Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cunoaste careva acest cherokee?

tixitu

Postări Recomandate

Re: cunoaste careva acest cherokee?

nu e vorba de discreditare...

e vb de un pret / produs.

la ceea ce oferi tu : poze(foarte bune) si informatii(destul de vagi in anumite privinte)... pare un raport disproportionat ptr unii (aici ma includ)

io pers tocmai imi supun masina unor modificari destul de importante dar daca canva o vand cuiva ii pot prezenta tot istoricul acestor modificari.. a.i. daca omu candva va avea nevoie de o piesa sa stie ce-i trebuie si unde gaseste fara sa trebuiasca sa dezmebreze masina si sa umble cu piesa in mana pe la magazine.

si inca ceva ... nu face confunzia sa crezi ca cineva vb despre tine. vorbim de masina pe care o prezinti. atat.

jaguar X-Type 2.5

Mitsu L200

Jeep XJ 4.0

BMW R1200GS

HONDA CBR600RR

HUSABERG 450e

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt perfect de acord cu tine.Dar tu poti sa prezinti omului aceste modificari fiindca tu le faci si te si pricepi si stii despre ce vorbesti.Pe cand la masina mea nu am facut eu modificarile si nici nu ma pricep extrem de bine la treburi de astea.Am spus acest lucru de la inceput.Tocmai de aceea nu pot da detalii atat de exacte pe cat le vrei tu.Eu spun despre masina ceea ce stiu (adik ceea ce mi s a spus si ce am vazut si eu ),iar cine este interesat de ea o poate vedea si testa

Link spre comentariu

nu e vorba de discreditare...

e vb de un pret / produs.

la ceea ce oferi tu : poze(foarte bune) si informatii(destul de vagi in anumite privinte)... pare un raport disproportionat ptr unii (aici ma includ)

io pers tocmai imi supun masina unor modificari destul de importante dar daca canva o vand cuiva ii pot prezenta tot istoricul acestor modificari.. a.i. daca omu candva va avea nevoie de o piesa sa stie ce-i trebuie si unde gaseste fara sa trebuiasca sa dezmebreze masina si sa umble cu piesa in mana pe la magazine.

si inca ceva ... nu face confunzia sa crezi ca cineva vb despre tine. vorbim de masina pe care o prezinti. atat.

Topicul este clar, daca stii masina scrii despre ea, daca nu atunci nu. M-am saturat sa tot vad post-uri despre orice altceva pe topicul asta. As fi vrut sincer sa aud niste informatii suplimentare despre masina asta da' nu ce se intampla.

Incercati pe viitor sa raspundeti la intrebari la care cunoasteti raspunsul.

Nu in ultimul rand: mai putina vorba si cat mai mult off-road (dupa posibilitati) la toata lumea !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare