vopsea, gume, muzica, no comment. In ceea ce priveste motoarele de Golf pe Dacie, nu-ti imagina ca lucrurile stau chiar asa. Sunt diverse cutii de Renault diesel ale acelor ani care s-au montat cu motorul de Golf pe Dacie, si au mers mult si bine, chiar si pe break-uri... Wrangler-ul este o masina de teren pur-sange, as zice eu, si, corespunzator, nu este family-friendly, adica cu locuri mai comode in spate, nu doar pentru copii si contorsionisti, cu portbagaj in care incape mai mult decat un set de crose de golf si o carte de credit. Cum pana la un JK cu cinci usi e o diferenta mare de la pretul Cherokee-ului din acest topic, nu cred ca omul se va mai scobi de alti 10-15K Euro doar asa, din placere... Momentan, criza sau nu, masina trebuie vazuta inainte de cumparare, asta este clar. Dar pentru un Cherokee cu diesel, liftat, gumat si inmatriculat, pretul este corect. Si sunt sigur ca se poate negocia usor, pentru ca masina se vrea vanduta, nu doar expusa. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? @Heavy D Se pare ca discutia va continua la nersfasit dar eu vreau sa o inchei aici pentru ca vad ca nu ne intelegem deloc si n-are rost sa umplem topic-ul cu inscrisuri fara rost .Hai sa lasam omul daca-i place masina sa o cumpere , sa aibe si el o experienta probabil la fel ca si cei de pana acum si o sa-si traga singur concluzia pe parcursul folosirii ei si cand va vrea s-o vanda . Oricum daca o va cumpara , macar sa nu uite sa schimbe sensul rotilor din fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? ai innebunit lumea cu rotile,nooffense.Daca asta ti se pare cea mai amre problema ele sunt intoarse de mult..asa erau cand am cumparat masina iar cand mi am facut timp le am intors :) cat despre motoarele de golf pe dacie,sicer sa fiu iti cam dau drepate,desi comparatia pe care ai facut o tu este cam exagerata ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Pana la urma cati km are ? 80000 sau 93000 ? In primul anunt erau 93000 iar in cel postat curand sunt 80000. Acum am inteles de ce erau rotile montate invers sensului de rulare inainte. Asta pt ca ai mers numai cu spatele. De aici si explicatia cu kilometrii care au scazut de la 93 000 la 80 000. Mai poti continua si ai sa ajungi la 0 km. O sa fie "lucru"... nu gluma... http://anunt.auto.ro/jeep-cherokee/340597.html http://anunt.auto.ro/jeep-cherokee/356187.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? nu cred k are vreun rost sa ne certam peaici k nu acesta este scopul pt care am intrat pe acet forum...eu intentionam sa mi fac prieteni nu "dusmani"...iar referitor la km masinii pe bord sunt undeva pe acolo (80-90 mii) ,dar daca ai gandi putin logic ai intelege k acei km chiar nu sunt relevanti avand in vedere faptul k motorul a fost schimbat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? cred ca nu vinzi doar motorul.... km nu ii face doar motorul ce e asa deranjant in a oferii info cat mai apropiate de realitate? e foarte "corcita" masina ta iar info pe care le oferi sunt f vagi. acuma io as vrea sa o laud dar zi si tu: ptr ce? ptr vopsea? e prea subiectiv. ptr suspensia inaltata? care ? ca nici tu nu sti. ptr grija de care ai dat dovada in folosirea ei? (poate skimbi pozele cu unele cu cauciucurile in directia normala) @Heavy D tot zici cat de greu se face o liftare in regula... poate e facuta cum trebuie.... dar care ar fi sansele?! jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Buna seara ! @ stilgar Referitor la liftare si de fapt, la tot restul, trebuie mers la fata locului si vazuta masina live, de preferat cu mai multe perechi de ochi (de cunoscatori, nu de farmacisti). Pana nu vezi despre ce este vorba si pui mana unde o doare, nu poti da un verdict definitiv si irevocabil despre aceasta masina. Altfel, totul ramane doar o poveste, si nimic mai mult. Pentru ca practica bate orice teorie... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Nu sunt deranjat sub nici o forma de a oferi informatii despre masina.Sincer nu prea inteleg ce aveti aproape toti de pe acest forum cu ea.Iar detaliile pe care le am dat nu cred k sunt chiar vagi asa.Am raspuns la tot ce am fost intrebat si am stiut sa raspund.Am specificat ca masina nu a fost modificata de mine si nici nu ma pricep extrem de bine.Am specificat ca rotile erau intoarse cand am cumparat masina iar acum sunt cum trebuie sa fie (desi ma indoiesc ca asta ar fi o problema asa de majora ). Si am mai specificat ca masina poate fi supusa oricarui test sau verificari fiindca nu am nimic de ascuns. Si chiar mi as dori sa o vada cineva de pe forum mai priceput ca mine si sa spuna respectivul parerea despre masina.In final as vrea sa spun ca nu ma asteptam ca intrand pe acest forum sa gasesc atat de multe persoane care imi discrediteaza masina fara ca macar sa o vada ( fiindca s ar putea chiar sa ti placa si tie daca o vei vedea ) Si inca ceva...eu nu am laudat masina ca si cand ar fi noua,eu doar am prezentat o si am spus k doresc sa o vand.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: cunoaste careva acest cherokee? Terminati cu cearta ... Faceti si voi ceva constructiv ... :2dr, :hw :top:y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate